PlayMemories Home — фотографії, відео та інше

Чому не можна робити все в одному середовищі? Саме завдяки цьому питанню було розроблено PlayMemories Home. Більшість людей зберігає свої цифрові фотографії та відеоролики в пам'яті комп'ютера, але для їх редагування, впорядкування та обміну ними потрібні різні програми. Із PlayMemories Home можна робити все це — у тому числі з 3D-фотографіями та відеороликами — з одного місця на ПК*.

* Функції можуть відрізнятися у версіях для Windows і MAC
Встановити програму PlayMemories Home (Windows)

Встановити програму PlayMemories Home (Mac)

Ваш браузер не підтримує програвач Adobe Flash Player або версія наявного програвача Adobe Flash Player є застарілою.
Клацніть тут, щоб завантажити версію Adobe Flash Player 9.0.124 або новішу версію для перегляду флеш-вмісту.

Розташування фотографій на мапі

Набридли нудні мініатюри? Оживіть свої фотографії та відеоролики та легко дивіться, де було знято фотографії, на глобусі в режимі перегляду мапи*, та коли їх було знято, в режимі перегляду календаря. Подорожуйте світом зі свого комп'ютера, клацніть Аргентину, щоб подивитися фотографії з останнього родинного свята, або клацайте по свій мапі та знаходьте знімки з різдвяної вечірки. У PlayMemories Home також можна легко побачити, де збережено Ваші фотографії — на жорсткому диску, в Інтернеті чи на фотоапараті.

* Потрібен фотоапарат із функцією GPS та підключення до Інтернету

Вдосконалюйте кожне фото з інтуїтивними інструментами редагування

Іноді фотографії виходять не зовсім такими, як Вам хотілося, або, можливо, Вам просто хочеться додати індивідуальності у підході. У PlayMemories Home легко обрізати, стискати та редагувати зображення та відеоролики (у тому числі у форматі 3D). Підключіть свій фотоапарат Cybershot™, NEX, α чи відеокамеру Handycam™, щоб швидко вдосконалювати та впорядковувати фотографії.

Надсилайте свої фото по всьому світу

Що робити далі, вирішувати Вам. Ви можете завантажувати вміст на Facebook™ або YouTube™, щоб ним могли насолодитися друзі та рідні з будь-якого кутка світу, або ж записувати фото й відео на компакт-диски, DVD чи диски Blu-ray Disc™, зберігаючи спогади назавжди. Ви можете навіть зберегти їх на PlayMemories Online*. Вручну завантажте чи просто активуйте функцію All Sync, і всі Ваші фотографії буде автоматично завантажено до Вашого облікового запису PlayMemories Online без жодних обмежень!**

* Доступність деяких можливостей залежить від регіону.
** Фотографії All Sync, завантажені з якістю HD

Дізнайтеся більше про PlayMemories

Дізнайтеся про інші служби родини PlayMemories.

Про PlayMemories

Оновлюйтеся із Picture Motion Browser до PlayMemories

Якщо Ви вже маєте Picture Motion Browser, Ви можете оновитися до PlayMemories Home.

 

Виходьте на зв'язок через PlayMemories за допомогою цих пристроїв

Фотоапарати та відеокамери

Виходьте надвір зі своїм фотоапаратом Cyber-shot™, α, NEX чи відеокамерою Handycam® та знімайте фантастичні сюжети, а потім за лічені секунди завантажуйте їх до PlayMemories.

Дізнатися більше про фотоапарати та відеокамери

Портативні комп'ютери VAIO

Створюйте міні-фільми, редагуйте свої зображення та легко обмінюйтеся ними з друзями та родиною за допомогою свого ноутбука VAIO.

Дізнатися більше про ноутбуки та комп'ютери VAIO