Skip to Content

BRAVIA®

Наша найкраща якість зображення

Телевізор 4K Ultra HD

BRAVIA® – ширші можливості.

Представляємо вікно у світ нових емоцій від перегляду фільмів

Чудове та виразне зображення на великому екрані здивує і зачарує Вас, а неперевершений звук вразить до глибини душі.

Шукайте "Нова Людина-Павук"™ на Blu-ray™

  • Фільми
  • Природа
  • Музика
  • Спорт
  • Персональний

Не просто дивіться. Відчуйте це.

Вчетверо вища за Full HD деталізація

Реалістична чіткість завдяки унікальній обробці зображень 4К від Sony

Почніть нову захопливу еру перегляду. Зображення 4K складаються з понад 8 мільйонів окремих пікселів. Деталізація зростає вчетверо порівняно з Full HD. Завдяки технології покращеної обробки кожен піксель зображення має неперевершену якість.

"Нова Людина-Павук"™ – відтепер на Blu-ray™

Забудьте, що дивитеся телевізор

Сідайте ближче, щоб нічого не пропустити

Із деталізацією, в чотири рази вищою за Full HD, 4K відтворює приголомшливо природні зображення, а не пікселі. Набагато вища якість зображення означає, що можна сідати ближче до екрана, заповнюючи більшу частину свого поля огляду, доки екран не зникне і Ви не опинитеся просто у вирі подій фільму.

  • Перегляд 4K
  • Перегляд HD

Світ 4K прямо перед Вашими очима

Більше не треба чекати – насолоджуйтеся 4K просто зараз.

Пориньте в безкінечне розмаїття деталей фільмів 4K; зачаруйтеся красою знімків 4К, від якої перехоплює подих, та збережіть коштовні спогади на пристрої запису 4K. Нова серія 4K BRAVIA також підтримує наступні стандарти 4K.

Вдосконалюйте все до якості 4K

Новий світ деталей 4K, HD чи з будь-якою іншою якістю: кожний кадр покращується потужним механізмом обробки. Зображення аналізуються і порівнюються з базою даних для досконалих кольорів, кращого контрасту й реалістичних текстур.

  • Фільми Blu-ray
  • Ігри
  • Інтернет-відео
  • Фотографії

Яскраві світлі й деталізовані темні ділянки

Унікальне підсвічування дарує насичені світлі, глибші темні відтінки й утричі вищу яскравість, ніж світлодіодні моделі. Сяяння за межами кольорових градацій – це краща деталізація, більше кольорів і реалістичності, притаманній формату 4K .

ЗВИЧАЙНИЙ СВІТЛОДІОДНИЙ ТЕЛЕВІЗОР
BRAVIA З ТЕХНОЛОГІЄЮ X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO

Глибші темні відтінки, більше градацій

Змінна яскравість підсвічування з підвищеною чіткістю

Завдяки мінімізації втрат світла та налаштуванню рівня підсвічування для кожної ділянки екрана технологія X-tended Dynamic Range™ PRO розширює діапазон відображуваного на екрані світла – від найтемнішого до яскраво-світлого.

Удосконалюйте будь-який вміст, що переглядаєте

Насолоджуйтеся приголомшливою якістю зображення, що б Ви не дивилися – від дисків Blu-ray Disc™ та звичайних телевізійних трансляцій до відеороликів із мережі чи кліпів зі смартфона. Унікальний механізм обробки зображення від Sony здійснює аналіз, очищення та вдосконалення зображень, завдяки чому забезпечуються чудові характеристики зображення справжньої якості Full HD із вражаюче низьким рівнем шумів.

  • Фільми Blu-ray
  • Ігри
  • Інтернет-відео
  • Фотографії

Оцініть нову атмосферу освітлення

Унікальне підсвічування дарує насиченіші світлі відтінки й удвічі ширший діапазон яскравості, ніж світлодіодні моделі. Сяяння за межами кольорових градацій – це краща деталізація, більше кольорів і реалістичності, притаманній новій серії BRAVIA.

ЗВИЧАЙНИЙ СВІТЛОДІОДНИЙ ТЕЛЕВІЗОР
BRAVIA З ТЕХНОЛОГІЄЮ X-TENDED DYNAMIC RANGE

Кольори, що оживають

BRAVIA відтворює всі кольори, про які Ви мріяли. Оживляйте кожну сцену завдяки насиченим, яскравим відтінкам червоного і зеленого. Вас вразить перегляд фотографій і відео, знятих фотоапаратами й відеокамерами від Sony з кольорами TRILUMINOS™.

ДИСПЛЕЙ TRILUMINOS
ЗВИЧАЙНИЙ ДИСПЛЕЙ

Дисплей TRILUMINOS™

Ширший кольоровий простір можна порівняти з більшою кількістю кольорових олівців для малювання.

