This version of the page http://www.molodist.com/jury13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-26. The original page over time could change.
Журі 2013 - МОЛОДIСТЬ київський мiжнародний кiнофестиваль
УКР ENG

Журі 2013


 

МІЖНАРОДНЕ

 

 

Маріон Гензель
Режисер, продюсер
Бельгія
 
Народилася 1949 року в Марселі, а виросла в Антверпені. Створила власну кіностудію, Man's Films, у 1977 році. “Ліжко” – її перша повнометражна стрічка. Спродюсувала усі 11 стрічок, режисером яких була, зокрема: “Пил”,  “Між дияволом і глибоким синім морем”, “Чорний океан”. Виборола багато міжнародних нагород. Маріон Гензель також cпродюсувала понад 10 художніх фільмів інших режисерів ("Пуританка", "Нічия земля"). З 1987 року її назвали у Бельгії "Жінкою року". З 1988 року неодноразово ставала Президентом відбіркової ради з питань кіно Французької громади Бельгії.

 

Бабіс Макрідіс
Режисер
Греція
 
Народився 1970 року в Греції. Вивчав кіномистецтво у кіношколі "Ставракос". Працює режисером реклами в Афінах. Знімає переважно рекламу, інколи – музичні кліпи. Його короткометражний фільм “Останній факір” (2005) виборов нагороду за дебют на Фестивалі драматичних короткометражних фільмів у Греції. Його перший повнометражний фільм “L” брав участь у конкурсі Роттердамського МКФ та фестивалю "Санденс", а також виборов Ґран-прі МКФ "Молодість" 2012 року.  

 


Вікторія Тігіпко

Президент ОМКФ
Україна

Президент Одеського міжнародного кінофестивалю з 2010 року, член відбіркової комісії міжнародної конкурсної програми ОМКФ. Також є виконавчим директором венчурного фонду TA Venture та організатором конференції для інтернет-підприємців IDCEE. Інтернет-технології та інновації. Вивчала економіку та менеджмент в українському, європейському та американському університетах. Володіє англійською, німецькою, французькою та італійською мовами. Окрім кіно, захоплюється джазом, сучасним мистецтвом, йогою та гірськими лижами.



 

 

© Molodist international film festival
   
Журі FICC
Гості фестивалю
Гостям

Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
пошук
Партнери
Всі партнери 

Вхід
login
password

Зареєструватися

МКФ Молодість: вул. Лаврська 16А, Київ, 01015, Україна
Тел./факс: (+380 44) 594 1061
info@molodist.com
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: Andriy Prokopenko
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює