Skip to Content

Під'єднуйтеся, творіть.

Коли Ви публікуєте чи читаєте записи Twitter, обмінюєтеся знімками чи записуєте власну музичну композицію, завдяки програмам VAIO Ваш комп'ютер стане потужним творчим інструментом.

Уявіть і зробіть

Збагатіть свій творчий проект із Imagination Studio™ VAIO Edition.

Мисліть масштабно завдяки зручному пакету з чотирьох потужних програм VAIO. Створюйте оригінальну музику. Професійно редагуйте аудіоматеріали. Створюйте вражаючі DVD. Та найголовніше – робіть усе це легко завдяки навчальним матеріалам та всеосяжній довідковій системі.

  • Sound Forge™ Audio Studio
  • ACID™ Music Studio
  • Movie Studio Platinum
  • DVD Architect™ Studio

Насолода улюбленими знімками і відео

Можливо, у Вас на комп'ютері настільки багато чудових зображень і відео, що їх важко відшукати. PlayMemories Home від Sony дозволяє впорядкувати Ваші архіви і навіть вдосконалити їх за допомогою оригінальної програми прив'язки до мапи.

Швидко знаходьте свої улюблені знімки

Знімки та відеозаписи впорядковуються за датою та часом зйомки – Ви можете швидко знаходити і переглядати необхідне.

Відстежуйте свої подорожі за допомогою Map View

Збагачуйте свої оповіді інформацією про місцезнаходження, щоб додати знімки та відео, створені з використанням сумісних камер Sony.

Миттєво публікуйте свої спогади із програмою Album

Розсилання окремих зображень потребує чимало часу. Ця програма VAIO дозволяє миттєво розміщувати знімки та відео у відкритих чи приватних альбомах або завантажувати їх безпосередньо на сайти соціальних мереж.

Спілкуйтеся за допомогою Socialife

Відвідуйте ще більше місць із ще більшою легкістю

Стеження за різними блогами, оновленнями, записами Twitter, повідомленнями, новинами та відеозаписами з котами, що грають на піаніно, є найскладнішою проблемою соціальних мереж, але рішення існує – це Socialife від Sony з повністю оновленим дизайном.

Розумний посібник користувача телевізора

Програма TV SideView перетворює Ваш планшет, ноутбук чи смартфон на універсальний пульт дистанційного керування. Переглядайте вміст, обговорюйте із друзями останні передачі і, певна річ, перемикайте сотні каналів легким рухом пальця – або за допомогою простої голосової команди.

Переходьте одразу до найкращого за допомогою Sony Select

Забудьте про неактуальні рекламні повідомлення: Sony Select дає змогу переглядати лише ті спеціальні пропозиції, програми, поради та інші матеріали, що стосуються Вашої моделі VAIO.

Використовуйте свій VAIO з максимальною віддачею

Універсальна програма VAIO Care від Sony забезпечує автоматичну оцінку продуктивності, пошук та усунення несправностей, зручні у використанні засоби діагностики та чимало інших функцій для догляду за Вашим комп'ютером VAIO.