This version of the page http://www.factor.ua/structure/dppressa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-06. The original page over time could change.
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Видавництво «Віват»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Друкарня «Фактор-Друк»
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Бонусна програма «Вибери собі подарунок»
Подарунки бонусної програми
Послуги
Передплата на періодичні видання
Торговельний дім «Фактор»
Освітній центр «Фактор»
Робота у компанії

Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»


  • Бонусна програма «Вибери собі подарунок»
  • Послуги служби передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
  • Передплата на періодичні видання ВБ «Фактор»

Основним напрямом діяльності дочірнього підприємства «Служба передплати і кур'єрської доставки «Фактор-Преса» є своєчасне забезпечення клієнтів передплатою популярних періодичних видань з експрес-доставкою безпосередньо на робоче місце замовника.

Наша мета — створити максимально сприятливі умови для професійної діяльності клієнтів.

Тому ДП «Фактор-Преса» надає багато додаткових послуг — таких, як доставка ділової та методичної літератури ВБ «Фактор» та інших видавництв України, а також країн зарубіжжя, забезпечення бланковою продукцією тощо.

Сьогодні Службу передплати і кур'єрської доставки «Фактор-Преса» можна за правом назвати всеукраїнською службою. Понад 15 000 організацій, підприємств та фірм Харкова, Києва, Львова, Донецька, Запоріжжя, Кривого Рогу, Луганська, Чернігова, Житомира і Криму вже змогли гідно оцінити чудово налагоджену роботу кур'єрської мережі та високу якість обслуговування. Висококваліфіковані кур'єри і скоординовані маршрути забезпечують доставку свіжої преси до будь-якої точки міста в мінімальні терміни. Важливо й те, що оформити замовлення можна не виходячи з офісу, запросивши агента з передплати.

Крім цього, у межах ДП «Фактор-Преса» для Вас працює Служба директ-маркетингу «Фактор», що надає послуги прямої реклами (direct mail, телефонний маркетинг).

Для постійних клієнтів ДП «Фактор-Преса» існують різні знижки та пільги, що враховують тривалий термін обслуговування і обсяги передплати, а також низка бонусних програм.




Сайти корпорації «Фактор»:

У складі АФ «Фактор-Аудит» - 12 сертифікованих аудиторів, та 15 мають сертифікати Міжнародної ради сертифікованих бухгалтерів та аудиторів (САР).

Книги видавництва «Віват» – дипломанти міжнародних книжкових виставок, неодноразові переможці конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2014 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2014 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09