This version of the page http://zpl.com.ua/konkurs (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-14. The original page over time could change.
ШАНОВНІ КОЛЕГИ! | Заробітна плата

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

19 вересня 2014 р. на урочистій церемонії були оголошені імена переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер із заробітної плати — 2014». Організатор — щомісячний професійний журнал «Заработная плата».

Цей конкурс за підтримки Міністерства соціальної політики України, Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, Ради незалежних бухгалтерів та аудиторів проводиться вже втретє.

Близько 1000 професіоналів бухгалтерського обліку взяли в ньому участь. Переможці отримали цінні призи від організатора та партнерів конкурсу, а всі учасники мали можливість відвідати безкоштовний семінар від Тетяни Мойсеєнко «АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ НАРАХУВАННЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ, СЕРЕДНЬОЇ ЗАРПЛАТИ. НОВАЦІЇ з ПДФО, ЄСВ. МОБІЛІЗІАЦІЙНІ НОВИНИ. АНАЛІЗ ЗМІН у ЗАРПЛАТНІЙ ЗВІТНОСТІВ».

Переможці Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер із заробітної плати — 2014»

1 місце — Кращий бухгалтер із заробітної плати
Ривак Христина Ярославівна, головний бухгалтер, ТОВ «Кліматбудсервіс», м. Львів

Отримала почесний диплом і подарунок від організатора — туристичну подорож на двох до Праги, подарунки від партнерів конкурсу:
— програму «1С: Зарплата та управління персоналом для України 8. ПРОФ»;
— передплату на півріччя на журнал «Школа професійного бухгалтера» та сертифікат на безкоштовне відвідування семінару (на вибір) від Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України;
— приємні сувеніри від журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України».

2 місце — Срібний лідер конкурсу
Янко Антон Ігорович,
начальник розрахункового бюро, ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод», м.Полтава

Отримав почесний диплом і подарунок — сертифікат на 1500 грн на придбання дизайнерського одягу від Анни Бублік, подарунки від партнерів конкурсу:
— програму «1С: Зарплата та управління персоналом для України 8. Базова версія»;
— передплата на півріччя на журнал «Школа професійного бухгалтера» та сертифікат на безкоштовне відвідування семінару (на вибір) від Федерації бухгалтерів і аудиторів України;
приємні сувеніри від журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України».

3 місце — Бронзовий лідер конкурсу
Пісоцька Ірина Анатоліївна
, бухгалтер, ТОВ «Комплект сервіс» та ПП «Модерн трейд», м. Нова Каховка

Отримала почесний диплом і подарунок від організатора — набір косметики, подарунки від партнерів конкурсу:
— програму «1С: Зарплата та управління персоналом для України 8. Базова версія»;
— передплата на півріччя на журнал «Школа професійного бухгалтера» та сертифікат на безкоштовне відвідування семінару (на вибір) від Федерації бухгалтерів і аудиторів України;
приємні сувеніри від журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України».

За рішенням експертної комісії конкурсу за вдале вирішення кейсових завдань були також нагородженні подарунками від організатора  -  передплата на 3 місяці на журнал «Заработная плата» Пісоцька Лариса Анатоліївна та Ружевич Галина Богданівна.

ФОТО З ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ

Переможниця минулого року – Пісоцька Ірина Анатоліївна, бухгалтер, ТОВ «Комплект сервіс» та «Модерн трейд», Каховка виграла подорож на двох до Парижу і поділилася з нами своїми враженнями:

«Выражаю огромную благодарность всем организаторам и партнёрам конкурса «Кращий бухгалтер із заробітної плати» – 2013» за предоставленную возможность побывать в таком замечательном туре «Азартные в Париже»! Моя поездка состоялась 15.06.2014-22.06.2014. Посетили три страны: Чехию, Германию и конечно же Францию! Больше всего конечно впечатлил Париж! Море эмоций и сплошной восторг! Да и описать словами свои ощущения невозможно, Париж надо видеть своими глазами и желательно не один раз:))) Мы побывали во многих знаменитых частях Парижа, сделали кучу фотографий и купили сувенирчики! Посетили Лувр, Монмартр, Версаль и даже Диснейлэнд».

Фото з подорожі

bottom menu

       

© 2012 Заработная плата