Бізнес CREDO

Український Католицький Університет та Львівська бізнес-школа (LvBS) підтримують європейські цінності та підходи, які розвивають відкриту та соціально-відповідальну бізнес-спільноту. Ми прагнемо сприяти розвитку візіонерів, які будуть проактивно будувати українське бізнес-середовище, з амбітними стратегічними цілями та розумінням потреб суспільства. Український католицький університет та бізнес-школа LvBS опираються на міжнародну практику, як основу до побудови освітньої інституції, з фокусом на особистісний розвиток кожного учасника програм та подій.

У 2011 році ми розпочали роботу над проектом «Бізнес та суспільство: взаємні виклики та впливи», який складається з ряду зустрічей в м.Києві у форматі «business talk» представників бізнесу з провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

Мета цього проекту - створити майданчик та започаткувати активний діалог щодо взаємодії бізнесу та суспільства, проаналізувати сучасні взаємні виклики та впливи, а в тривалішій перспективі - підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні.

Гостями попередніх зустрічей стали: Президент Українського Католицького Університету Владика Борис Ґудзяк , відомий польський режисер Кшиштоф Зануссі, український правозахисник, публіцист Мирослав Маринович, Блаженніший Любомир Гузар, відомий науковець та історик Ярослав Грицак, видавець і поет Іван Малкович, идатний сучасний український публіцист та літературознавець Євген Сверстюк, громадський діяч та український підприємець Валерій Пекар.
 
Зустріч із Владикою Борисом (Ґудзяком)
Труднощі, які в Україні поглиблюються, - це велика нагода.
Читати далі...
Зустріч з Іваном Малковичем
Найкраща реклама вашого бізнесу - якісний продукт.
Читати далі...
Зустріч з Ярославом Грицаком
Український бізнес найгостріше відчуває потребу змінити правила гри.
Читати далі...
Зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром
Будьте добрими бізнесменами, бо Україна потребує багатих людей, але чесних!
Читати далі...
Зустріч з Кшиштофом Зануссі
Прозорий тендер - це міра демократії. Доки питання про тендер буде вирішуватися по телефону, демократії не буде.
Читати далі...
Зустріч з Мирославом Мариновичем
Демократія як відповідальність.
Читати далі...
Зустріч з о.д-р Борисом Ґудзяком
Скільки коштує гідність?
Читати далі...
Зустріч з Євгеном Сверстюком
«Людина не повинна ламатися, вона з того матеріалу, який не ламається»
Читати далі...
Зустріч з владикою Борисом (Ґудзяком) та Валерієм Пекарем
«Майдан як революція цінностей: висновки для бізнесу» Майдан – це машина часу. За лічені тижні тут відбулись процеси, на які потрібні десятиліття.
Читати далі...