Skip to Content

Функція керування одним дотиком

NFC або зв'язок близького поля – це технологія бездротового зв'язку, яка забезпечує швидке з'єднання на малій відстані між електронними пристроями, такими як телефони й фотоапарати.

Назад до найкращого

Дублювання одним дотиком

Насолоджуйтеся своїми фотографіями, відеороликами, іграми та програмами на великому екрані, просто торкнувшись смартфоном із функцією NFC пульту дистанційного керування BRAVIA 2013 року з підтримкою NFC.

Прослуховування одним дотиком

Слухайте музику без дротів на різноманітних динаміках із Bluetooth® і підтримкою NFC, просто торкнувшись такого динаміка смартфоном. Крім того, відтворення через навушники розпочинається, якщо просто торкнутись ними смартфона.

Дистанційне керування одним дотиком

Дистанційно керуйте спуском затвора фотоапарата з мобільного пристрою й миттєво отримуйте зняте зображення через Wi-Fi®. Потім без зусиль завантажуйте передані зображення на свої улюблені сайти соціальний мереж.

Надання доступу одним дотиком

Публікуйте груповий знімок із друзями одним дотиком. Одночасно Ви можете розповсюдити інформацію про свій улюблений ресторан та поділитися маршрутом до місця зустрічі або відео на Youtube. Це неймовірно зручно.