This version of the page http://www.npf-dnister.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-24. The original page over time could change.
Вiдкритий недержавний пенсiйний фонд - Днiстер

Поточнi новини

Президент України підписав закон «Про внесення змін до деяких законів України (щодо убезпечення пенсійних активів)»

20 червня 2012 року

Президент України підписав закон «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо убезпечення пенсійних активів)» (№4841-VI), прийнятий парламентом наприкінці травня. Документ спрямований на встановлення правових механізмів убезпечення пенсійних активів, які знаходяться на зберіганні в банківській мережі, у разі порушення справи про банкрутство зберігача, прийняття рішення про його ліквідацію, введення щодо нього режиму санації або призначення тимчасової адміністрації зберігача, а також посилення захисту майнових прав та інтересів застрахованих осіб Накопичувального пенсійного фонду та учасників недержавних пенсійних фондів.
Детальнiше...


НКЦПФР внесла зміни до вимог щодо складу та структури активів недержавних пенсійних фондів

10 травня 2012 року

НКЦПФР затвердила зміни до Положення про вимоги до осіб, що здійснюють професійну діяльність з управління активами інституційних інвесторів, щодо складу та структури активів недержавних пенсійних фондів, якими вони управляють.
Детальнiше...


Вимоги до управління ризиками НПФ зростуть

26 квітня 2012 року

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку схвалила проект рішення «Про вимоги до особи, яка провадить діяльність з управління пенсійними активами щодо дотримання внутрішніх правил та процедур оцінки і управління ризиками, пов’язаними з інвестуванням пенсійних активів».
Детальнiше...


НТ ВНПФ "Дністер" вітає своїх вкладників та партнерів з Воскресінням Христовим!

16 квітня 2012 року

Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов. Христос Воскрес!
Детальнiше...


Рада має намір дозволити страхування пенсійних активів

21 березня 2012 року

Верховна Рада прийняла в першому читанні за основу законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення пенсійних активів. "За" ухвалення законопроекту проголосували 267 народних депутатів з мінімально необхідних 226, повідомляє РБК-Україна.
Детальнiше...


Архiв новин