Про Банк Руський Стандарт

ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Україна) – комерційний банк, що спеціалізується на обслуговуванні населення і надає громадянам України весь спектр банківських послуг. Банк впроваджує багатий фінансовий досвід Групи компаній «Русский Стандарт», ефективно поєднуючи глибоке знання українського ринку та міжнародні стандарти бізнесу.

Банк Руський Стандарт (Україна) входить до групи середніх банків (III група), відповідно до класифікації НБУ, і є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Надійність Банку Руський Стандарт і успішність його діяльності в Україні визнані численними рейтингами та дослідженнями. Так, у 2014 році Банк увійшов до переліку 50-ти провідних банків України 2014, зайнявши 24-й рядок у рейтингу ВД «Коммерсантъ». У рамках цього ж рейтингу Банк увійшов до ТОП-10 кращих банків у номінаціях «Класичний депозит» та «Інтернет-банкінг». Більше того, Банк визнаний однією з найбільш успішних фінансових установ України (5-а позиція), рейтинг Forbes.ua (березень 2014). Також Банк визнаний Лідером з надійності депозитів для фізичних осіб за результатами дослідження міжнародного видання «Банкиръ» (травень 2014). При цьому депозитам Банку присвоєно рейтинг надійності на рівні ВІДМІННО «5 +», згідно з дослідженням національного рейтингового агентства «IBI- Rating».

Широка регіональна мережа і співпраця Банку Руський Стандарт з найбільшими торговими мережами України роблять якісний банківський сервіс доступним для кожного українця в усіх регіонах країни.

Ліцензія НБУ № 226 від 30.10.2014.

0 800 300 880 (безкоштовно в межах України)
044 390 95 95 (телефон у Києві)