This version of the page http://www.gorgany.com/gurt (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-25. The original page over time could change.
Гурт
  • Одяг
  • Взуття
  • Зима
  • Туризм
  • Велоспорт
  • Подорожі
  • Література
Статті
  • Гермомішок Osprey Ultralight Drysack
  • Шерстяні термошкарпетки Lasting WSM
  • Das якість! Німецький виробник-винахідник Esbit
  • Теплі чеські обійми з Lasting
  • Огляд рюкзака Osprey Atmos 50 AG
  • Продивитись всі статті
Новини
25.11.2014 У стоковому магазині розпродаж прокатного спорядження
07.11.2014 Від 30% до 70% знижки на окремі минулорічні моделі Salewa
31.10.2014 Куртка Salewa Zillertal для будь-якої погоди
29.10.2014 20% знижки на моделі рюкзаків Osprey минулих сезонів
27.10.2014 Поповнення велоаксесуарів у стоковому магазині
Продивитись всі новини

Гурт

Компанія Горгани ком спеціалізується на гуртовій торгівлі товарами для туризму, альпінізму, гірськолижного спорту, активного відпочинку. “Горгани Ком” – офіційний представник в Україні виробників: Osprey, Salewa, Trimm, Zamberlan, Lasting, Wind X-treme, Turbat, AustriAlpin, Rock Technologies, Alpine Pro.

Ми співпрацюємо на гуртових умовах з роздрібними магазинами, що спеціалізуються на: туристичному спорядженні, спорті, мисливстві та рибальстві, одязі та взутті та ін. Також ми співпрацюємо з інтернет-магазинами.

Детальніше про наш гуртовий напрямок можна знайти на сайті http://www.sklad.trimm.com.ua

Ми також готові до співпраці на умовах франчайзингу, як по відкриттю магазинів під брендом Gorgany.com, так і монобрендових магазинів по виробниках, які ми представляємо в Україні. На даний момент в Україні успішно працює чотири магазини Gorgany.com. Детальнішу інформацію по франчайзингу готові надати по отриманню відповідного запиту на

Кілька слів про наші бренди:

Salewa — провідний виробник туристичного спорядження та одягу, який є популярним у всьому світі. Salewa була заснована у 1935 році у Мюнхені, та від того часу почала свій бурхливий розвиток. Серед продукції цього бренду є найрізноманітніше спорядження: намети, спальники, килимки, рюкзаки; посуд; альпіністське спорядження: льодоруби, карабіни, відтяжки тощо; широкий асортимент одягу та взуття: штани, сорочки, футболки, куртки, черевики, кросівки. Кожна з одиниць продукції цієї торгової марки виготовлена із застосуванням новітніх технологій, задля максимального вдосконалення та забезпечення найвищого рівня якості.

Osprey — американський виробник рюкзаків для активного відпочинку, велоспорту, трекінгу, скелелазіння, зимових видів спорту тощо. Сучасний дизайн, відмінні показники ваги та матеріалів, революційні технології в області регулювання поясних ременів, висока якість, велика увага до дрібних деталей рюкзака — все це характеризує продукцію Osprey з найкращого боку.

Trimm — туристичний одяг та спорядження цієї ТМ користується великим попитом завдяки якості та демократичній ціні. Trimm пропонує широкий спектр наметів, спальників, рюкзаків, туристичних килимків, взуття та одягу для високогірних експедицій, гірськолижного спорту, туризму та кемпінгу.

Lasting — чеська фірма, яка спеціалізується на виробництві спортивних шкарпеток та термобілизни для гірськолижного та велосипедного спорту, трекінгу, бігу, альпінізму та багаьох інших напрямків. Результати співпраці Lasting з визнаними виробниками функціональних тканин, таких як X-static, Coolmax, Outlast, Thermolite – відмінна продукція, що тішить спортсменів та любителів активного відпочинку уже впродовж двох десятиліть.

Zamberlan — італійська фірма, виробник взуття з 1929 року. У виробництві взуття Zamberlan використовує найкращі сучасні матеріали та технології, являючись автором багатьох ексклюзивних розробок. Спеціалізується на виробництві трекінгового взуття, взуття для високогірних сходжень та експедицій, для міста тощо.

Turbat — новинка на ринку туристичного спорядження від українського виробника. Серед продукції цього бренду Вашій увазі пропонуються рюкзаки, сумки та спорядження для гір та пригод.  Виготовлений з найкращих матеріалів, Turbat призначений служити Вам вірно і довго та разом з Вами підкорювати найвищі вершини.

Alpine Pro — відомий та визнаний в Європі чеський виробник широкого спектру одягу, взуття та аксесуарів для активного відпочинку. Пріоритетні напрямки Alpine Pro - одяг для активного відпочинку, гірськолижний та міський одяг, термобілизна, рюкзаки, спальники, взуття, шоломи, сонцезахисні окуляри.

Wind X-treme — мультифункціональні повязки, що захистять Вас від негоди, вітру та снігу. Wind X-treme з задоволенням купують сноубордисти, лижники, туристи, велосипедисти. Wind X-treme мають статус модного аксесуару, що підходить і дорослим, і дітям, а також можуть бути оригінальним подарунком для любителів активного відпочинку .

AustriAlpin — альпіністське спорядження світового рівня, яке виготовляється в легендарній долині Штубай – самому серці Альп. Участь відомих спортсменів у розробці та виробництві спорядження AustriAlpin, а також вже понад сторічний досвід компанії гарантують високу якість продукції.

Rock Technologies — британська компанія, спеціалізується по виробництву магнезії, кремів та аксесуарів для скелелазів. Компанія успішно представляє свою продукцію у багатьох країнах Європи та світу. Продукція Rock Technologies вирізняється відмінною якістю та конкурентними цінами.

Офіс Горгани Ком по роботі з гуртовими покупцями:
Україна, м. Львів
Тел./факс: (032) 297 46 98;
E-mail:

Інтернет-магазин Gorgany.com, туристичне спорядження © 2005-2014 Дизайн: Андрій Цивіліцин. © Beбмарк