This version of the page http://bnk.ua/Info/Pro-BNK (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-02. The original page over time could change.
Про БНК - ПАТ "Банк Національний кредит"
  • Гаряча лінія
    0 800 602 602
 

ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ"

ПАТ "Банк Національний кредит" створений у 1996 році. За 18 років активної роботи на фінансовому ринку України Банк зарекомендував себе як надійний фінансовий партнер для своїх клієнтів – фізичних та юридичних осіб. За останні 5 років ПАТ "Банк Національний кредит" піднявся на 59 позицій рейтингової шкали НБУ, його активи зросли більш як у 5 разів і станом на жовтень 2014 року становлять понад 2,5 млрд. грн.

У 2009 році Банк змінив власника, у 2 рази збільшив статутний капітал і провів ребрендинг. Маючи мережу відділень у точках, нетипових для формування регіонального банківського представництва, банк не тільки зміцнив свою присутність у регіонах, але й зберіг найважливіше – своїх клієнтів. Протягом 2009-2011 років "Банк Національний кредит" здійснив реструктуризацію власної мережі відділень. Зберігши загальну чисельність регіональних представництв, частина з них була переміщена на нові майданчики. Так, на сьогоднішній день мережа відділень Банку представлена в усіх регіонах України.

Ми надаємо простий, зрозумілий, якісний банківський сервіс. Ми традиційні в якості, але нетрадиційні в підході: близькі до наших клієнтів – Банк зростає разом із бізнесом своїх клієнтів. Ми пропонуємо послуги, які дозволять забезпечити розвиток приватного бізнесу, підтримку стабільного корпоративного бізнесу та фінансове зміцнення особистого добробуту наших клієнтів та акціонерів. ПАТ "Банк Національний кредит" – це мережа з 55 відділень у всіх регіонах України, більш ніж 4700 власних платіжних терміналів (ПТКС), що працюють під брендом "Банк24 Національний кредит". Це – близько 800 фахівців зі значним досвідом роботи у банківській системі і готовністю забезпечити Вас якісним сервісом. У системі Банку працюють банкіри з бажанням будувати банк нового типу – БАНК ПРИЄМНИХ ЕМОЦІЙ. 

Для нас БАНК ПРИЄМНИХ ЕМОЦІЙ – це коли клієнт "Банку Національний кредит" користується такими перевагами нашого банківського сервісу, як:

  • гнучкість;
  • швидкість прийняття рішень;
  • простота, яка дозволяє клієнтам користуватися зрозумілими банківськими інструментами;
  • приємні емоції від спілкування з нами.



 

Приватним клієнтам

Завдяки чесним і прозорим умовам, гнучкій тарифній політиці та розгалуженій мережі відділень Банк успішно працює з клієнтами – фізичними особами. Політика постійного поліпшення якості обслуговування, безперервного вдосконалення комплексу послуг для приватних клієнтів сприяють зміцненню стабільності Банку. 

Фінустанова є постійним членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що підтверджує безпеку і гарантує повернення вкладів населення. Депозитні програми "Банку Національний кредит" відрізняються високими ставками і прозорими умовами. Це дозволяє Банку постійно нарощувати депозитний портфель фізичних осіб, успішно конкуруючи з найбільшими вітчизняними фінустановами. 

ПАТ "Банк Національний кредит" надає весь спектр послуг для приватних клієнтів, включаючи депозити, кредити, розрахунково-касове обслуговування, ведення поточних та карткових рахунків, міжнародні перекази і багато іншого. "Банк Національний кредит" володіє широкими можливостями з дистанційного обслуговування клієнтів, надаючи можливість управляти рахунками, здійснювати платіжні операції, а також отримувати інші банківські послуги за допомогою системи "БНК Клієнт-Банк", яка доступна на безкоштовній основі для всіх приватних клієнтів Банку на платформах Windows, MacOS, iOS, Android, а також – web-версія клієнт-банку. Крім того, "Банк Національний кредит" надає своїм клієнтам можливість оплачувати більше 1000 сервісів і послуг в мережі терміналів (ПТКС), що працюють під брендом "Банк24 Національний кредит" і нараховують більш як 4700 терміналів самообслуговування у всіх регіонах держави.

Корпоративний бізнес

Гнучкість і висока швидкість прийняття рішень, широкий перелік послуг та тарифна політика дозволяють Банку успішно конкурувати з найбільшими українськими банками. Банк пропонує клієнтам – юридичним особам унікальні цінові пропозиції на повний перелік банківських послуг. Використовуючи новітні банківські технології, ми не забуваємо про дотримання високих стандартів якості обслуговування наших клієнтів. А розгалужена мережа відділень дозволяє забезпечити якісне обслуговування бізнесів найбільших національних компаній.

ПАТ "Банк Національний кредит" надає весь спектр послуг для корпоративних клієнтів, включаючи депозити, кредити, розрахунково-касове обслуговування, гарантійні операції, дистанційне обслуговування рахунків у системі "БНК Клієнт-Банк", овердрафтовий супровід, зарплатні проекти та багато іншого.

Соціальна відповідальність 

ПАТ "Банк Національний кредит" реалізовує кілька соціальних програм. Підтримуючи ідею здорового образу життя, Банк на постійній основі організовує і сприяє проведенню дитячих легкоатлетичних змагань у різних містах України. В рамках співпраці з "Центром соціальних проектів майбутнього". Банк здійснює прийом коштів у мережі власних терміналів і касах відділень на користь низки благодійних проектів, серед яких програми "Діти проти Раку", "Допомога дітям, хворим на ДЦП", програма підтримки української книги та багато іншого. 



 
ПАТ "Банк Національний кредит" – сучасний банк, у якого здорові амбіції, бажання бути одним із лідерів у своїй галузі і всі передумови для цього.

Ми не тільки оперативно реагуємо на розвиток економічних процесів в Україні, але й здатні впливати на події і трансформувати їх у власні переваги. У першу чергу це стосується розробки прогресивних, високоефективних банківських операцій та інструментів, призначених для підвищення рівня обслуговування широкого кола клієнтів. Гнучка тарифна політика, яка допомагає оперативно реагувати на зміни ринкової кон'юнктури, в поєднанні з індивідуальним підходом до кожного споживача, допомагають нам бути привабливими у порівнянні з конкурентами. Для постійних клієнтів з великого переліку видів операцій передбачена система індивідуальних тарифів.

Гаряча лінія
0 800 602 602