This version of the page http://www.mcdonalds.ua/ukr/polozhennja-ta-umovi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-10. The original page over time could change.
Положення та умови
Головна » Положення та умови

Положення та умови веб-сайту МакДональдз®

Будь ласка, уважно прочитайте ці Положення та умови.
Ознайомлення з інформацією на даному сайті передбачає Вашу згоду з нижченаведеними Положеннями та умовами. Якщо Ви з цим не згодні, утримайтесь від звернення на сайт.

ОБМЕЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ


Інформаційні матеріали з www.mcdonalds.ua та будь-якого іншого веб-сайту, який належить, керується та надається з дозволу компанії МакДональдз® чи контролюється нею або афіліатами (що узагальнено іменується МакДональдз®), не можуть бути скопійовані, роздані, перевидані, завантажені, вивішені чи передані в будь-якому іншому вигляді без попереднього письмового дозволу МакДональдз®.

ЗА ВИНЯТКОМ ТАКОГО: дозволено завантаження одного примірника інформаційних матеріалів виключно для особистого домашнього користування з некомерційною метою за умови, що Ви не будете стирати матеріал чи змінювати повідомлення про авторські права, що охороняються, торгові знаки та інші права власності МакДональдз®. Зміна чи використання інформації з будь-якою іншою метою порушує права МакДональдз® на інтелектуальну власність. Інформацію, яку розміщено на даному сайті, надано виключно для законного користування. Якщо Ви законно завантажуєте програмне забезпечення з нашого сайту, включаючи всі файли, зображення, що містяться в ньому чи створені за допомогою даного програмного забезпечення, та супровідні дані (що узагальнено іменуються „програмне забезпечення”), то це програмне забезпечення вважають таким, що надане Вам з дозволу МакДональдз®. Проте Вам не передають ані авторські права, ані права на інтелектуальну власність, що належать МакДональдз®. Ви не можете перепродавати, декомпілювати, реверсувати, конструювати, розбивати чи іншим чином конвертувати програмне забезпечення в іншу форму.

ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ


МакДональдз® не несе відповідальності за збитки через будь-яке невиконання, помилку, недогляд, переривання, дефект, затримку в передачі, комп’ютерний вірус чи неполадки на лінії. МакДональдз® не несе відповідальності за будь-які збитки, в тому числі побічні чи опосередковані, яких зазнали в результаті використання чи неможливості використати інформацію з даного сайту, це розповсюджується на недбалість, а також на ті випадки, коли МакДональдз® чи його уповноваженого представника (або того й іншого) попередили про можливі збитки. Вищезазначене обмеження чи відмова від відповідальності може Вас не стосуватися в тому випадку, коли чинне законодавство не припускає обмеження чи відмову від відповідальності за побічну чи опосередковану шкоду. Проте в будь-якому випадку за збитки, заподіяні Вам, МакДональдз® обмежується сумою, яку Ви заплатили за доступ на цей сайт.

ДАНІ, НАДАНІ КОРИСТУВАЧАМИ


Усі примітки, пропозиції, ідеї, графіки та інша інформація, яку Ви надали МакДональдз® за допомогою даного сайту чи розміщення на ньому (що узагальнено іменуються „дані, надані користувачами”), стають власністю МакДональдз®. МакДональдз® не вважає дані, надані користувачами, такими, що підпадають під будь-які положення про дотримання конфіденційності, та не несе відповідальності за використання будь-яких ідей в своїй діяльності (включаючи також ідеї щодо продукції та реклами), а також не несе жодної відповідальності за можливі збіги, які можуть виникнути в діяльності компанії МакДональдз® у майбутньому. МакДональдз® без будь-яких обмежень набуває виняткових прав у теперішньому і майбутньому по всій території на дані, надані користувачами, будь-якого вигляду та характеру. За винятком нижчезазначеного, МакДональдз® має право використовувати дані, надані користувачами, з будь-якою комерційною та іншою метою без компенсації Вам чи іншій особі, що надсилає такі дані. Персональну інформацію, яку можна знайти на цьому сайті, користувачі надають добровільно. Ця інформація призначена тільки для внутрішнього використання, її не можна продати чи передати третім особам, що не беруть участі в роботі даного сайту. Інформація, яку передають через низку розділів цього сайту, наприклад, „Напишіть Рональду”, не підлягає збереженню. Тому використання даних, наданих користувачами, є обмеженим та не включає інформацію, що не була збережена. Звертаючись до даного сайту, Ви підтверджуєте свою відповідальність за будь-які надані Вами матеріали, і Ви, а не МакДональдз®, несете повну відповідальність за такі матеріали, включаючи їх законність, достовірність, правомірність, правдивість, а також дотримання авторських та суміжних прав.

