This version of the page http://europe.newsru.ua/article/17933727 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-06. The original page over time could change.
Europe.newsru.ua :: Донецька міськрада - у місті була стрілянина
: :
ПОШУК
: :
DEUTSCHE WELLE
Україна
Європа
Економіка
Європейський стиль
Наука і техніка
Донецька міськрада - у місті була стрілянина
На вулиці в Донецьку (архівне фото)

Ситуація в Донецьку увечері в четвер, 18 вересня, залишалася напруженою. Постріли та вибухи було чути в Петровському та Кіровському районах міста, повідомила на своєму сайті Донецька міська рада з посиланням на місцевих мешканців.

Удень Петровський район знову обстрілювали. Осколки влучили в колектор газогону, тому районна служба ПАТ "Донецькміськгаз" відімкнула від газопостачання кілька будинків. Усього без газу опинилися 172 квартири, вказано в повідомленні.

Водночас 18 вересня в Донецьку тривали відновлювальні роботи на пошкоджених мережах та комунікаціях. Фахівці "Донецькміськгазу" відновили газопостачання майже 150 квартир в одному з будинків на Київському проспекті. Бригади "Донецькобленерго" відновили електропостачання в селищі Грабарі Куйбишівського району. Без електрики залишаються 70 будинків приватного сектору селища Застанційного та кілька мікрорайонів міста.

Водночас у Луганську теж тривають роботи для відновлення електропостачання. Як повідомила прес-служба Луганської міської ради, роботи з відновлення нормального життєзабезпечення Луганська тривають за планом.

Тим часом, як передає агентство "Інтерфакс", Росія готується відрядити до Луганська нову колону з гуманітарною допомогою у складі близько 170 вантажівок. Відповідно до цієї інформації, машини вже готові до виїзду.

18.09.2014 | 19:47