This version of the page http://www.peoplenet.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-22. The original page over time could change.
Про компанію PEOPLEnet
RUSUKR
ПокриттяШвидко сплатити

Про компанію

Прес-центр

Центр інформаційної підтримки PEOPLEnet

Тел.: 044 506 0 506*
Тел.: 999**
Тел.: 906 залишок на рахунку**
SMS: 906 залишок на рахунку**

Центр інформаційної підтримки PEOPLEnet
Система самообслуговування
www.peoplenet.ua
Chat

* за тарифом Вашого оператора зв’язку
** безкоштовно з мобільних телефонів та модемів PEOPLEnet

Про компанію

Хто ми є

PEOPLEnet – національний провайдер телекомунікаційних послуг, лідер революції швидкісного мобільного Інтернету в Україні.

PEOPLEnet став першим 3G оператором в Україні, розпочавши будівництво мережі  швидкісного мобільного Інтернету в 2006 році. За кілька років свого існування PEOPLEnet зміг в найкращий спосіб використати новітню технологію 3G 1x EV-DO Revision A. для надання високоефективних послуг швидкісного доступу до Інтернету. Технологія, яку використовує PEOPLEnet, успішно працює в найрозвинутіших країнах світу – Японії, Австралії, Кореї.

Сьогодні PEOPLEnet – це мережа із найширшим покриттям, його інноваційними послугами можуть користуватися мешканці більшості великих міст України.

Що ми пропонуємо

Свобода комунікацій в будь-якому місці і у будь-який час. Простота і зручність використання інноваційних сервісів зв'язку. Величезна швидкість мобільного Інтернету. Це все – PEOPLEnet!

Мобільний Інтернет від PEOPLEnet  працює на швидкості до 3,1 Мбіт/сек. Така швидкість надасть Вам можливість швидко завантажувати значні обсяги інформації: відеокліпи, музичні файли, спілкуватися по Інтернету, користуватися електронною поштою та насолоджуватися життям он-лайн!

Як ми бачимо наше майбутнє

Стратегія PEOPLEnet спрямована на розвиток послуг швидкісного мобільного Інтернету для всіх мешканців нашої країни. Ми розвиваємося заради того, щоби усі мешканці України отримали простий та зручний доступ до інформації в будь-якому місці і у будь-який час!