This version of the page http://tv.sumno.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-15. The original page over time could change.
КультТБ (tv) - блоґ
 
6 лютого 2010Materynka
категорії: блоґ-запис

Археологія телебачення

Мало хто з моїх друзів має вдома телевізор. Хіба що плазму – для домашнього кіно. В кожного – своя причина. Для когось це – зомбоящик, а для когось – просто вигрібна яма. В ній дуже рідко з'являється щось ненудне і людяне. І мої друзі, напевно, сноби – не хочуть копирсатися в інформаційному лайні заради якихось крихт смислу. І я їх, як не дивно, розумію. Але часом в телевізорі таки трапляється щось, що вартує уваги. Поклад цікавостей – такою є концепція КУЛЬтб. Кожен, хто є на Сумно.ком може долучити до нього свої розриті інфоскарби.

 читати
 
4 лютого 2010Materynka
категорії: блоґ-запис

Не дали Ґреммі? Співайте в душі! (відео)

Вода шумить і парує, мило піниться і пахне, тіло очищується і ... душа співає. І як співає – вже не важливо. Бо є лише ви і цей спів. А ще є ваші кривляння перед душем як перед мікрофоном, вигібання і притоптування. Ви – ідеальний митець, бо ваш глядач/слухач – це вона, піна порожнеча. І хіба-що сусіди за бетонною стінкою можуть випадково ...

 читати
 
2 лютого 2010Materynka
категорії: візуалка, блоґ-запис

Забивай і маринуй (відео)

Цвях – не просто корисний у господарстві предмет, а й хороший матеріал для скульптора. Їх можна не лише забивати. Цвяхокактус, цвяхокульбаба, цвяхостільчик (ахтунг – bdsm!) і навіть цвяхоторнадо. Ось ким може стати один маленький цвях, якщо йому пощастить потрапити в руки Володимира Білоконя!

7 нових коментарів  читати
 
1 лютого 2010Materynka
категорії: музика, новина

Tokio Hotel таки приїде, а от Depeche Mode - під питанням (відео)

Don't worry – be happy – новий слоган для київських меломанів цього сезону. З концерту Бобі Макферіна в столиці розпочалався сезон музичних легенд. Сюди їдуть не лише Depeche Mode та Rammstein, а й емо-боги - Tokio Hotel. Поки червоно-рожеві андроїдні банди святкують, прихильники депешів хай краще напружаться – концерт їх кумирів може не відбутися, бо найдорожчі в історії України квитки ніхто не купує.

31 новий коментар  читати
 
26 сiчня 2010Materynka
категорії: блоґ-запис

Розпад Бреджоліни і "підстрелені штанці"

Історія про те, як таблоіди розлучили "Бреджоліну" на Анджеліну Джолі і Бреда Пітта, а також про "підстрелені штанці" , тобто про тенденції в чоловічій моді з Homme Fashion Week. Вибачайте, що одним шматком, але навпіл розривати, здається, сенсу не має.
 читати
 
18 сiчня 2010Materynkaспільнота: Рагу.лі
категорії: блоґ-запис

Руслана: тому що Баграєв (відео)

В продовження теми За кого вони не співали, публікую тут розмову Мустафи Наєма із Русланою Лижичко, що відбулась в ефірі ТВІ в рамках проекту ВИБОРИ-2010. Руслана як раз співала. І не просто співала – активно посміхалася до нас з рекламних плакатів маючи Україну в... серці. Колись вона співала ТАК! і ТОМУ ЩО. Саме тому, представляючи Руслану глядачам, Роман Скрипін анонсував її як "співачку, яка агітувала за ...

69 нових коментарів  читати
 
18 сiчня 2010Materynka
категорії: музика, стаття

Вони не співають за кандидатів

Непродажні – так зараз говорять про тих співаків, які  не взяли участі в передвиборчих кампаніях. Але ховається за цим не лише ідеологічна стійкість співаків, а й елементарне«непощастило домовитись». Юлія Вебер спробувала з'ясувати, кого не купили і хто дійсно не продався. А хто вирішив пропіаритись на своїй а-політичності. 

14 нових коментарів  читати
Сторінки: 512345
    Ctrl →