This version of the page http://www.autolux.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-22. The original page over time could change.
Про компанію АВТОЛЮКС
  • НОВИНИ
  • ПРЕДСТАВНИЦТВА
  • БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ "АВТОЛЮКС"
  • ГАЛЕРЕЯ
  • ВАКАНСІЇ
ПОСЛУГИ
КОМПАНІЇ

Про компанію АВТОЛЮКС

Про компанію Автолюкс

У 1997 році підприємством «ААЗ Трейдинг Ко» була зареєстрована торгова марка «Автолюкс». Під цією маркою компанія впродовж 17 років надає послуги на ринку вантажних і пасажирських перевезень по всій території України, а з недавнього часу також надає послуги доставки кореспонденції по всьому світу.

Центральний офіс компанії «Автолюкс» зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Чистяківська, 30. Крім того, компанія «Автолюкс» налічує близько 200 регіональних представництв у 126 містах України.

Діяльність компанії «Автолюкс» забезпечує штат кваліфікованих співробітників. Де б не знаходилися клієнти, співробітники компанії «Автолюкс» завжди раді вітати їх в будь-якому з наших офісів.

Уміння комплексно вирішувати логістичні задачі і наявність великого сучасного автопарку, який налічує 180 вантажних автомобілів марки Mitsubishi і Man, що виконують близько 65 щоденних вантажних рейсів між містами України, дозволяють компанії «Автолюкс» надавати своїм клієнтам послуги найвищого рівня за доступними цінами в найкоротші терміни.

Нараховуючи у власному транспортному парку 50 автобусів, «Автолюкс» також виконує близько 40 щоденних пасажирських рейсів в більшість міст України.

Все устаткування, транспортні засоби і велика частина нерухомості підприємства є його власністю, при цьому вся технічна база нова. Ці факти забезпечують надійну і стабільну роботу підприємства.

З 2001 року видається безкоштовне кольорове друковане видання «Автолюкс», яке на сьогоднішній день виходить накладом в 12000 примірників і користується популярністю у клієнтів.

Завантажити відеопрезентацію компанії Автолюкс

ОСТАННІ НОВИНИ КОМПАНІЇ

14 листопада 2014 р.

Раді Вам повідомити, що з 15.11.2014 компанія «Автолюкс» відновлює перевезення вантажів у Автономну Республіку Крим.

Читати далі  

31 жовтня 2014 р.

Звертаємо Вашу увагу на те, що 01.11.2014 представництво компанії "Автолюкс", розташоване в м.Слов'янську, змінить своє місце розташування з вул. Ленінградської, 67 на вул. Карла Маркса, 59.

Читати далі  

21 жовтня 2014 р.

Раді Вам повідомити, що компанія "Автолюкс" відкрила нове представництво з приймання та видачі вантажів за адресою: м. Дніпропетровськ, пр-т Гагаріна, 63.

Читати далі