This version of the page http://pon.org.ua/novyny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-06. The original page over time could change.
Новини » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Головна » Новини

День Збройних Сил України – свято мужності, доблесті й честі
Сьогодні, 10:00
    Щороку 6 рудня відзначається День Збройних Сил України – свято, яке сьогодні набуло особливого значення! Нині на збройні сили покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу.
    Сьогодні у лавах української армії відбуваються позитивні зміни. Такі ж зміни відбуваються і в психології українських воїнів.
Категорія: Новини Детальніше
 
Спрощений порядок спадкування нерухомого майна
Вчора, 14:00
    Президент підписав Закон України від 20 жовтня 2014 року № 1709-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань спадкування», який спрощує процедуру оформлення спадщини та реєстрації прав на спадкування нерухоме майно.
    Спрощення насамперед стосується мешканців сільських населених пунктів, які з набранням чинності цього Закону матимуть можливість оформити необхідні документи для прийняття спадщини за місцем проживання.
Категорія: Новини, Правовий захист, Новини законодавства Детальніше
 
Звітна конференція профкому НПУ імені М.П. Драгоманова
Вчора, 11:59
    4 грудня 2014 року розпочала роботу звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.
    У роботі конференції взяли участь ректор НПУ імені М.П. Драгоманова Віктор Андрущенко, заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Романюк, заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Трофименко, проректори університету, викладачі, студенти, запрошені.
Категорія: Новини, Звіти і вибори Детальніше
 
До травня 2015 року зменшиться кількість вищих навчальних закладів
4 грудня 2014
    Міністерство освіти і науки України пропонує 53 вищим навчальним закладам визначитися щодо доцільності подальшого їх функціонування або можливого об’єднання зусиль з іншими навчальними закладами до завершення 2014/2015 навчального року. Про це повідомляється у листі МОН № 1/9-616 від 28.11.2014 року.
    Так, зважаючи на очевидну невідповідність ліцензованим умовам цих ВНЗ, Акредитаційна комісія України буде змушена розглянути доцільність їхньої діяльності до травня 2015 року.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події, Студентські питання Детальніше
 
Обговорення проекту Концепції розвитку освіти України на 2015-2025 роки
4 грудня 2014
    Міністерство освіти і науки України пропонує на громадське обговорення проект Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років.
    Проект Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років підготовлений експертною групою при Міністерстві освіти і науки, створеною у липні 2014 року.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Інформація про найважливіші події, Листи Міністерств, відомств України Детальніше
 
Чергове засідання правління Фонду соціального страхування на випадок безробіття
3 грудня 2014
    2 грудня 2014 року відбулося чергове засідання правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
    Серед питань, що виносилися для обговорення, були питання про мінімальний розмір допомоги на випадок безробіття, схвалення проекту бюджету Фонду на 2015 рік, розмір частини єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття у 2015 році, здійснення та календарний план адаптації національного законодавства у сфері зайнятості населення та соціального захисту від безробіття до законодавства ЄС, виклики ринку праці, пов’язані з кризовими явищами та завдання й заходи Фонду із своєчасного реагування на них, створення безпечних умов для виконання функціональних обов’язків працівниками районних центрів зайнятості, що розташовані в зоні проведення АТО.
Категорія: Новини, Соціальне страхування Детальніше
 
На Колегії МОН обговорено питання імплементації Закону України «Про вищу освіту»
2 грудня 2014
    1 грудня 2014 року в Міністерстві освіти і науки України під головуванням Міністра Сергія Квіта відбулося чергове засідання Колегії МОН України.
    Порядок денний засідання Колегії включав наступні питання для обговорення:
    – імплементація Закону України «Про вищу освіту»;
Категорія: Новини Детальніше
 
Молодь освітянської профспілки – активні учасники реформування освіти
2 грудня 2014
    Система освіти України має свої добрі традиції й позитивні надбання, але все ще суттєво відстає від сучасних вимог і потребує значного оновлення. На сьогодні, коли ситуація у країні втратила певну стабільність, модернізація, не лише у питаннях освіти, стає актуальною, а головне існує політична воля, необхідна для проведення потрібних у галузі реформ.
Категорія: Новини, Студентські питання, Досвід, Навчання Детальніше
 
Антикорупційна діяльність Міністерства освіти і науки
1 грудня 2014
    1 грудня 2014 року відбулася прес-конференція міністра освіти і науки України Сергія Квіта на тему «Антикорупційна діяльність Міністерства освіти і науки». Роботу заходу розпочали заступники міністра Інна Совсун та Андрій Гевко.
    Під час прес-конференції доповідачі повідомили журналістам, що наразі МОН працює над викриттям корупційних схем на вищому рівні в освіті.
Категорія: Новини Детальніше
 
Всесвітній день боротьби зі СНІДом
1 грудня 2014
    1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.
    Цей день з'явився в календарі трохи більше, ніж чверть століття тому – в 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.
Категорія: Новини Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

До травня 2015 року зменшиться кількість вищих навчальних закладів
Затверджено пропорції розподілу єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування
Обговорення проекту Концепції розвитку освіти України на 2015-2025 роки
Законодавчі гарантії членів виборних профспілкових органів підтверджені Верховним Судом України
Перенесення робочих днів у 2015 році: розпорядження Уряду

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013