This version of the page http://www.autolux.ua/cash_on_delivery/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-22. The original page over time could change.
Післяплата
  • ЕКСПРЕС-ДОСТАВКА ВАНТАЖІВ ТА ПОШТИ
  • ВИКЛИК КУР'ЄРА
  • КАЛЬКУЛЯТОР
  • ТАРИФИ ТА ДОСТАВКА
  • ВІДСТЕЖИТИ ВАНТАЖ
ПАСАЖИРСЬКІ
ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Післяплата

Післяплата

 

Компанія «Автолюкс» з травня 2010 року почала надавати послугу післяплати. «Накладений платіж» - спосіб розрахунків одержувача товарів з їх відправником (продавцем), здійснення розрахунків за відвантажені товари, при якому транспортна організація або поштова служба приймає на себе зобов'язання видати вантаж тільки після оплати одержувачем оголошеної цінності доставленого. Ця сума переводиться відправнику. У разі відмови від оплати товар повертається відправнику тільки після офіційного запиту відправником.

Оплата послуг з транспортування може здійснюватися як відправником, так і одержувачем. Система оплати діє за стандартною схемою оцінки вартості перевезення вантажу та оплати.

Дана послуга особливо приваблива для сфери інтернет комерції, де транспортна компанія виступає посередником у доставці вантажу, а також бере на себе зобов'язання з передачі оплати.

Приклад заповненої декларації

У пункті 4 декларації слід вказати реальну вартість вантажу.

Якщо відправка вантажу післяплатою проводиться юридичною особою, у графі 7 вказується назва компанії або ПП. У цьому випадку забрати оплату може фізична особа з довірчим листом і власним паспортом. Якщо відправлення проводиться фізичною особою, у пункті 7 слід вказати серію та номер паспорта відправника.

Розрахунок перевезення вантажу проводитися за стандартними тарифами.

Вартість відправлення оплати за вантаж становить 15 грн. і 2% від суми.

Особу, що оплачує  кожне перевезення визначає відправник безпосередньо оператору при оформленні (вказує, хто оплачує відправку вантажу і хто оплачує відправку оплати за накладений платіж). Обидві перевезення (відправка вантажу і відправка оплати за накладений платіж) пов'язані одним (початковим), номером декларації.

У разі неотримання багажу з післяплатою в пункті призначення, багаж зберігається у перевізника без нарахування зберігання 7 календарних днів.

У разі відмови від вантажу, відправник робить повернення вантажу (переадресацію).

Вантаж може оглядатися одержувачем у присутності представника компанії «Автолюкс». Детальну інформацію про правила оформлення Ви можете дізнатися в найближчому для Вас офісі.

ОСТАННІ НОВИНИ КОМПАНІЇ

14 листопада 2014 р.

Раді Вам повідомити, що з 15.11.2014 компанія «Автолюкс» відновлює перевезення вантажів у Автономну Республіку Крим.

Читати далі  

31 жовтня 2014 р.

Звертаємо Вашу увагу на те, що 01.11.2014 представництво компанії "Автолюкс", розташоване в м.Слов'янську, змінить своє місце розташування з вул. Ленінградської, 67 на вул. Карла Маркса, 59.

Читати далі  

21 жовтня 2014 р.

Раді Вам повідомити, що компанія "Автолюкс" відкрила нове представництво з приймання та видачі вантажів за адресою: м. Дніпропетровськ, пр-т Гагаріна, 63.

Читати далі