This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-16. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 16:12
    Особливості нарахування лікарняних педагогам
  • 16:12
    Оподаткування новорічних подарунків
  • 12:12
    Робота банків під час новорічних свят
  • 09:12
    ПРЯМА ЛІНІЯ НА ТЕМУ: ЗАПОВНЕННЯ ЗВІТНОСТІ З ЄСВ
  • 09:12
    ФСС з ТВП про допомогу на поховання бійців АТО

Читайте №12, 2014
Розпочинаючи підготовку цього номера, ми сподівалися, що, як мінімум, з’явиться нова форма податкового розрахунку ф. № 1 ДФ, а як максимум, — Закон про Держбюджет-2015. А вершиною наших мрій, і сподіваюся ваших також, є поява змін у справлянні ЄСВ і ПДФО, які останнім часом активно анонсуються Державною фіскальною службою. Та про них, схоже, ми будемо вам докладно розповідати в наступному році. 
Тим часом хочу звернути вашу увагу на те, що про всі зміни в законодавстві ви можете дізнаватися також із нашої безплатної електронної газети «Зарплата і Кадри», яка виходить щотижня. Тому якщо зміни у справлянні ЄСВ і ПДФО з’являться після виходу цього номера журналу, то ми про них оперативно інформуватимемо вас також на сторінках електронної газети «Зарплата і Кадри».
Без змін і ситуація щодо справляння ЄСВ і ПДФО із середньої зарплати мобілізованих працівників. Схоже, всі змирилися та зробили перерахунки. 
У грудні-січні слід провести перерахунок ПДФО з доходів працівників за результатами року. Для вашої зручності спільно з ДФСУ маємо намір провести телефонну лінію на цю тему. Щоб дізнатися точні дату і час їх проведення та номер телефону, за яким можна буде поставити запитання, слідкуйте за повідомлення на нашому сайті zpl.com.ua. 
З метою створення сприятливих умов для святкування Нового року та Різдва Христового, уряд рекомендував перенести робочі дні в січні (с. 4). Якщо маєте намір пристати на пропозицію, не забудьте видати наказ про перенесення робочих днів і попередити працівників. Проте не всі підприємства можуть дозволити собі не працювати. В таких випадках організують чергування. Як це зробити правильно, читайте на с. 40.
Залишайтеся з нами! До зустрічі на сторінках журналу у 2015 році.
З повагою,
головний редактор журналу «Заработная плата»
Дмитро Кучерак

Совмещение и доплата: как применять Постановление № 1145

31
Алла Рыбинцева
К сожалению, законодательство Украины не в полной мере регулирует вопросы совмещение профессий (должностей), потому применяются нормативные акты СССР, в частности Постановление № 1145. А вот в какой мере — рассмотрим в статье

Организация дежурства на предприятии

40
Станислав Соломонов

Не за горами новогодние праздники и практически каждый хочет в эти дни отдохнуть. Однако не все предприятия могут позволить себе не работать. Поэтому в таких случаях организовывают дежурства. Об особенностях его организации на практике — читайте в предлагаемой статье

Составляем график ежегодных отпусков

51
Виктория Галкина
К началу нового календарного года предприятия должны разработать график отпусков. Он позволяет не только отслеживать использование отпусков работниками, а и планировать остальную работу

Новини від партнерів:

  • 07:11
    2й Національний форум бухгалтерів: Мистецтво бути успішним

bottom menu

       

© 2012 Заработная плата