ЮРИСДИКЦІЯ


Якщо не встановлено інше, всі матеріали на сайті МакДональдз® представлено тільки для надання інформації про МакДональдз®. Компанія контролює та підтримує даний сайт із свого офіса в м. Києві, Україна, та не надає жодних гарантій щодо того, що розміщені на сайті матеріали можуть бути доступні в інших точках земної кулі. Якщо Ви ознайомлюєтесь з цим сайтом з іншого місця, Ви несете відповідальність за дотримання місцевого чинного законодавства.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ


Інформаційні матеріали на цьому сайті можуть містити технічні неточності та друкарські помилки. МакДональдз® має право в будь-який час вносити зміни та удосконалення. МАТЕРІАЛИ НА ЦЬОМУ САЙТІ НАДАЮТЬСЯ ЗА ПРИНЦИПОМ „ЯК Є”, БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ ГАРАНТІЙ, ВКЛЮЧАЮЧИ ГАРАНТІЇ ЩОДО ЇХНІХ РИНКОВИХ ЯКОСТЕЙ ЧИ ПРИДАТНОСТІ ДО ВИКОРИСТАННЯ З ТІЄЮ ЧИ ІНШОЮ МЕТОЮ. МакДональдз® НЕ ГАРАНТУЄ, ЩО ФУНКЦІЇ В ДАНОМУ МАТЕРІАЛІ БУДУТЬ БЕЗПЕРЕРВНИМИ ЧИ НЕ БУДУТЬ МАТИ ПОМИЛКИ, А ТАКОЖ ЩО ДЕФЕКТИ БУДЕ УСУНЕНО АБО ЩО ДАНИЙ САЙТ ЧИ СЕРВЕР, ЯКИЙ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ЙОГО РОБОТУ, НЕ БУДЕ МІСТИТИ ВІРУСИ ТА ІНШІ ШКІДЛИВІ ВКЛЮЧЕННЯ. МакДональдз® НЕ ГАРАНТУЄ ТА НЕ РОБИТЬ НІЯКИХ ЗАЯВ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ ЧИ РЕЗУЛЬТАТУ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ ЦЬОГО САЙТУ З ТОЧКИ ЗОРУ ЇХНЬОЇ ПРАВИЛЬНОСТІ, ТОЧНОСТІ, ДОСТОВІРНОСТІ ТОЩО. ВИ (А НЕ МакДональдз®) БЕРЕТЕ НА СЕБЕ ВСІ ВИТРАТИ, ЩО ПОВ’ЯЗАНІ З УСІМ НЕОБХІДНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ТА РЕМОНТОМ. ВИЩЕЗАЗНАЧЕНА ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ МакДональдз® МОЖЕ НЕ СТОСУВАТИСЯ ВАС У ТОМУ ВИПАДКУ, КОЛИ ЧИННЕ ЗАКОНОДАВСТВО НЕ ПРИПУСКАЄ ВІДМОВИ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.
МакДональдз® – працедавець, що надає всім співробітникам рівні можливості. Кожний з ліцензіатів МакДональдз® є самостійним працедавцем і встановлює свої власні положення та умови зайнятості, які можуть відрізнятись від тих, що тут описані. Щоб Вашу кандидатуру розглянули для прийому на роботу, Вам потрібно заповнити форму заяви. Заява дійсна протягом 30 днів, після закінчення цього терміну Ви повинні подати заяву знову.

РОЗІРВАННЯ УГОДИ


МакДональдз® чи Ви самі можете розірвати дану угоду будь-коли, якщо знищите:
- усі матеріали, що були завантажені зі сайтів МакДональдз®;
- усі документи, що стосуються сайту, а також усі копії та інсталяції (що узагальнено іменуються „матеріали”).
МакДональдз® може розірвати угоду негайно без повідомлення, якщо, на думку компанії, Ви порушуєте будь-які Положення та умови даної угоди. У разі розірвання угоди Ви повинні знищити всі матеріали, які були отримані під час користування сайтом МакДональдз®.

РІЗНЕ


Дані Положення та умови буде регульовано та витлумачено відповідно до законодавства, чинного у штаті Іллінойс, США, не дивлячись на будь-які колізії правових норм. Якщо якусь частину даних Положень та умов буде визнано незаконною або такою, що не має юридичної сили, чи неможливою для використання, то це не буде впливати на юридичну силу решти Положень та умов. Можливе свідчення використання даного сайту з незаконною метою буде представлене правозахисним органам. Дана угода відображає повну домовленість між сторонами щодо користування цим сайтом. МакДональдз® може переглянути дані Положення і умови та змінити цю редакцію. МакДональдз® надає продукти та послуги в багатьох частинах світу. Проте на сайті МакДональдз® можуть бути описані продукти та послуги, які компанія не надає всюди. Даний сайт може мати посилання на інші сайти, які МакДональдз® не підтримує. МакДональдз® не несе відповідальності за зміст цих сайтів. Зазначення будь-якого посилання на подібний сайт не означає рекомендації його з боку МакДональдз®.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТОРГОВІ ЗНАКИ


Торгові знаки, які було використано в даному документі, належать компанії МакДональдз® та її афіліатам. Зареєстровано такі торгові знаки: Big Mac (English & Cyrillic), Birdie, the Early Bird (English & Cyrillic), Captain & Matey (English & Cyrillic), Captain Crook & Design (English & Cyrillic), Egg McMuffin (English & Cyrillic), Filet-O-Fish (Cyrillic), Fry Girls (English & Cyrillic), Fry Guys (English & Cyrillic), Gobblins & Design (English & Cyrillic), Grimace & Design (English & Cyrillic), Hamburger Patch & Design (English & Cyrillic), Hamburglar & Design (English & Cyrillic), Hamburglar & Design (English & Cyrillic), Happy Meal (English & Cyrillic), Mayor McCheese & Design (English & Cyrillic), McAuto (English & Cyrillic), Drive-Thru, McExpress (English & Cyrillic), McChicken (English & Cyrillic), Chicken McNuggets, McNuggets, McNugget Buddies & Device (English & Cyrillic), McChitaika (Cyrillic), McCountry (English & Cyrillic), McCrispy, McDonaldLand (English & Cyrillic), McDonald's (English & Cyrillic), McDonald's 1990 Moscow (English & Cyrillic & St. Basil's Device), McDonald's and Corporate Logo, Corporate Logo, McDonald's McCola, McFeast (English & Cyrillic), McFlurry (English & Cyrillic), McHappy Place (English & Cyrillic), McKIDS, Arche Deluxe, New Building Design, Roof Design, Professor & Design (English & Cyrillic), Quarter Pounder (Cyrillic), Ronald McDonald & Clown Figures, Ronald McDonald & Clown Figures (Cyrillic), Ronald McDonald Centre, Ronald McDonald Children's Charities and Hand Device (Russian), Ronald McDonald Children's Charities and Hand Device, RMCC (Еnglish), Ronald McDonald House Charities Logo, Royal Cheeseburger (Cyrillic), Royal Deluxe (Cyrillic), Uncle O'Grimacey & Design (English & Cyrillic), McDrive, Hash Brown, McCafe. Усі інші торгові знаки належать їх власникам.