This version of the page http://oppb.com.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-15. The original page over time could change.
НОВИНИ | Охорона праці і пожежна безпека
Проект видавничого дому «МЕДІА-ПРО»
www.mediapro.com.ua

НОВИНИ

Про засвідчення печаткою висновку про технічний огляд устаткування

Пунктами 17, 34 та 36 Порядку визначено, що після закінчення технічного огляду фахівець, який його провів, робить відповідний запис у паспорті устатковання про результати технічного огляду, дозволені параметри експлуатації і строк наступного технічного огляду, скріплюючи запис підписом і печаткою.

Результати розслідування нещасного випадку, який стався внаслідок хуліганського нападу

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Волинській області завершено спеціальне розслідування групового нещасного випадку, що стався 31 жовтня 2014 року з майстром лісу та інженером з охорони та захисту лісу ДП «Камінь-Каширське лісове господарство».

За добу рятувальники тричі ліквідовували автомобільні пожежі

За останню добу столичні рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію загоряння в приватному автотранспорті.

Партнерство стає нормою між роботодавцями та страховими експертами в повсякденній роботі

Про профілактику виробничого травматизму в умовах дії постанови Кабінету Міністрів України про тимчасову заборону проведення перевірок підприємств, установ та організацій розповідає начальник відділення виконавчої дирекції Фонду у м. Вінниці Петро Кирильчук:

З 8 по 12 грудня у Черкасах можна отримати безкоштовну правову допомогу з питань охорони праці

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Черкаській області затверджено План заходів з проведення Всеукраїнського тижня права з 8 по 12 грудня.

Верховна Рада обрала новий Уряд України

У вівторок, 2 грудня, новообраний Уряд України склав присягу члена Кабінету Міністрів України. Присягу з трибуни Парламенту зачитав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Результати розслідування нещасного випадку, який стався під час демонтажу щогли зв’язку

Комісія територіального управління Держгірпромнагляду у Черкаській області завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, який стався восьмого жовтня у м. Золотоноші з працівниками ПП «Бенефіт» м. Київ.

Роз'яснення щодо захисту прав працівників на належні, безпечні та здорові умови праці

В сучасних умовах робітник має бути не тільки кваліфікованим працівником, вміти працювати з потрібними механізмами, машинами або устаткуванням, але до того ще й знати свої права на належні, безпечні і здорові умови праці та впевнено ними користуватися. З метою захисту своїх прав працівники мають право звертатися до органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності із заявами та скаргами.

Застрахований – значить надійно захищений

Про роботу відділення виконавчої дирекції Фонду в Бахмацькому районі Чернігівської області щодо виконання основних статутних завдань розповідає начальник відділення Микола Литвин:

Держгірпромнагляду України реорганізовано

Держгірпромнаглядом видано наказ від 05.11.2014 р. № 149 «Про утворення комісії з реорганізації Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки», яким затверджено персональний склад комісії та заходи з реорганізації Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • наступна ›
  • остання »