Безліч подарунків!

Мережа Ланет продовжує серію щотижневих конкурсів!

Вигравайте гігабітні Wi-Fi роутери, цифрові ТВ-тюнери та безкоштовні місяці послуг! Протягом двох місяців, кожного понеділка, ми будемо публікувати нове завдання і оголошувати переможців за попередній тиждень.

Читати далі

Публічний договір

Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що з 1 листопада 2014 року набуває чинності Публічний договір про надання телекомунікаційних послуг (надалі – Публічний договір), розроблений у відповідності до Закону України «Про телекомунікації» від 18.11.2003 р., Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою КМУ від 11.04.2012 р. №295 та Основних вимог до договору про надання телекомунікаційних послуг, затверджених рішенням НКРЗ від 29.11.2012 № 624 р., та інших актів діючого законодавства України. Зазначений публічний договір буде регулювати взаємовідносини по наданню телекомунікаційних послуг Абонентам нашої мережі на території міста Дрогобич.

Читати далі

Новий особистий кабінет!

Шановні абоненти!

З радістю презентуємо вам оновлений особистий кабінет, який відтепер складається з чотирьох основних розділів:

1. Профіль

У найкоротші терміни отримуйте відповіді на ваші запитання, вказавши відповідну категорію. Керуйте повідомленнями та оновлюйте дані для доступу. Беріть участь в опитуваннях про якість послуги серед користувачів, підключених у вашому домі.

Читати далі

Графік роботи ЦОА!

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з наступаючим святом – Днем Незалежності України! Бажаємо благополуччя, миру, добра та здійснення всіх ваших надій!

Читати далі

«Бужнет» стає Мережею Ланет!

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що провайдер «Бужнет» починає працювати під ім’ям компанії «Мережа Ланет», яка входить до десятки лідерів серед телекомунікаційних провайдерів України.

Читати далі

Спільнота підтримки Мережі Ланет

Мережа Ланет використовує найсучасніші технології та сервіси для спілкування зі своїми користувачами.

Для оперативної відповіді на запитання, розгляду запропонованих ідей, вирішення несподіваних проблем та накопичення бази знань ми використовуємо онлайн-спільноту підтримки користувачів.

Читати далі

Архів новин