This version of the page http://www.stb.ua/ua/tv/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-08. The original page over time could change.
ТВ программа СТБ, телепрограмма СТБ | Телеканал СТБ
Google
Програма Следующая неделя →

06:25
Х/ф «Медовий місяць»

Х/ф «Медовий місяць»

Режиссер: Надежда Кошеверова Производство: Ленфильм Год: 1956 Актеры: Людмила Касаткина, Павел Кадочников, Татьяна Панкова, Павел Суханов, Зо...
Ще
08:05
«Караоке на Майдані»

Караоке на майдані

Український народ любить співати. І робить це скрізь: вдома, на роботі, за столом в хорошій компанії та просто на вулиці! Але якщо за ваш спів вам дають приз, а навколо аплодує і підспівує натовп однодумців – значить ви в «Караоке на майдані».
Ще
09:00
«Все буде смачно!»

Все буде смачно

Кожен з нас хоче розвивати свої навики, і кулінарні здібності серед них не виключення. Новий кулінарний проект власного виробництва телеканалу СТБ «Все буде смачно!» допомагає досягти ідеалу кожному, хто відчуває в собі бажання опанувати майстерність приготування різних страв.
Ще
11:40
Національне талант-шоу «Танцюють всі!-7»

Танцюють всі

Шоу «Танцюють всі!» існує в Україні вже впродовж шести років, і за цей період воно набуло дійсно колосального масштабу. Завдяки йому українські телеглядачі змогли познайомитися з безліччю талановитих танцюристів, а останні в свою чергу змогли реалізувати свою мрію – присвятили життя улюбленій справі. На сцені шоу за звання кращого танцюриста боролися учасники з Казахстану, Росії, Білорусії, Грузії, Китаю, Прибалтики та Японії.
Ще
15:10
«Зважені та щасливі-4»

Зважені та щасливі

Як скинути ненависні зайві кілограми, які вже не просто псують фігуру, а загрожують здоров’ю і навіть життю? Коли дієти більше не діють, а вага продовжує зростати. Телеканал СТБ знає спосіб, як повернути здоров’я і красу, і схуднути правильно, не завдаючи шкоди своєму організму. Це шоу «Зважені та щасливі»! Українська версія популярного американського проекту «The Biggest Loser» вийшла в ефір каналу СТБ у вересні 2011 року і моментально зібрала цілу армію шанувальників. Тут на очах мільйонів телеглядачів учасники демонструють неймовірну завзятість і силу волі в боротьбі із зайвою вагою.
Ще
19:00
«Х-фактор-5»

Х-Фактор

Чи можна отримати мільйон гривень завдяки своєму вокалу? Телеканал СТБ показує, що це реально. Для цього потрібно взяти участь у шоу «Х -фактор» і успішно пройти всі випробування .
Ще
23:15
Т/с «Коли ми вдома»

Коли ми вдома

«Коли ми вдома» - комедійний серіал власного виробництва СТБ. Це скетчком про еволюцію сімейних стосунків – від початку сумісного проживання та до старості. Головні герої – п’ять українських сімейних пар різного віку та ступеню розвитку стосунків, які не знайомі між собою. Події в комедійному серіалі розгортаються в стінах квартир, де мешкають пари, та побудовані на коротких історіях із сімейного життя.
Ще
00:20
«Х-фактор-5». Підсумки голосування

Х-Фактор

Чи можна отримати мільйон гривень завдяки своєму вокалу? Телеканал СТБ показує, що це реально. Для цього потрібно взяти участь у шоу «Х -фактор» і успішно пройти всі випробування .
Ще
01:35
«Детектор брехні»

Детектор брехні

«Детектор брехні» – це українська адаптація британського формату The Moment of Truth (компанія Shine TV). Герої програми – люди, драматичні життєві історії яких для більшості близьких є таємницею, а для суспільства, як правило, табу. Учасникам експериментального психологічного проекту «Детектор брехні» доведеться правдиво відповідати на складні, а часом і неприємні запитання на довільні теми, в тому числі й такі, які стосуються їхнього приватного життя.
Ще
02:35
Х/ф «Приборкувачка тигрів»

Х/ф «Приборкувачка тигрів»

Режиссеры: Александр Ивановский, Надежда Кошеверова Производство: Ленфильм Год: 1954 Актеры: Людмила Касаткина, Павел Кадочников, Леонид Быко...
Ще

Когда Вам напомнить о начале трансляции?

Напоминание будет выслано вам на почту
Отменить

Спасибо!

Вы добавлены в список оповещения