This version of the page http://lvbs.com.ua/uk/ms_it (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-11. The original page over time could change.
LvBS - MS in TM

MSc in Technology Management

"To strengthen your positions and effective compete on global outsourcing market - you have have window in 5-10 years for going deep in technology and business relations. This is why important to learn very fast and go deep in business culture." - says Michael Corbett, Founder & Chairman International Association of Outsourcing Professionals (IAOP), - "Up to 80% of customers going to improve business performance and customers expecting for innovations from outsourcing according the results of IAOP's Annual Survey "

Програма магістерського рівня № 1 у Східній Європі з управління технологіями (MSc in Technology Management) створена Львівською бізнес-школою УКУ та Львівським Кластером ІТБП для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту і набути навичок міжособистісного спілкування. Програма також стане ідеальним середовищем для реалізації власного проекту.

    Ключові особливості програми:
  • викладацький склад це іноземні викладачі таких відомих університеті та бізнес-шкіл як Princeton University, Carnegie Mellon, London Kingston, Leiden Univeristy та ін. Крім того до майстер-класів та розгляду кейсів будуть залучені практики, які щодня займаються технологічним бізнесом;
  • зручний графік навчання для поєднання з роботою (лише чотири дні на місяць);
  • можливість розвинути власний проект;
  • програма відбувається на базі Українського католицького університету (про новий кампус УКУ у Львові можна дізнатись тут);
  • інтерактивний формат навчання (розв’язки бізнес-кейсів, майстер-класи від успішних підприємців, командна робота над розробкою проектів);
  • гарантійний термін програми - впродовж 2 років після отримання диплому учасники можуть повторно безкоштовно прослухати на вибір 2 курси програми

Академічна рада програм

Навчальна програма базується на трьох основних стовпах

Навчальна
програма

Технології

"Україна відома своєю сильною системою освіти, яка виховує одні з кращих світових інженерних талантів. Причиною того, що Україна все ще не випередила решту країн на глобальному ІТ-ринку є відсутність якісного, технічного керівництва. Десятиліттями ІТ-компанії ставили собі за мету розвинути та навчити своїх працівників до рівня керівників, і тому повільно здобували вищі позиції на ІТ-ринку. MSc in Technology Management Львівської бізес-школи допоможе заповнити цю прогалину, надаючи платформу, на якій виросте наступне покоління управлінців світового рівня для глобальної ІТ-арени ".
Андрій Ганкевич
Голова Наглядової Ради Львівського Кластера ІТБП

М’які навички

"Є дві категорії керівників і компаній. Представники першої категорії вміють пристосовуватись до змін. Вони швидко реагують на нову ринкову ситуацію, ефективно борються з кризами, запускають нові, конкурентоспроможні продукти. Друга категорія має власне бачення та достатньо енергії, щоб це бачення реалізувати. Однією з причин, чому мені подобається Львівська бізнес-школа і нова програма MSc in Technology Management це те, що разом ми можемо виховати таких керівників, котрі належатимуть до обох категорій і будуть гнучко змінюватись у відповідності до реалій життя".
Нестор Комарницький
Керівник IT Департаменту Group DF International Ukraine

Бізнес і менеджмент

"MSc in Technology Management це ідеально складена програма, котра покриває теми управління бізнесом, лідерства і стратегічних технологій. Це надійний інструмент для ІТ-фахівців, що дозволить їм трансформувати свій перший успіх у велике досягнення на глобальному аутсорсинговому ринку"
Ярослав Любінець
голова ради директорів SoftServe

Єдина професійна програма магістерського рівня в Східній Європі, яка поєднує освіту в технологіях та бізнес-освіту
Складові програми
  • Управління фінансами у сервісній компанії
  • Методи управління та лідерство
  • Бізнес-комунікації
  • ІТ-Стратегії та концепти
  • Архітектура систем для менеджерів
  • Технології, що динамічно розвиваються
  • Стратегічне управління проектами
  • Стратегія розробки продукту
  • Інтеграція та застосування принципів управління технологіями

Повний перелік та пояснення - тут

Вимоги до кандидатів:
  • Ступінь бакалавра у ІТ або пов’язаній галузі
  • 4 роки досвіду у ІТ сфері після диплому
  • Досвід у управлінні невеликими командами (6-12 людей)
  • Рівень англійської Upper Intermediate
  • Базовий досвід в управлінні проектами
  • Високі моральні стандарти, цілісність, чесність та зрілість

Аплікаційний пакет включає:
  • Аплікаційну форму - завантажити
  • 2 рекомендаційних листи (від партнерів, керівників, колег, які мають бути надіслані напряму команді MSc in Technology Management на itmaster@lvbs.com.ua)
  • Копії українського та закордонного паспортів
  • Копії дипломів про вищу освіту

Місце проведення:

Новий корпус Українського Католицького Університету - сучасне приміщення з облаштованими навчальними авдиторіями та комфортними умовами за адресою:Вул. Козельницька, 2а.

Проживання:

Якщо Ви з іншого міста - ми порадимо, де краще зупинитись! Однією із можливостей є новозбудований Колегіум Українського Католицького Університету.

Бібліотека:

Всі учасники бізнес-школи мають доступ до бібліотеки з бізнес літературою та до Лабораторії ідей – комфортного та надихаючого середовища, де народжуються нові ідеї.

Слідкуйте за життям програми на Facebook

По детальнішу інформацію звертайтесь до:
Василя Матяшовського,
Академічного менеджера програми
Дзвінки Завалій,
Координатора програми
itmaster@lvbs.com.ua

Останні новини

«Ключовим у реформах є відновлення довіри до влади», – Ярослав Притула Детальніше Партнерські події

Великого бажайте, – Annual Report 2014 Детальніше LvBS

Історія успіху: Олег Никулишин (Твоє місто) Детальніше Alumni LvBS

Книжки від провідного бізнес-консультанта світу у подарунок Детальніше LvBS

Як змінюється цінність бізнес-освіти (Стратегії) Детальніше LvBS

10 тез Лариси Буракової про те, чи є в України ще шанс на зміни (Твоє місто) Детальніше Good Governance

Підписка на Email

Lviv Business School © 2013
Український католицький університет
Developed & powered by Bambuk 2013

Якщо Ви залишали інформацію про себе, вам достатньо ввести email:



Якщо Ви не залишали інформації про себе, скористуйтесь, будь ласка,
даним посиланням!







Повернутись назад!