Звичайний білий світлодіод

Вужчий простір можна порівняти з меншою кількістю кольорових олівців для малювання.

Не лише чути. Але й відчувати.

Звук, перед яким неможливо встояти

Фронтальні динаміки створюють прозорий, але потужний звук повного діапазону. Бездемпферна конструкція зменшує спотворення, а інноваційний матеріал, що містить підсилене міканітом скловолокно, дозволяє почути абсолютно все, від подиху співака до вібрації струн.

  • Підсилене міканітом скловолокно
  • Фронтальні динаміки
  • Magnetic Fluid
  • Вища потужність динаміка

Створено для прослуховування

ClearAudio+

Насолоджуйтеся якістю звуку, не гіршою за якість зображення. Технологія ClearAudio+ точно налаштовує параметри аудіо телевізора, завдяки чому створюється захоплюючий, збагачений різноманітними емоційними відтінками об'ємний звук. Що б ви не дивилися, насолоджуйтеся прослуховуванням музики й діалогів, а також ефектами об'ємного звучання завдяки технологіям підвищення чіткості та покращення розділення звуку.

Технологія S-Force Front Surround

Обробка аудіосигналів для створення ефекту присутності під час прослуховування. Пряма багатоканальна обробка забезпечує реалістично чистий, потужний звук на 360 градусів.

Чиста фаза

Налаштовує відтворення різних частот динаміками телевізора для більш плавного та збалансованого програвання всіх частот – низьких, середніх і високих.

Voice Zoom

Діалоги й мовлення відтворюються чистіше і сприймаються легше, навіть якщо інші фонові шуми лунають гучно й відвертають увагу.

Wedge

Кожний об'єкт має чітку форму

Насолоджуйтесь простотою форм і функціональністю великого телевізора. Нова за своєю суттю форма BRAVIA дозволяє поєднати естетику з функціональністю. Мала площа основи дозволяє економити місце, а звук збагачено більшою потужністю динаміка.

Економія простору

На диво невелика площа основи в поєднанні з компактною, проте стійкою, підставкою дозволяють з легкістю помістити телевізор в інтер'єр оселі.

Звук, доведений до ідеалу

Унікальна клиноподібна форма розроблена для підвищення потужності динаміків з метою відтворення насиченого, повного звуку.

Просте під'єднання

Компактний помножувач портів дозволяє розташувати телевізор впритул до стіни, не створюючи при цьому незручностей у під'єднанні інших пристроїв до його портів RF, HDMI та USB.

Перемикайте. Шукайте. Переглядайте.

Перемикайте. Шукайте. Переглядайте.

Перемикайте канали, переглядайте фото та відео в мережі із таких ресурсів, як YouTube™ чи Video Unlimited. Миттєво знаходьте улюблений уміст завдяки швидкому ввімкненню телевізора та запуску програм.

Переглянути відеоролик

Швидкий початок

Вмикайте телевізор миттєво – часто потрібно менше двох секунд. Ще через секунду відкривайте інтернет-уміст. Кожна дія чи програма виконується швидше, ніж будь-коли, отже насолоджуватись умістом і вивчати його можна в будь-яку мить, коли є бажання.

Відстань не завадить спільному перегляду

Обмінюйтеся думками зі світом.

Це приємний обмін. Покращте процес перегляду, спостерігаючи в реальному часі за записами Twitter щодо вмісту, який Ви переглядаєте. Підтримуйте зв'язок із близькими та друзями, поціновувачами кіно, обговорюючи враження від перегляду.

Вбудована камера

Вбудована камера Full HD має сенсор Exmor R® для телевізорів від Sony для кращого відображення під час спілкування в чаті, навіть за слабкого освітлення. Нова технологія усунення луни дарує чистий звук під час перегляду і спілкування у Skype.

Для всіх, кому не байдужий футбол

Це більше ніж атмосфера стадіону.

Отримайте повні враження від матчу. Режим "Футбол наживо" автоматично коригує налаштування звуку, наближаючи їх до значень, що дарують враження присутності на стадіоні. У новому вишуканому інтерфейсі навіть передбачено розділ новин та основних відомостей із різних джерел, у тому числі FIFA™.

  • Режим "Футбол наживо"
  • Технології звуку
  • Панель швидкого запуску
  • Віддалений доступ

Беріть контроль над реальністю у свої руки

Надсилайте й зберігайте фотографії та діліться ними

Переглядайте фото із пристрою Android чи iOS* на великому екрані. Зберігайте улюблені фото друзів із телевізора на 10 своїх пристроїв.

*Android 2.3 та наступні версії

*iOS5 та наступні версії