Skip to Content

Чистота, що вражає

Технології Sony змінюють процес прослуховування, даруючи звук, що зворушує до глибини душі. Це звук, що повністю занурює у гру, сколихує вечірку глибокими басами і підносить кожну ноту до небачених висот.

Вокал, що привів Вас сюди

Оскільки вокал є ключовим елементом, що дарує насолоду від музики, компанія Sony розробила різноманітні технології для найбільш реалістичного відтворення звуку.

Глибина басів пробирає до кісток

Для фільмів і музики потужність низьких частот є ще одним важливим аспектом звучання, тому інженери Sony присвячують свої розробки потужним басам, що нікого не залишать байдужим.

Чуйте більше. Відчувайте більше.

Звук високої точності: найближче до живої музики

Від джерела до динаміка, компанія Sony поєднала ряд технологій для неперевершеного прослуховування музики. В аудіофайлах високої точності цифровий підсилювач і спеціальні високочастотні динаміки відтворюють найменші деталі, щоб Ви почули кожну ноту саме так, як задумав музикант. У MP3-програвачах цифрове програмне забезпечення покращує якість стисненої музики, відновлюючи втрачені деталі.

Про аудіо високої точності
  • На ходу
  • PC Audio
  • Головна сторінка

Наука звуку

Еволюція динаміків

Дизайн Magnetic Fluid від Sony дозволяє покращити передачу сигналу і знизити рівень спотворень.

Прослуховування в будь-яких умовах

Технологія ClearAudio+ оптимізує відтворення музики незалежно від обраного способу прослуховування.

Оптимізоване підсилення

Цифровий підсилювач S-Master HX™ забезпечує вражаючі потужні низькі та делікатні високі частоти.

Ріжковий динамік, що дбає про звуковий тиск

Акустичний тиск підсилюється для забезпечення потужних басів, які Ви буквально відчуєте.

Бездоганність високої точності

Відкрийте найдрібніші деталі оригінальних записів або відчуйте потужність живого концерту, не полишаючи вітальні. Аудіо високої точності 96 кГц/24 біти перевершує звучання CD-дисків, дозволяючи відчути красу музики у її найчистішій формі.

96 ÐºÐ“ц/24 Ð±Ñ–Ñ‚
Частота дискретизації аудіо компакт-диска

Почуйте різницю

Музика, якою вона має бути

Технологія DSEE HX™ від Sony вдихає більше життя в музику, підвищуючи якість стиснених файлів, і наближуючи їх звучання до аудіо високої точності. Шляхом відновлення нюансів оригінального запису, наприклад найделікатніших нот скрипки, досягається звучання як на живому концерті.

Покращення увімкнено
Покращення вимкнено

Слухайте музику так, як бажаєте

Прослуховування одним дотиком, плавний саундтрек

Поєднуйте смартфони, планшети, MP3-програвачі, стереосистеми, ноутбуки та багато іншого через NFC і Bluetooth®, щоб без проблем відтворювати музику вдома і в дорозі в режимі нон-стоп. А з величезною бібліотекою аудіофайлів і підтримкою різних форматів файлів ніщо Вас не стримає.

Ознайомтеся з новими способами насолоди музикою від Sony

Один дотик: спрощена трансляція музики

Завдяки NFC™ і Bluetooth® Sony усуває необхідність у дротах під час обміну музикою. Із Bluetooth® треба лише виконати кілька простих кроків, а з NFC для з'єднання двох сумісних пристроїв досить торкнутися одним пристроєм іншого.

Світ музики на відстані одного клацання

Прослуховуйте з Music Unlimited більше 15 мільйонів пісень на підключеному пристрої Sony – планшеті, PSP®, телефоні, телевізорі, ноутбуці – і насолоджуйтеся миттєвим доступом до будь-якої музики.

З'єднання без жодних зусиль

Чи працюватиме цей пристрій Sony на різних платформах? Чи підтримує він мій улюблений формат аудіо? Відповідь на ці запитання – "так", адже Sony робить прослуховування ще простішим.

Інженерні розробки, майстерність і пристрасть

Розробка першого японського транзисторного радіоприймача у 50-х роках ХХ сторіччя. Винайдення портативного радіоприймача WALKMAN®. Створення першого CD-програвача у світі. Навушники і динаміки преміум-класу сьогодні. Упродовж усієї історії свого існування компанія Sony зберігає традицію трансформації життя завдяки звуку.

  • Пошуки
  • Створення Sony Music

1979: представлено WALKMAN®, музика стає мобільною

У той час як більшість людей слухала музику вдома, можливість взяти ту музику, яку хочеш, із собою, стала по-справжньому революційною. Із того моменту було продано більше 180 мільйонів одиниць WALKMAN® в усьому світі.

Надбання дизайну

Основними характеристиками аудіопродуктів Sony є уважність до майстерного виготовлення та матеріалів, а також точність у деталях. Із Sony можна розраховувати на належні звук і стиль.

ДЛЯ ВЛАСНИКІВ