This version of the page http://ford.niko.ua/ua/service/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-03. The original page over time could change.
Сервісне обслуговування, СТО Форд - НІКО Форвард Мегаполіс


Сервісне обслуговування Ford
Автосалон «НІКО Форвард Мегаполіс» при купівлі нового автомобіля Ford автоматично надає своїм клієнтам послуги технічної підтримки одного з найбільших автомобільних виробників з широкою дилерською мережею.
На нашому СТО Форд в Києві ви отримаєте допомогу висококваліфікованих фахівців, підготовлених компанією Ford, оригінальні надійні запчастини з каталогів, якісне обслуговування і доступні ціни на техпідтримку. Саме наш сервіс Форд буде повноцінно піклуватися про ваше авто, надаючи повний спектр сервісних і ремонтних послуг, забезпечуючи вам стовідсоткову впевненість у безпечному і бездоганному стані автомобіля.
Найвищий рівень обслуговування
Компанія «НІКО Форвард Мегаполіс» є офіційним дилером бренду Ford і повністю відповідає фірмовим стандартам. У розпорядженні клієнтів СТО Ford 10 постів, у тому числі 2 пункту інтерактивного приймання і 2 мийки. Всі співробітники пройшли профільне навчання і регулярно підвищують свою кваліфікацію, тому можуть впевнено здійснювати гарантійне та післягарантійне обслуговування і ремонт.
Ми працюємо тільки з найсучаснішим обладнанням. Наш автосервіс Ford по праву пишається новітніми комп'ютерними системами діагностики, які дозволяють швидко і точно отримати інформацію про технічний стан автомобіля. Після діагностики фахівці детально проконсультують вас з приводу варіантів усунення будь-яких несправностей і можливих профілактичних заходів.

ВАРТІСТЬ РЕМОНТНИХ РОБІТ ТА ЗАПЧАСТИН*
* - наведено типові ремонти
МОДЕЛЬ АВТОМОБІЛЯ
ПЕРЕЛІК РОБІТ FIESTA
 1,25 / 1,4 D
FOCUS
1,6
MONDEO
1,6 / 2,0 D
KUGA
2,5 / 2,0 D
CONNECT
1,8 D
CUSTOM
2,2 D
TRANSIT
2,2 D
ТO-1 / бензин 1 232 738 1 453 1 566
ТO-1 / дизель 1 376 1 574 1 574 1 103 1 487 1 487
ТO-2 / бензин 1 328 1 347 1 501 1 662
ТO-2 / дизель 1 472 1 622 1 670 3 323 2 050 2 050
Заміна гальмівних колодок (передні) 1 747 1 845 2 076 2 774 1 371 3 075 2 674
Заміна гальмівних колодок (задні) 1 508 1 698 1 747 1 747 1 355 2 464 3 183
Перевірка та регулювання кутів установки колес 264 312 312 312 264 336 264

Оплата здійснюється виключно в гривні
Вартість нормогодини (в т.ч. ПДВ)  240 грн.
Перелік послуг СТО Форд
В офіційному дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс» здійснюється:
• гарантійний ремонт;
• технічне обслуговування;
• комп'ютерна діагностика;
• ремонт двигуна;
• балансування коліс і шиномонтаж;
• ремонт кузова та фарбувальні роботи;
• мийка автомобіля;
• встановлення додаткового обладнання.

Чому вигідно звертатися у фірмовий сервіс Форд в Києві

• Гарантія якості. Будучи сертифікованим дилером бренду Ford, «НІКО Форвард Мегаполіс» гарантує високу якість роботи. Будь-які недоліки обслуговування виправляються безкоштовно, що служить запорукою отримання послуг гідної якості відразу.
• Робота професіоналів. Всі механіки проходять навчання в компанії Форд, в результаті чого відмінно розбираються в найсучасніших технологіях і можуть виконати будь-який ремонт Ford. Адміністративні співробітники спеціально навчаються роботі з клієнтами. Вони незмінно ввічливі і пам'ятають про важливі для клієнта дрібниці.
• Професійне обладнання. Кожен офіційний сервіс Форд має в своєму розпорядженні ремонтні майстерні, обладнані різнопланової технікою для ремонту і випробувань. У нас є новітнє комп'ютерне устаткування, що включає системи IDS, спеціально розроблені компанією Ford для максимально якісного обслуговування електронних систем автомобілів.
• Оригінальні запчастини. На складі нашого автосервісу є великий запас найбільш затребуваних деталей Ford і Motorcraft. Якщо потрібні комплектуючі відсутні, наш автосервіс Форд замовляє їх безпосередньо у офіційного дистриб'ютора, отримуючи термінове постачання, щоб максимально швидко відремонтувати ваш автомобіль.
• Фірмові аксесуари. Крім запчастин в нашому сервісному центрі можна придбати брендові аксесуари для вашого авто, які зроблять поїздку максимально комфортною, а салон - стильним і практичним.

Гарантія та програми «НІКО Форвард Мегаполіс»
Коли ви купуєте автомобіль у салоні «НІКО Форвард Мегаполіс», наш Форд сервіс автоматично надає фірмову гарантію бренду – 2 роки без обмеження пробігу. Це загальний гарантійний термін експлуатації авто. Після його завершення в силу вступає спеціальна Програма продовженої гарантії без обмеження пробігу строком до 3 років з дня покупки. Виняток становлять моделі сімейства Transit: Програма продовженої гарантії діє 3 роки з дня покупки АБО до 100 000 км пробігу.
Замовляючи сервісне обслуговування Ford в нашому автосалоні, ви отримуєте картку учасника Програми Лояльності «5 Діамантів», яка діє в усіх салонах і сервісах дилерській мережі НІКО. З картою ви зможете робити покупки і отримувати кваліфіковане обслуговування зі знижками, а крім того, накопичувати бонуси на купівлю та обслуговування авто, придбання запчастин, аксесуарів та інші послуги .
У наших сервісних центрах клієнт може спостерігати як відбувається ремонт Форд і отримувати при цьому допомогу консультанта.
Таким чином, «НІКО Форвард Мегаполіс» – це надійний сервіс Ford, з потужним технічним оснащенням, досвідченими висококваліфікованим майстрами і якісним обслуговуванням клієнтів. Довірте свій автомобіль та його технічне обслуговування нам, і можете бути впевнені в його ідеальному стані!

дізнатися про режим роботи сервісу

Запис на СТО on-line
Прізвище ім'я по батькові*
Ваш телефон*
Ваш e-mail*
Номер кузова
Марка авто
Держномер авто (латиницею)
Бажана дата*
Причина заявки*
Додаткові коментарі
Захист від автоматичного заповнення
Введіть символи з картинки*
* - Поля, обов'язкові для заповнення