This version of the page http://dif.org.ua/ua/events/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-19. The original page over time could change.
Події - Фонд «Демократичні ініціативи»
  • Напрями досліджень
  • Політичні інститути
  • Демократичні процеси
  • Європейська та євроатлантична інтеграція
  • Міжнародні відносини
  • Свобода слова
  • Права людини
  • Освіта
Прес-релізи
24 Листопада 2014
Європейська інтеграція Вишеградських країн: досвід реформ та уроки для України

19 Листопада 2014
Річниця Майдану – опитування громадської та експертної думки


Мультимедіа

15 Грудня 2014
Олексій Сидорчук: Росія ще не побачила ту "червону лінію", за яку б не могла переступити


Фоторепортаж

10 Грудня 2014
Круглий стіл "Річниця Майдану"


[PLATFORM:18]

Події


28 Листопада 2014

Інтеграція в ЄС як шанс на успіх – досвід Вишеградських країн для України

З якими позитивними тенденціями та проблемами зустрілися країни Вишеградської четвірки на шляху до ЄС і який досвід та уроки своїх західних сусідів може винести Україна задля приведення реформ до європейських стандартів. Про це йшла мова під час другої панелі круглого столу «Європейська інтеграція вишеградських країн: досвід реформ і уроки для України»

Читати далі

26 Листопада 2014

Велика підтримка України з боку західної спільноти і формування демократичної проєвропейської коаліції всередині країни – шанс для здійснення реформ

На цьому наголошують експерти з Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини та України. Своїми думками вони поділилися під час круглого столу «Європейська інтеграція вишеградських країн: досвід реформ і уроки для України».

Читати далі

21 Листопада 2014

Руслана: Бог за шість днів створив світ, а ми за шість днів зорганізували Майдан

Учасниця круглого столу "Річниця Майдану", українська співачка й палка громадська активістка Руслана розповіла, чим є Майдан для України і неї особисто.

Читати далі

17 Листопада 2014

Ірина Бекешкіна – вартова соціологічної культури – знову серед найвпливовіших жінок України

Ірина Бекешкіна – завжди стоїть на сторожі порядності в соціології, а тому має не лише авторитет серед ЗМІ й громадянського суспільства, а й значний вплив на соціум. Цього року п. Ірина посіла у рейтингу 100 найвпливовіших жінок України, за версією журналу «Фокус», 30 місце, здійнявшись на 18 сходинок вище порівняно з минулорічним рейтингом .

Читати далі

7 Листопада 2014

Національний екзит-пол як рентген електорату політичних сил в Україні: соціологи підбили підсумки свого дослідження у день парламентських виборів

На прес-конференції, присвяченій аналізу парламентських виборів та особливостям голосування за різні політичні сили, науковці вкотре наголосили, що розглядають екзит-пол як важливий метод дослідження електоратів політичних сил в Україні.

Читати далі

26 Жовтня 2014

Спостерігачі хвалять вибори та інтерв´юерів Національного екзит-полу

На виборчих дільницях був порядок, а інтерв´юери були на висоті. Про це під час прес-конференції повідомили міжнародні спостерігачі екзит-полу.

Читати далі

22 Жовтня 2014

Електоральні настрої населення напередодні виборів

Результати загальнонаціонального опитування Фонду "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва" та Київського міжнародного інституту соціології, проведеного з 9 по 18 жовтня 2014 р.

Читати далі

14 Жовтня 2014

Учасники Консорціуму "Національний екзтит-пол'2014" розповіли, як буде проведено екзит-пол на парламентських виборах

Консорціум "Національний екзит-пол-2014", до складу якого входять Фонд "Демократичні ініціативи ім.І.Кучеріва", Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) та Український центр економічних і політичних досліджень ім.О.Разумкова, проведе Національний екзит-пол-2014 в день парламентських виборів 26 жовтня.

Читати далі

13 Жовтня 2014

Національний екзит-пол’2014: хто проводить, методологія, оприлюднення результатів

26 жовтня 2014 року, у день виборів до Верховної Ради України, Консорціум «Національний екзит-пол’2014», до якого входять Фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва», Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, проведуть Національний екзит-пол’2014.

Читати далі

8 Жовтня 2014

В Україні є єдність і «особлива думка» «особливого регіону» – експерти

Більшість населення України вважає, що Україна має залишатися унітарною державою.Крім того, абсолютна більшість громадян України не хотіла б, щоб їхня область вийшла зі складу України та приєдналася до іншої держави. Такі дані соціологічного опитування отримали фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та Київський міжнародний інститут соціології, обговорити які зібралися експерти.

Читати далі

8 Жовтня 2014

«Україна – єдина країна» – у тренді

Помічений ще в червні тренд (соцопитування Центру Разумкова на замовлення «Майдану закордонних справ») про те, що «Україна – єдина країна», повністю підтвердили дані вересневого опитування Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та КМІС. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав дипломат, голова фонду "Майдан закордонних справ" Богдан Яременко.

Читати далі

7 Жовтня 2014

Ставлення населення до подій на Донбасі: ціна миру

Абсолютна більшість громадян (84%) не хотіла б, аби їхня область вийшла зі складу України та створила незалежну державу. У Західному регіоні така ідея знайшла підтримку у 2% населення, у Центральному – 1%, Південному – 7%, Східному – 4,5%, і лише на Донбасі 32% громадян хотіли б вийти зі складу України.

Читати далі

4 Жовтня 2014

Євроінтеграція сприятиме внутрішнім реформам в Україні – експерти Польщі, Чехії та Словаччини

Найбільш корисним прикладом успішних реформ, які вже були проведені в Польщі, Чехії та Словаччині і можуть бути прикладом для України, експерти всіх трьох країн вважають загальні економічні реформи та розвиток ринкових механізмів.

Читати далі

26 Вересня 2014

Електоральні настрої населення за місяць до виборів

У ситуації, якби всі партії йшли на вибори окремо, Партія Блок Петра Порошенка набрала б 27% голосів виборців, Радикальна партія Олега Ляшка – 6.2%, партія «Батьківщина» – 5.5%, партія «Громадянська позиція» – 4.6%. Водночас, зважаючи на велику кількість тих, хто ще не визначився з вибором, мають добрі шанси здолати виборчий бар’єр партії «Громадянська позиція», «Народний фронт», «Сильна Україна»; зберігаються такі можливості у партій «Свобода» та КПУ.

Читати далі

24 Вересня 2014

Тендер на проведення фокус-групи в містах Краматорськ і Слов’янськ

Благодійний фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» оголошує тендер на проведення фокус-групи в містах Краматорськ і Слов’янськ на тему «Звільнені райони: огляд громадської думки» та написання аналітичного матеріалу з громадської думки жителів цих міст.

Читати далі

19 Вересня 2014

Заява Інституту - відповідь Фонду

Відповідь Фонду «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва» на заяву дирекції Інституту соціології НАН України

Читати далі

17 Вересня 2014

Діяльність Петра Порошенка у перші сто днів на посаді Президента України експерти оцінили високо

Називаючи успіхи Порошенка, експерти відзначили, що вони стосуються здебільшого міжнародної сфери – налагодження міжнародного діалогу з ЄС, НАТО і США, підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Щодо досягнень у політичній сфері, то це насамперед призначення дострокових виборів до Верховної Ради.

Читати далі

12 Вересня 2014

Громадянське суспільство: погляд у дзеркало - опитування

Абсолютна більшість представників громадських організацій вважає, що Україні потрібні нові політичні лідери, і вони повинні з’явитися насамперед з організацій громадянського суспільства.

Читати далі

8 Вересня 2014

Демократам радять, як виграти мажоритарку на Сході

На позачергових виборах до парламенту є загроза того, що на сході депутатські мандати можуть отримати проросійські радикальні сили. Тож демократичні партії мають висувати популярних спільних кандидатів, аби перемогти там на мажоритарних округах. На цьому наголосила в коментарі Укрінформу відомий соціолог, директор Фонду "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва" Ірина Бекешкіна.

Читати далі

23 Серпня 2014

Валерій Хмелько: Підтримка незалежності України зросла до рекордних 90%

Анексія Криму призвела до того, що кількість прихильників незалежності України зросла з 83% до рекордних 90%, повідомив автор дослідження динаміки підтримки населенням суверенітету України в перші десятиліття її незалежності, президент Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Валерій Хмелько.

Читати далі

Попередні записи 12…12 Наступні записи
Анонс
Круглий стіл «Донбас: про що думають, на що сподіваються і чого бояться жителі звільнених територій (громадська думка жителів Слов’янська та Краматорська)» відбудеться 19 грудня 2014 року з 11.00 до 13.00 в Укрінформі (вул. Б.Хмельницького,8/16)
Україна у фокусі

15 Грудня 2014
ПОЧАТОК РОБОТИ НОВОГО УРЯДУ Й ПАРЛАМЕНТУ: ІМІТАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ
Погляд соціолога

58% росіян проти військового втручання в Україну – Левада-Центр






Новини партнерів

Більшість українців не хочуть віддавати Донбас терористам - РЕЙТИНГ Явка на позачергових виборах народних депутатів станом на 20 годину – ОПОРА
127 чинних депутатів, які голосували за диктатуру, знову балотуються до парламенту - ЧЕСНО 100 днів Кличка - ЦПСА