This version of the page http://mariupol.hh.ua/employer/10781 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-20. The original page over time could change.
Вакансии компании PepsiCo Украина - работа в Киеве
  • Работа в Мариуполе
  • RU
    RU
    • UA
    • EN

Інформація
про компанію PepsiCo

PepsiCo – один зі світових лідерів з виробництва продуктів харчування і напоїв з річним обсягом продажів понад 65 млрд. доларів. Компанія випускає широкий асортимент продукції, включаючи 22 товарних знака, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів. Ключові напрями бізнесу компанії – закуски, зернові продукти і каші, газовані та негазовані напої, спортивні та функціональні напої, соки – представлені в 200 країнах світу.

Основний принцип PepsiCo – «Відповідально до Мети», ідея забезпечення стійкого зростання за рахунок інвестицій у здорове майбутнє людей і планети. Пропонуючи своїм споживачам широкий асортимент продуктів харчування, працюючи над зниженням свого впливу на навколишнє середовище і розвиваючи культуру залучення та різноманітності серед співробітників, PepsiCo прагне створити баланс між зростанням прибутку і покращенням світу, в якому ми живемо.

Інформація
про PepsiCo в Україні

PepsiCo в Україні представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна» і є одним з лідерів українському ринку продуктів харчування та напоїв. Компанія займає провідну позицію на ринку соків і сокової продукції, де вона представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик», «Бонус» та інші. У портфель брендів входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea , мінеральна вода «Єсентуки» та «Аква Минерале», енергетичний напій Adrenaline Rush. «ПепсіКо Україна» – №2 на ринку чіпсів (ТМ Lay's).

Компанія займає міцні позиції й на ринку молочної продукції з торговельними марками «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Ромол» та інші. Дитяче харчування ПепсіКо в Україні представлене брендом «Агуша», який у грудні 2012 року став лідером у своєму сегменті.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайтах www.pepsico.com, www.sandora.ua.

RSS Вакансии компании «PepsiCo»

Вакансии в текущем регионе: Украина1

 
Ведущий аналитик по исследованию товарного рынка
PepsiCo Украина, 11 декабря 
з/п не указана
Киев