This version of the page http://www.stb.ua/ua/tvproject/h-f-millioner/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-10. The original page over time could change.
Х/ф «Мільйонер» | Телеканал СТБ
Google

Х/ф «Мільйонер»

Рік: 2012

Виробництво: Стар Медіа

Режисер: Сергій Чекалов

Актори: Андрій Кузічев, Юлія Галкіна, Карина Андоленко, Людмила Курепова, Михайло Тарабукін, Софія Письман, Сергій Романюк та ін.

Кирило Макаров закінчив архітектурний інститут з червоним дипломом. Перед ним відкриті всі дороги. Тим більше, що його наречена красуня Вікторія – дочка заможного та впливового чоловіка.

Але Кирило не бажає поступитися принципами і скористатися протекцією свого тестя. Більше того, він розуміє, що з Вікою у нього різні погляди на життя. Він розриває заручини, і в цей же день зустрічає Олену, звичайну студентку педінституту.

Минуло десять років. Кирило та Олена одружені. У них син. Кар’єра в Кирила не склалася, їхня сім’я живе фактично на одну зарплату Олени. Друг Кирила, Олег, вмовляє його подати один зі своїх проектів на міський конкурс. Але Кирило упевнений, що без корисних зв’язків і знайомств на конкурсі робити нічого.

Кирило тепер часто замислюється, а як би склалося його життя, якби він тоді вибрав Віку. У той момент, коли Кирило практично впевнений, що зробив помилку, розірвавши заручини з Вікою, він отримує шанс повернутися в минуле і все виправити.

Прокинувшись одного прекрасного ранку, Кирило виявляє себе в шикарному особняку. Тепер він власник великої архітектурної фірми, впливовий та багатий чоловік, і чоловік красуні Вікторії.

Кирило щасливий, нарешті, його мрії здійснилися. Його життя безтурботне й прекрасне. Чи захоче тепер Кирило повернутися в своє колишнє життя? І чи так просто буде це зробити?

Когда Вам напомнить о начале трансляции?

Напоминание будет выслано вам на почту
Отменить

Спасибо!

Вы добавлены в список оповещения

Укажите как часто Вы хотите получать новости проекта

Новости будут высылаться вам на почту
Скасувати