This version of the page http://bnk.ua/News/3182-Konkurs-biznes-idej (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-14. The original page over time could change.
Конкурс бізнес-ідей - ПАТ "Банк Національний кредит"
  • Гаряча лінія
    0 800 602 602
 

Конкурс бізнес-ідей

12.04.2012

Березень став для ПАТ «Банк Національний кредит» повним приємних новин і цікавих подій. Крім того, що «Національний кредит» вже порадував мешканців Вінниці відкриттям відділення, Банк оголошує про початок всеукраїнського конкурсу бізнес-ідей/проектів. 

15 березня 2011 стартує конкурс бізнес-ідей/проектів за підтримки ПАТ "Банк Національний кредит». Для участі в конкурсі допускаються бізнес-ідеї для розвитку інноваційних і оригінальних проектів, реалізація яких є важливою і корисною для суспільства. Банк Національний кредит підтримає реалізацію Ваших оригінальних бізнес-ідей: банк з українським капіталом шукає реальні проекти талановитих підприємців. 

Перемога в конкурсі - це можливість реалізуватися цікавою бізнес-ідеї: головний приз - кредит на суму 100 000 грн. за ставкою 16% річних на 24 місяці, «канікули» терміном 6 місяців - на погашення суми кредиту, і терміном 3 місяці на виплату відсотків. 

Конкурс відбуватиметься у два етапи. З 15 березня до 16 травня 2011 року експерти банку чекають ідей від початківців і вже працюючих бізнесменів Україні. Ми гарантуємо, що жодна ідея не залишиться без уваги: ??кожна робота отримає професійну експрес-оцінку від кредитних експертів банку і в разі позитивного рішення потрапить у фінал конкурсу. Вибором переможця займеться експертна рада, членами якого стануть власники Банку та партнери конкурсу. 

Детальніше про конкурс / умови участі / подачі матеріалів можна дізнатися, пройшовши за посиланням, а також у менеджера у відділеннях Вашого міста. 

Чекаємо на Ваші оригінальні ідеї до 16 травня 2011 року. 

Виростимо Ваші ідеї - разом! 

Популярні

депозит режим роботи картка кредит інтернет банкінг клієнт - банк перекази банк 24 агро нуф

Прес-служба

  • (067) 500-25-56

Підписатися на новини

Якщо Ви бажаєте отримувати новини від ПАТ "Банк Національний кредит", вкажіть свій e-mail: