This version of the page http://kr.biznesoblast.com/kr/3961/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-23. The original page over time could change.
В Олександрії, Кіровоградської області, День прапора та День Незалежності відзначатимуть скромно - Кіровоград Медіа-компанія
Закрити
Тонер HP
LJ P1005
(бутль 50...
21 грн.
Купити
Тонер HP
LJ 1100/
1100A (бу...
35 грн.
Купити
Чорнило (
200 г) Ep
son Stylu...
59 грн.
Купити
Пилосос т
онерний А
П 2388 з ...
3470 грн.
Купити
Ізопропан
ол WWM дл
я очистки...
17 грн.
Купити
Картридж
CANON 703
(7616A00...
1333 грн.
Купити

РЕКЛАМА


В Олександрії, Кіровоградської області, День прапора та День Незалежності відзначатимуть скромно

19.08.2014 18:02:10

День Державного прапора (23 серпня) i День Незалежності (24 серпня) в Олександрії відзначать скромно. Мерія считает блюзнірством Проводити Гучні гуляння, коли в Країні війна.


Про це повідомила начальник управління культури міськради Вікторія Чернецька.

- Багато чого планувалося, але у зв’язку з подіями в Україні маємо Указ Президента і розпорядження голови ОДА про заборону розважальних заходів в жалобні дні. Було б блюзнірством проводити танці в місті, коли відбуваються такі події. Тому міський голова рекомендував утриматися від масових заходів, - сказала вона.

За словами Чернецької, в бібліотеках і музеях пройдуть тематичні виставки та круглі столи. В ДК "СВІТЛОПІЛЬСЬКЕ" 23-24 серпня відбудеться виставка фотографа Владислави Рітченко.

У п’ятницю, 22 серпня, в сесійній залі міської ради відбудуться урочистості, присвячені Дню Незалежності.

- Офіційну церемонію до Дня Незалежності відразу планували провести в Палаці урочистих подій, але міський голова зробив зауваження, що це дуже химерно, враховуючи такі дні. Тому вручення нагород буде в сесійній залі. У нас є обласні нагороди, місцеві, є лауреати конкурсу "олександрієць року", яких не привітали в День міста. Час проведення цього заходу уточнюється, - зазначила Чернецька.

В День Державного прапора, 23 серпня, на Європейській площі в 10:00 буде урочисто піднято синьо-жовтий прапор. А потім учасники заходу пройдуть до погруддя Тараса Шевченка, де їх очікує літературно-музична композиція та покладання квітів.

Крім того, 23 серпня від ДК "СВІТЛОПІЛЬСЬКЕ" до бюста Шевченка пройде Марш вишиванок, який організовує активістка Євгенія Мороз. Вона стала відомою в місті після того, як зуміла "запалити" олександрійців на фарбування трьох мостів.

- 23 серпня ми зберемося в 18:00 біля ДК "СВІТЛОПІЛЬСЬКЕ". Потім розгорнемо великий український прапор і маршем з піснями пройдемо до погруддя Шевченка. Біля погруддя хочу закінчити захід молитвою за Україну, - розповіла Мороз.

Ще один цікавий захід очікує олександрійців 24 серпня біля КСК "Ніка". Тут в 17:00 годині відбудеться встановлення спортивного рекорду України по жимовой естафеті, присвяченого Дню Незалежності.

Встановлювати рекорд буде збірна команди України. Спортсмени будуть почергово вичавлювати штангу вагою 55 кг на максимальну кількість повторень за 100 хвилин загального часу.

 

 

novosti.kr.ua/index.php/news/events/30305-v-oleksandrii-den-prapora-ta-den-nezalezhnosti-vidznachatymut-skromno

Кіровоград

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.

Вас зацікавить

Кіровоградський пенсійний фонд запустив гарячу лінію

У Кіровограді за добу сталось 6 пожеж

«Terra incognita» («Невідома країна») Броніслава Куманського у Кіровограді

Кіровоградські правоохоронці приєдналися до соціального проекту

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Поиск работы в Крыму
J2ee developer
Педиатр
Менеджер по продажам
Бренд-менеджер
Уборщица в офис
вакансии видеодизайнер Одесса

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".