This version of the page http://te.biznesoblast.com/14323/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-18. The original page over time could change.
Тернопіль Бізнес-область
Закрити
Тонер HP
LJ 1100/
5L/ 6L (A...
58 грн.
Купити
Тонер HP
LJ 1100/
1100A (бу...
44 грн.
Купити
Тонер SAM
SUNG ML-1
210/ 1220...
41 грн.
Купити
Тонер HP
LJ P1005
(бутль 50...
27 грн.
Купити
Фотопапір
WWM, гля
нцевий 18...
23 грн.
Купити
Картридж
CANON 703
(7616A00...
1730 грн.
Купити

РЕКЛАМА

НОВИНИ

Майбутні тернопільські медики разом із друзями допомогли бійцям АТО

17.12.2014

 Грілок на суму близько двох тисяч гривень та два буси із теплим одягом, засобами гігієни та харчами зібрали майбутні тернопільські медики разом із друзями.

коментувати)

Лілія Проць творить дива для тернопільських дітей

17.12.2014

 Від тепер батьки тернопільських школярів можуть не переживати, де пропадають їхні діти під час зимових канікул. Адже у місті триває робота зимової дитячої школи “Дивосвіт”, яка літом так гарно зарекомендувала себе.

коментувати)

За гроші зібрані в холоднечу дівчатами в літніх сукнях в Тернополі купили бушлати

17.12.2014

 Гроші, які тернопільські дівчата-волонтери зібрали в Тернополі, успішно витратили на бушлати для військових. Нагадаємо, тоді в холоднечу дівчата ходили дві години у літніх сукнях. В руках тримали таблички з написом “Холодно? А хлопцям на передовій?”.

коментувати)

Кандидати на посаду ректора Тернопільського медуніверситету стануть відомі після 26 грудня

17.12.2014

 Офіційна інформація стосовно кандидатур на посаду ректора Тернопільського державного медичного університету імені І. Я. Горбачевського буде відома не раніше 26 грудня 2014 року.

коментувати)

Священник з волонтерами відвідав Тернопільський обласний притулок для неповнолітніх

17.12.2014

 17 грудня 2014 року з благословення Архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Нестора голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання у Збройних Силах та інших військових формуваннях України, старший капелан Тернопільської єпархії прот. В’ячеслав Кізілов з волонтерами Світланою Стойко, Ігорем Дмитрівим, Сергієм Стойко відвідали Тернопільський обласний притулок для неповнолітніх.

коментувати)

Чому на Тернопільщині і далі вимикають світло

17.12.2014

 Представники влади запевняли, що після п’ятнадцятого грудня аварійні вимкнення електроенергії застосовувати не будуть, оскільки третій енергоблок Запорізької АЕС уже працює. Проте світло і далі вимикають.

коментувати)

На Тернопільщині ціни різко пішли вгору

17.12.2014

 У порівнянні з минулим роком, кажуть в управлінні статистики, ціни різко пішли вгору. Відтак, дорожчими стали як продукти харчування, одяг і взуття, так і житлово-комунальні, медичні, освітні та транспортні послуги. Більше грошей тернополянам довелось віддати і в розважальних закладах.

коментувати)

Боєць АТО повернувся на Тернопільщину, щоб повінчатися

17.12.2014

 Герої з Тернопільщини повертаються із зони АТО у відпустку. У вівторок на залізничному вокзалі Ольга Добирчак із села Кошляки Підволочиського району із хвилюванням та радістю зустрічала свого коханого чоловіка Дениса, якого мобілізували чотири місяці тому.

коментувати)

У Тернополі пройшов Всеукраїнський юнацький турнір з греко-римської боротьби

16.12.2014

 У Тернополі відбувся ХІV Всеукраїнський юнацький турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті шестиразового чемпіона України, майстра спорту СРСР Василя Дем’яного. 

коментувати)

В Тернополі на Чорновола розгорнули міні-ринок

16.12.2014

 Стихійна торгівля і далі процвітає на вул. Чорновола. Тут торгують, як на ринку. Придбати можна і молокопродукти, і овочі та фрукти, а також гриби, птицю, і навіть одяг. Часто продукти лежать просто на землі, що свідчить про антисанітарію.

коментувати)

Зелений туризм – універсальний рецепт відродження сіл на Тернопільщині

16.12.2014

 У Монастириському районному центрі зайнятості відбулося перше засідання клубу «Дзвони Лемківщини» за участю директора музейного комплексу «Лемківське село» Михайла Тиханського.

коментувати)

Отримати безкоштовну юридичну консультацію можуть мешканці Тернополя

16.12.2014

 Тернополяни можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію від членів Всеукраїнського об’єднання «Рідна земля», про це 15 грудня журналістам розповіли її засновники і безпосередні  консультанти Єгор Євдокімов, Ігор Максимів та Аліна Музика.

коментувати)

Собаки в зоні АТО рятують життя тернопільським бійцям

16.12.2014

 Собаки, яких врятували в зоні АТО, стали добровольцями батальйону ОУН.

коментувати)

У Тернопільських тролейбусах запровадять ноу-хау

16.12.2014

 КП «Тернопільелектротранс» завершило встановлення українізованого програмного забезпечення автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП).

коментувати)

У Тернополі учні одного із місцевих училищ після навчання шиють українським солдатам маскувальні костюми

16.12.2014

 Заради бійців на передовій вони залишаються після занять і навіть попросили перенести канікули. За зразок для пошиття масхалатів волонтерки взяли фінську модель часів російсько-фінської війни.

коментувати)

Ще один вид транспорту з’явиться взимку в Тернополі

16.12.2014

 Їздити у возах, запряжених конями та іншими тваринами можна буде в Тернополі протягом Новорічних та Різдв’яних свят.

коментувати)

В селі на Тернопільщині за ніч десь зникли всі чоловіки призивного віку

16.12.2014

 Сьогодні у Білому домі відбувся брифінг виконувача обов’язків голови облдержадміністрації Івана Крисака та виконувача обов’язків військового комісара Тернопільського військкомату підполковника Андрія Миськіва.

коментувати)

Тернополяни вкотре обурюються хаотичним відключення електроенергії в місті

16.12.2014

 Зокрема, вчора 4 години без світла провели мешканці декількох будинків на вул.15 Квітня. Про це вони пишуть у соцмережах.

коментувати)

В Тернополі відбувся конкурс "Замість ялинки – зимовий букет"

16.12.2014

 Ялинку з шин, прикрашену голубами миру, листівками, фотографіями, синьо-жовтим та червоно-чорним прапорами та каскою зробили учні тернопільської школи № 3.

коментувати)

Теплий грудень очікується на Тернопільщині

16.12.2014

 Теплий грудень. Ще один зимовий тиждень без суттєвих морозів, з коливанням температур і невеликими опадами прогнозують для Тернопільщини синоптики обласного гідрометеоцентру. Кажуть, у найближчі дні погода буде нестійкою. До кінця тижня на дорогах збережеться ожеледиця.

коментувати)

12345678910...605


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Вакансии в Тернополе
Сервисный инженер
Помощник бухгалтера
Менеджер по продажам
Оптовые продажи
Team lead c++
Донецк работа мастер маникюра

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".