Дякуємо, Ваша заявка оформлена. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер.

Забронювати автомобіль за кордоном

 

 

 

 

Контактна інформація

 

 

 



Все поля формы обязательны для заполнения. К сожалению мы не гарантируем Вам конкретную модель в выбранном регионе. Пожалуйста в поле Комментарий укажите пожелания к автомобилю, чтобы мы могли подобрать для Вас оптимальный вариант.
Заказать

Більш ніж 105 країн в світі

Замовляй та сплачуй оренду авто в Україні. Це зручно! Прорахуй тариф.

Рассчитать

Прокат авто в Німеччині

Бронюйте автомобіль в Німеччині, а сплачуйте в Україні по більш вигідним тарифам

от 35€ /день
Перша компанія з оренди автомобілів в Європі SIXT Rent a car представляє програму Sixt Holiday Cars. Тепер у Вас є можливість бронювати автомобіль за кордоном з оплатою в Україні. Це позбавить Вас від хвилювань і турбот, які можуть виникнути з оплатою за кордоном. Самостійна подорож на автомобілі дорогами іншої країни - це ідеальний спосіб краще вивчити її культурне та історичне життя. Такої думки дотримуються багато туристів, які з роком в рік все частіше віддають перевагу саме такому видові подорожі. З Sixt Holiday Cars Ви з легкістю самостійно можете планувати ділову поїздку або відпочинок за кордоном. Оренда автомобіля з SIXT за кордоном і з оплатою в Україні має ряд переваг: 
Необмежений пробіг; 
Аеропортовий збір; 
24/7 асистанс з боку SIXT Ukraine. 
Відчути повну свободу і мобільність пересування в поїздці за кордоном допоможе програма Sixt Holiday Cars. Гарантований сервіс забезпечить лідер прокату авто в Україні компанія SIXT, яка зараз успішно розширюється не тільки в Європі, але і в цілому світі. Разом з партнерами компанія глобально представлена більш ніж в 105 країнах світу і 4500 пунктах сервісу.
Попередні Наступні