This version of the page http://www.discoverychannel.ua/magic-of-science-season-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-15. The original page over time could change.
Наука магії: 2 сезон | DSC Ukraine (UA)

Наука магії: 2 сезон

Ще кілька століть тому магія розбурхувала розуми людей не менше, ніж дивовижні технічні досягнення в наш час. Століттями питання про існування непояснимих чарівних сил не давало спокою найрозумнішим представникам людства, але чи можна сказати те ж саме про сучасних вчених?

Четверо фокусників – Біллі Кідд, Бен Хенлін, Вейн Хучін та Нейт Стеніфорт – повертаються в новому сезоні програми «Наука магії», щоб знову продемонструвати вузьку межу між містикою і фундаментальною наукою. За допомогою приголомшливих трюків і захоплюючих ілюзій вони шокують звичайних перехожих, реакцію яких фіксує безліч прихованих камер. Фокуси героїв повинні вразити навіть найвибагливішого глядача, і складно повірити, що все це створено завдяки елементарній науці. Але відразу після першої демонстрації майстри ілюзії готові повторити кожен трюк знову, цього разу показуючи секрети і технічні хитрощі, які допомагають зрозуміти, що за найнеймовірнішими «чарами» стоїть холодний розрахунок і науковий підхід. У нових серіях програми ви побачите смертельно небезпечні експерименти та гідні подиву викриття – жоден фокус не залишиться без розгадки!

Дивіться новий сезон програми «Наука магії» щонеділі о 20:00 на Discovery Channel.

FACEBOOK

ВКонтакте