This version of the page http://kr.biznesoblast.com/kr/4007/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-30. The original page over time could change.
Кіровоградщина на два дні залишиться без води - Кіровоград Медіа-компанія
Закрити
Тонер HP
LJ 1010/
2015/ 203...
32 грн.
Купити
Фотопапір
WWM, гля
нцевий 18...
21 грн.
Купити
Пилосос т
онерний А
П 2388 з ...
4185 грн.
Купити
Тонер HP
LJ 1010/
1012/ 101...
34 грн.
Купити
Ізопропан
ол WWM дл
я очистки...
20 грн.
Купити
Картридж
CANON 703
(7616A00...
1576 грн.
Купити

РЕКЛАМА


Кіровоградщина на два дні залишиться без води

11.09.2014 09:22:59

З 27 по 28 вересня Кіровоград, Знам’янка, Олександрія, Світловодськ, всі села та селища, що обслуговує ОКВП "Дніпро-Кіровоград", залишаться без води.


Про це  повідомив заступник голови ОДА Віктор Рєзнік під час  засідання обласного штабу з питань підготовки господарського комплексу області до забезпечення сталого проходження опалювального сезону.

Причина відключення водопостачання – плановий ремонт ПАТ "Кіровоградобленерго" електромереж і повне відключення підстанції, від якої отримують живлення  насосні станції ОКВП "Дніпро-Кіровоград" у  Світловодську.

Варіантів іншого живлення немає, наголосив Віктор Рєзнік. Тому жителів області та заклади просять на два дні запастися водою.

Також посадовець додав, що «Кіровоградобленерго"  проводить ці роботи, аби уникнути аварійних відключень в осінньо-зимовий період.

 

 

 

novosti.kr.ua/news/kirovogradshhina-na-dva-dni-zalishit.html

Кіровоград

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.

Вас зацікавить

Платники Кіровоградщини додали до бюджету майже 2,5 млрд. грн. єдиного внеску

На Кіровоградщині тривають протипожежні рейди

Олександрійські перевізники завищували кількість перевезених пільговиків

Як в Кіровограді пройшов суботник

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".