This version of the page http://kpi.ua/monitoring (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-18. The original page over time could change.
Моніторинг якості підготовки фахівців | Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" 

МапаРозкладe-Кампусi-РесурсВеб-камериWIKIРадіо КПІБібліотекаПослуги

Ви є тут

Моніторинг якості підготовки фахівців

Комплексний моніторинг якості підготовки фахівців в НТУУ«КПІ»

Науково – методичні засади комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ», перший тур якого був проведений восени 2005 року, були закладені на основі відповідних системних досліджень, які проводяться в університеті, починаючи з 1992 року. Відмітимо основні з них:

XVІІІ тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В березні – квітні 2014 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено вісімнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

XVІІ тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді – грудні 2013 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено сімнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ "КПІ" (КМЯПФ).

Шістнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У березні – квітні 2013 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено шістнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

П'ятнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді – грудні 2012 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено п’ятнадцятий  тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

Чотирнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В березні – квітні 2012 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено чотирнадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено близько 4000 студентів ІV курсу 142-х спеціальностей 114-ти кафедр НТУУ «КПІ». Було перевірено і оброблено більше 24-ох тисяч робіт ректорського контролю якості залишкових знань з 1023-х фундаментальних, професійно-орієнтованих та фахових дисциплін.

Тринадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді-грудні 2011 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено тринадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ "КПІ" (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено близько 3500 студентів V курсу 142-х спеціальностей 114-ти кафедр НТУУ "КПІ". Було перевірено і оброблено більше 21-ї тисячі робіт ректорського контролю якості залишкових знань з 1023-х фундаментальних, професійно-орієнтованих та фахових дисциплін.

Дванадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У березні 2011 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено дванадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено більше 4-х тисяч студентів IVкурсу 143-х спеціальностей 126-ти кафедр НТУУ «КПІ». Було перевірено і оброблено більш 24-х тисяч робіт ректорського контролю якості залишкових знань з 1123-х фундаментальних, професійно-орієнтованих та фахових дисциплін.

Одинадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У листопаді 2010 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено одинадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ». Моніторингом було охоплено більше трьох з половиною тисяч студентів п’ятого курсу університету.

Десятий тур комплексного  моніторингу якості підготовки фахівців

У березні 2010 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено десятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців у НТУУ «КПІ». Моніторингом було охоплено близько трьох тисяч студентів четвертого курсу університету.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • далі ›
  • в кінець »
закрити
Вхід до електронної пошти НТУУ "КПІ"

закрити
Радіо НТУУ "КПІ" Авторські програми Група Вконтакті
закрити

Авторські програми на радіо КПІ

  • Афіша
  • Вільна каса
  • ДуровНЕпришел
  • Ёлки-палки
  • ЛітБлог КПІ
  • Овочі режиму
  • По душам
  • Рок Школа
  • У кіно з Вікою
  • ФаСоль
закрити

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

НТУУ «КПІ» Вхід до системи
закрити

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
закрити

Електронні платежі

Оплата за гуртожиток Послуги зв'язку Оплата квитків
закрити

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів