This version of the page http://cn.biznesoblast.com/page2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-13. The original page over time could change.
Чернігів Бізнес-область
Закрити

РЕКЛАМА


НОВИНИ

На Чернігівщині горіли торф’яники

31.10.2014

 З 31 жовтня на автомобільній дорозі М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, км 36+290 — 50+670 (ділянка с. Зруб — с. Вертіївка) тимчасово обмежено рух транспортних засобів у зв’язку з відсутністю видимості через горіння торф’яників.

коментувати)

На Вижниччині в музеї є весільний одяг якому понад 100 років

30.10.2014

 У приміщенні будинку культури села Багна є унікальний та цікавий музей. Тут зібрані насправді ексклюзивні експонати. Наприклад, колекція стародавнього одягу, посуду, ікон, книг і писанок.

коментувати)

Центр соціальних служб в Чернігові спрямований на якісному наданні всього спектру соціальних послуг

30.10.2014

 Про роботу Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах доповіла на розширеній нараді директор закладу Тетяна Кузнецова-Молодчая.

коментувати)

На чемпіонаті зі спортивної гімнастики перемогла чернігівчанка

29.10.2014

 На відкритому чемпіонаті Хмельницької області зі спортивної гімнастики "Подільська осінь", що проходив 24-25 жовтня, успіху досягнула одна з чернігівських гімнасток. 

коментувати)

Для забезпечення всіх споживачів Чернігівщини лічильниками газу необхідно 110 мільйонів гривень

29.10.2014

 Для досягнення прозорості обліку і споживання газу та виконання вимог Європейського енергетичного співтовариства держава зобов`язала газопостачальні компанії до 2018 року оснастити житлові приміщення лічильниками газу. Щоб завершити програму на Чернігівщині необхідно витратити близько 110 мільйонів гривень. 

коментувати)

В гаражі в Чернігові стався вибух

29.10.2014

 У м. Чернігів о 15.20 28 жовтня у гаражі гаражно-будівельного кооперативу № 21, за попередніми даними, внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечним предметом стався вибух.

коментувати)

Книгу року презентували в Чернігові

28.10.2014

 В читальному залі Чернігівської міської центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського відбулась чергова презентація книги, яка претендує на звання «Краща книга року – 2014».

коментувати)

Фіктивне постачання вугілля в одну з шкіл Чернігівщини виявили міліціонери

28.10.2014

 Історія з фіктивним постачанням вугілля Яблунівській школі-інтернату (Прилуцький район) продовжилась виявленням ще одного порушення закону. 

коментувати)

Продовжує виконуватись програма «Енергозбереження Чернігівської області на 2009-2015 роки»

28.10.2014

 Про це повідомив начальник Управління охорони здоров’я ОДА Петро Гармаш, на щотижневому брифінгу в облдержадміністрації.

коментувати)

На Чернігівщині на виборах було виявлено дуже багато дрібних порушень

28.10.2014

 Про підсумки спостереження від Комітету виборців України на позачергових парламентських виборах 27 жовтня 2014 року в дискусійному клубі «Експертна думка» прозвітував Володимир Андрійченко, представник КВУ в Чернігівській області. 

коментувати)

Вбили 37-річну жінку з Чернігівської області

27.10.2014

 До чергової частини Семенівського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в одному з помешкань районного центру виявлено труп 37-річної жінки. Коли слідчо-оперативна група райвідділу, керівництво міліції району та області прибули до місця виклику, з’ясувалось, що первинна інформація про тілесні ушкодження на тілі загиблої підтвердилася. Травми явно носили кримінальний характер і вказували на насильницький характер смерті потерпілої. Це засвідчили й результати судово-медичної експертизи, проведеної в морзі Семенівської центральної районної лікарні. Судмедексперти констатували, що безпосередньою причиною смерті стали набряк головного мозку та крововилив в головний мозок, спричинений внутрішньочерепною травмою.

коментувати)

На Чернігівщині вчитель загартовує своїх учнів

27.10.2014

 Багато талановитих людей працює на педагогічній ниві. Серед них і випускник факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка Олександр Миколенко. За направленням він приїхав працювати до Бобровицької ЗОШ І–ІІІ ступенів № 1.

коментувати)

Найпроблемнішим серед округів Чернігівщини відзначили 207 виборчий округ

27.10.2014

 У дискусійному клубі «Експертна думка» в рамках виборчого марафону о 15.00 виступали голова Чернігівської облради, представники ОВК, представник УВМС України в Чернігівській області, представники ГМ ОПОРА, КВУ та міжнародні спостерігачі. 

коментувати)

Внаслідок пожежі на Чернігівщині загинули 2 людини

24.10.2014

 23 жовтня о 21:10 у Борзнянському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Миколаївка. Подолавши відстань майже в 20 км, за викликом прибув з райцентру державний пожежно-рятувальний підрозділ. В цей час горів дах та домашні речі в будинку. 

коментувати)

Вже вчетверте на Чернігівщині зафіксовано спалах африканської чуми свиней

24.10.2014

 В області три неблагополучні пункти по даному захворюванню: с. Крути Ніжинського району, м. Щорс та урочище біля с. Ковчин Куликівського району.

коментувати)

Аграрії Чернігівщини закінчили осінню посівну кампанію

24.10.2014

 За оперативними даними з районів, нині посіяно більше озимих зернових культур, ніж на цю дату минулого року. 

коментувати)

У Чернігові судитимуть лікарів хабарників

24.10.2014

 Прокуратура області підтримуватиме в суді державне обвинувачення щодо організованої злочинної групи з членів МСЕК, які налагодили одержання неправомірної вигоди за продовження групи інвалідності чи продовження листка непрацездатності. 

коментувати)

З нагоди 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників в Чернігові готують свято

23.10.2014

 Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів чергове засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення заходів з нагоди 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

коментувати)

Чернігівського вбивцю засудили до 13 років позбавлення волі

23.10.2014

 Коли компанія допилася до нестями, господарю це набридло, тож він вирішив випровадити гостей. Але одному з них таке ставлення власника житла не сподобалося і він наніс йому аж дев’ять ножових поранень.

коментувати)

На Чернігівщині затримано чоловіка який підпалив церкву

22.10.2014

 16 жовтня о п’ятій ранку до чергової частини Щорського райвідділу міліції (Чернігівська обл.) Надійшло повідомлення про пожежу - горіла місцева церква ... На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і рятувальники. 

коментувати)

12345678910...22


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Вакансии в Чернигове
Продавец
Продавец-консультант
Директор по маркетингу
Директор по рекламе
Специалист по задолженности
вакансии Львов гувернантка

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".