This version of the page http://sitv.com.ua/main/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-24. The original page over time could change.
Головна » SITV - Сумское интерактивное телевидение

Телекомунікаційна компанія - SiTV




ТОВ «СІТБ» (SITV) - сучасна телекомунікаційна компанія, яка розкриває перед жителям міст Суми, Тростянець і Білопілля комплекс передових і високоякісних послуг  домашнього безлімітного високошвидкісного інтернету та якісного цифрового телебачення з широким вибором телеканалів у аналоговій, цифровій і HD-якості.
Ми гарантуємо Вам оперативне підключення послуг, якість і доступність сервісного обслуговування, технічні рішення, які не потребують спеціальних знань від користувача, фінансову прозорість.
Бути відданим своїй справі, надавати послуги чесно і сумлінно, піклуватися про кожного клієнта - ось головне у висококласному  і доступному сервісі від SiTV!

Інтернет в Сумах разом з SITV, відкриває світ яскравих вражень, неймовірних емоцій, та дружнього спілкування!

   Підключись до послуги Інтернет – всього за 1 копійку! В зручний для Вас день, висококваліфікований майстер виконає необхідну роботу, та підключить одну одиницю Вашого пристрою до мережі: приєднає кабель до найближчого телекомунікаційного вузла в межах будівлі. Зареєструє Вас в системі,  після чого, ви отримаєте доступ в Інтернет. Спеціаліст проведе інструктаж, щодо роботи, в мережі. Легко зрозуміти – Інтернет в Сумах разом з SITV це просто. Інтернет Суми, Сумська область - живи яскраво з SITV!

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах, спiлкуйтесь та отримуйте приємнi бонуси!



Новини

20.11.2014Новые частоты
12.11.2014Телеканал "Киноточка" переименован в "Индиго tv"
 

З якого джерела Ви дізналися про компанію SITV?

Місцева преса
Місцеве телебачення
Листівки
Телефон (зателефонував оператор)
Інтернет/Соціальні мережі
Інформаційний канал SITV
СМС повідомлення
Знайомі
Реклама в маршрутках
Радіо(Хіт FM,ROKS,Русское)

 

Погода
Погода в Сумах

влажность:

давление:

ветер: