This version of the page http://uaa.org.ua/promova/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-29. The original page over time could change.
І ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС «Краща адвокатська промова - 2014»
Карта сайту > Головна> І ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС «Краща адвокатська промова - 2014»

І ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС «Краща адвокатська промова - 2014»


Асоціація адвокатів України повідомляє про перенесення конкурсів «Адвокат року» та «Краща адвокатська промова» на наступний 2015 рік!


Асоціація адвокатів України інформує про перенесення конкурсів «Адвокат року» та «Краща адвокатська промова» на наступний 2015 рік.

Цей рік відзначився трагічними обставинами для нашої держави, адвокати з Криму та зони АТО не змогли прийняти участь у конкурсі, бойові дії в Донецькій та Луганській областях тривають. Також 2014 рік видався досить складним і для адвокатури України.

Дані обставини не могли не відзначитись на проведені конкурсів «Адвокат року» та «Краща адвокатська промова». Ми розуміємо, що зараз  багатьох адвокатів цікавлять більш важливі питання що стосуються, в першу чергу, держави та  адвокатури України.

У зв’язку з відсутністю достатньої кількості номенантів та членів журі, враховуючи  нестабільний політичний та економічний стан в Україні, трагічні події, які сталися в цьому році,  керівництво ААУ прийняло рішення перенести дані заходи на наступний рік.

Всі номінанти, які надіслали анкети, вважаються дійсними учасниками конкурсу 2015 року.

Також звертаємо увагу адвокатів на те, що ААУ залишає за собою право змінювати зміст анкети та положення конкурсів з метою залучення більшої кількості адвокатів у заходах та оптимізації збору інформації. Тому, Ви маєте можливість надіслати свої пропозиції, зауваження, якщо такі є на електронну адресу:  
promova@uaa.org.uareiting@uaa.org.ua

 «Конкурс на кращу адвокатську промову»

Конкурс направлений на підвищення майстерності професійного спілкування, формування вмінь професійної комунікації, сприяння розвитку творчих, аналітичних, риторичних навичок у адвокатів.

Кожен адвокат може прийняти участь в Конкурсі та запропонувати свою промову.

Промова повинна відповідати вимогам Положенню про конкурс на кращу адвокатську промову та відправлена на е-mail: promova@uaa.org.ua

ПОЛОЖЕННЯ
ПРО ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
«АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ»
НА КРАЩУ АДВОКАТСЬКУ ПРОМОВУ

Прийом промов та голосування триває до 1 вересня 2014 року включно.

Оцінка промов буде проводиться за складанням балів, отриманих в on-line голосуванні (надані промови будуть розміщені на сайті ААУ) та за результатами розгляду Журі.

Автори трьох найкращих промов отримають звання «Лауреат конкурсу на кращу адвокатську промову», дипломи та грошові премії у розмірах:
І місце – 5000 грн.;
ІІ місце – 3000 грн.;
ІІІ місце – 2000 грн.»

Авторам наступних десяти промов за кількістю набраних балів присвоюються звання «Дипломант» та вручаються дипломи.

Асоціація адвокатів України звертає увагу юридичних фірм на можливість приєднатися до організації Конкурсу та виступити Генеральним партнером та Партнером заходу.

Положення про Конкурс та більш детальну інформацію відносно участі дивіться на сайті www.uaa.org.ua

За довідками, будь- ласка, звертайтеся за тел.: +38 (067) 441 10 27; +38 (067) 239 86 90, e-mail: promova@uaa.org.ua




ЗМІ партнери ААУ: 

                 


Генеральний інформаційно-правовий партнер

Ексклюзивний Інтернет – партнер 





Аналітичний медіа-партнер 

Генеральний медіа-партнер  



Медіа-партнер





                                                                         Інформаційні партнери