This version of the page http://vityu.0342.ua/news/267 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-17. The original page over time could change.
НОВИНКИ ПАРФУМЕРІЇ 2014 РОКУ!!! - Інтернет-магазин Vityu.com.ua - 0342.ua - сайт міста Івано-Франківська

  • Сайт міста Івано-Франківська /
  • Шопінг /
  • Парфумерія /
  • Парфумерія /
  • Інтернет-магазин Vityu.com.ua /
  • Новини
  • Опис
  • Товари та послуги (27)
  • Відгуки (3)

Інтернет-магазин Vityu.com.ua

Люкс

НОВИНКИ ПАРФУМЕРІЇ 2014 РОКУ!!!

Бренд Lacoste представить на початку 2014 року нову версію що не встиг ще стати старим аромату Eau de Lacoste , що вийшов в 2013 році - Eau de Lacoste Sensuelle . Нове видання вміщено у флакон того ж дизайну , але виполенних в модному темно -синьому кольорі. Sensuelle покликаний створити витончений , але повсякденний спосіб з легким натяком на майбутню вечірку. Аромат починає звучання з контрасту рожевого перцю і терпкою чорної сомродіни ; пізніше розкривається елегантність турецької троянди , ніжного запашного горошку і унікальною ноти Gladiolus Inflexus ; база складається з акордів тягучою нуги і амбри.

 

 

 

Прекрасне лімітоване видання в січні 2014 підготував нам будинок Nina Ricci. La Tentation de Nina - результат співпраці парфумера Олівер Креспо і шеф-кухаря паризького магазина-кондитерської Laduree Вінсента Лемана. Разом з новим ароматом була створена лінія макарунів під назвою Nina. Композиція аромату починається нотами бергамота, продовжуючись серцем з малини, мигдалю, лимона і абсолюту болгарської троянди - все разом це утворює ключовий акорд макарунами Nina; база включає в себе ваніль Бурбон, білий мускус і сандал.

 

 

 Будинок Chloe представляє свіжу версію аромату - See by Chloe Eau Fraiche. Нова версія, як і оригінал, побудована навколо акорду квітів яблуні, доповненого водяним гіацинтом і ніжним жасмином; База з елегантного і трохи землистого ветівера покликана відтіняти квіткові ноти аромату.

 

 

 

У продовження колекції весна-літо 2014 Elie Saab запускає новий аромат L'Eau Couture. Аромат розкривається квітами флердоранжу, акордом зеленого мигдалю і легкої базою з ванілі.
Незважаючи на те, що цей аромат мені, як і всім іншим, ще не вдалося спробувати, він дарує відчуття весни, дзвінкої капели і молоденьких листочків; він немов обіцяє, що все буде по-новому, просто, зрозуміло і легко.

 

 

 

На початку 2014 року будинок Guerlain запускає ще один Фланкер бестселера - La Petite Robe Noire Couture. Новинка позиціонується як гламурний аромат з шипровими нотками, який буде доречний навіть на червоній килимовій доріжці. Верхні його ноти включають бергамот і малину - основу всієї композиції; серце - троянду, а шипрова база створена з пачулі, ветівера, бобів тонка і моху. На флаконі зображена довге яерное вечірнє плаття, якраз для килимової доріжки.

 

 

 

Yves Saint Laurent представить нам третій аромат лінії Manifesto - Manifesto L'Eclat Eau de Toilette. Аромат починається з акордів зеленого чаю, бергамоту, неролі і нирок чорної смородини; ефемерні пелюстки жасмину ії фрезії накладаються в серці на червону троянду і флердоранж; завершальні ноти віддані ванілі, бобам тонка, сандалу і кашеміру.

 

 

 

Carolina Herrera теж поспішає порадувати нас новим ароматом з популярної колекції 212, Фланкер видання 212 VIP - 212 VIP Rose. Аромат відкривають іскристі, свіжі і трохи фруктові акорди рожевого шампанського, ідеального символу модних нью-йоркських вечірок; серце розпускається квітами персикового дерева, а база представлена чуттєвими і м'якими деревними нотами.

 

 

 

Burberry запускає аромат - партнер для свого недавнього чоловічого видання Burberry Brit Rhythm for Men (створений зі свіжого базиліка , лимонної вербени , пряного кардамону і ягід ялівцю ; акордів чорної шкіри , пачулі і стираксу , а також ладану , інтенсивного кедра і теплих бальзамних бобів тонка ) - жіночу версію Burberry Brit Rhythm for Women . Верхні ноти представлені акордами англійської лаванди , рожевого перцю і неролі ; серце з абсолюту кореня ірису , листя ожини і флердоранжу , скомбіновано з молекулою Petalia від Givaudan , яка дарує аромат півоній ; база включає ветивер , мускус і яскраві деревні ноти. Так само варто відзначити , що новий аромат тісно пов'язаний з модною лінією одягу , косметики та аксесуарів від Burberry , яка скоро буде запущена .

 

 

  Новий Фланкер аромату Euphoria, що вийшов в 2005 році, запускає бренд Calvin Klein. Endless Euphoria розкривається легкої солодкістю вишневого кольору, що бадьорять нотами мандарина і бергамота; ніжні відтінки троянди і фіалки утворюють романтичне серце, а чуттєва база включає акорди бамбука, сандалу і мускусу.

 

 

Paco Rabanne запускає два нових видання своєї успішної колекції Black XS . Новий парфум - дует Black XS Potion задуманий як справжнє любовне зілля . Black XS Potion for Her відкривається гіркуватими нотами грейпфрута , який поступово переходять в серце з чорно- червоної троянди Баккара і рожевого морозника ; м'яка насичена база з екстракту чорного сандалового дерева і амбри завершує композицію. Black XS Potion for Him починається з акорду ялівцевих ягід , за яким відкривається серце з гіркого полину і кашемірового дерева; аромат завершує база з лабданума і відтінків рому. Флакони новинок зберігають форму оригіналів і декоровані червоній " сургучною " печаткою .

 

 



Новини підприємства

У нас інтернет ціни!!!

00:00 18.12.2013

Armand Basi запускає новий чоловічий аромат

00:00 26.11.2013

Armand Basi запускає новий чоловічий аромат , натхненний одним з найцінніших природних інгредієнтів - деревом. Дерево асоціюється з благородством і автентичністю . Воно є урбаністичним елементом прогресу і символом сучасності...

Armand Basi Rose Lumiere

00:00 26.11.2013

Armand Basi Rose Lumiere - Якщо ви молоді, елегантні і жіночні - ви будете просто в захваті від цього найніжнішого парфуму...

НАМ 2 РОКИ!!! Святкуємо разом!!!

00:00 01.11.2013

Для власників дисконтних карток - 20% на все. з 11.10.2013 по 20.10.2013р. !!!

00:00 10.10.2013

Еще (4)