This version of the page http://www.proelectro.info/content (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-03. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
ГоловнаСтатті
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
195 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Силові трансформатори

Популярні теги активного розділу
  • релейний захист5
  • реле напруги7
  • реле контролю8
  • реле164
  • редуктори10
  • регулятори температури1
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 410
Всі теги каталогу учасників 371
Всі теги новин 168
Всі теги статей 195
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА-2014

4-7 листопада 2014 року

Україна, м. Київ ,
Міжнародний виставковий центр Броварський пр-т, 15
МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

18-21 листопада 2014 року

Україна, м. Київ,
Міжнародний виставковий центр
Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 49   наступна>
31.10.2014р.

Війна вирішила болюче питання нерентабельних шахт, або Де у питаннях...

Російських ЗМІ поширюють думку, що Україна, мовляв, намагається замінити російський газ, але все, на що вистачає її фантазії, – купувати російське вугілля. Цю тезу можна відкоригувати: Україна змушена купувати у Росії вугілля, яке та краде у нас щомісяця з Донбасу навіть не вагонами, а вантажними конвоями. При цьому зауважимо, що половину електроенергії країни виробляє та постачає громадянам через свої підприємства Ринат Ахметов, олігарх, який виховував Донбас в дусі «Русского міра». Становище теплоенергетики активно експлуатують політики, деколи складається враження, що вугільні теплоелектростанції стали повноцінними учасниками передвиборних перегонів, принаймні, представники пропутінської сили у своїх передвиборних телероликах, показуючи на візочок з вугіллям, кажуть «ось-ось закінчиться, і буде темно, тому – виберіть нас». Чи можна замістити обсяги електроенергії, об’єктивно втрачені через війну? Як державі будувати свої відносини з власником енергогенерувальних та енергорозподільних компаній, який примудряється зручно реструктуризувати борги навіть в часи АТО? І де у питаннях електроенергетики закінчується політика, а починається економіка? Про це розмова з директором Бюро комплексного аналізу та прогнозів Сергієм ДЯЧЕНКОМ.

 
13.10.2014р.

Будівництво століття: Україна сподівається за півроку освоїти кредит на ЛЕП РАЕС– Київ

Президент Петро Порошенко запропонував Верховній Раді продовжити на 2,5 року термін використання кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), призначеного для будівництва високовольтної лінії електропередач (ЛЕП) між Рівненською АЕС, Хмельницькою АЕС та Києвом. Проект, що передбачає підвищення надійності енергопостачання столиці, повинні були реалізувати ще два роки тому.

 
21.08.2014р.

Майже 40% росіян потерпають від перебоїв електропостачання

Дослідження Фонду «Громадська думка» (ФГД) на замовлення компанії «Schneider Electric» засвідчило, що навіть мешканці великих міст РФ часто відчувають незручності через збої електромережі, а третина населення активно використовує засоби захисту від них.

 
09.07.2014р.

Альтернативна енергетика

Відновлювана енергетика останніми роками існувала в Україні не завдяки законам, а всупереч їм.

 
18.06.2014р.

Істерія ТВЕЛу в ЗМІ: низька якість паливних збірок і патологічна...

В Україні російські ЗМІ останні півроку стали притчею во язицех. Цього разу вони почали освоєння й суто інженерно-технічної сфери, а саме – використання ядерного палива різних виробників на українських АЕС. Особливо актуальною ця тема стала навесні. Тоді українські ЗМІ повідомили про початок переговорів між НАЕК «Енергоатом» та американською компанією «Westinghouse» про продовження нинішнього, чинного до 2015 року, контракту ще на п'ять років. У відповідь Росія кинулася зберігати свій ринок ядерного палива. Адже Україна є найбільшим його споживачем за межами РФ, забезпечуючи половину валютної виручки компанії-виробнику «ТВЕЛ».

 
04.06.2014р.

Чому терористам не відмикають світло

Той факт, що фірми Рината Ахметова, нарешті, визначившись на підтримку єдності України, продовжують надавати послуги людям, які зі зброєю в руках борються проти цієї єдності, давно викликає питання. Якщо це бізнес, то хто платить? А якщо політика – то чого варті запевнення олігарха у його патріотизмі? Журналіст донецької інформагенції «ОстроВ» Сергій Миронов звернувся за роз’ясненнями до директора з дистрибуції та збуту електроенергії ДТЕК Ігоря МАСЛОВА.

 
19.05.2014р.

Дайте дешевого струму

Багато років українська економіка деградує через корупцію, хабарі, «відкати» та тіньові схеми. Ми довго терпіли це знущання над країною та нами, і тепер хочемо змін, а зміни до кращого – це економічні реформи.

 
21.03.2014р.

За електроенергію Криму доведеться платити монопольно високу ціну

Так вважають експерти, продовжуючи на різних рівнях, у різних ЗМІ обговорення питань енергозабезпечення півострова.

 
18.03.2014р.

А Криму ж потрібна енергія…

Про те, що енергоресурсами, зокрема електроенергією, Крим забезпечує Україна, не знає хіба що вже хтось геть не обізнаний з економічними реаліями, нерозсудливий політик-балакун чи лінивий.

 
13.03.2014р.

Кабмін розробляє варіанти захисту населення від подорожчання енергоресурсів

Уряд шукає варіанти для компенсації витрат незаможних, якщо будуть підвищенні тарифи на газ та електроенергію. За даними видання «Комерсант», зараз розглядають два варіанти: адресні субсидії і введення спеціальних низьких тарифів для найменш платоспроможних споживачів. Експерти вважають, що яким би не був механізм, державі все одно необхідно відмовлятися від заниження тарифів з політичних причин.

 
11.03.2014р.

Сонячна електростанція спалює птахів

Свого часу «ЕлектроТЕМА» повідомляла про сонячну систему «Айванпа», потужністю 393 МВт, що стала до ладу в Каліфорнії у грудні 2013 року. Але після початкового захоплення, надалі альтернативний енергогігант почали все частіше критикувати. Справа в тому, що станція становить потенційну небезпеку для птахів через надмірне виділення тепла.

 
12.02.2014р.

І «повісили» борги на Майдан…

Звинувачувати Євромайдан в будь-яких своїх прорахунках стає стійкою традицією урядових чиновників, пише «Деловая столица». На політичну нестабільність списують практично все: від порожньої казни до девальвації національної валюти. Дійшла черга і до газових боргів.

 
08.02.2014р.

Кампанія антимонопольників щодо збирання сотень мільйонів штрафів з...

Про це нещодавно написала «Деловая столица». Тобто, Антимонопольний комітет України вкотре засвідчив, що його бажання вкрай рідко збігаються з можливостями.

 
31.01.2014р.

Наскільки реальна загроза вибуху на АЕС чи ГЕС?

Як відомо, з 25 січня нинішнього року на українських АЕС, ГЕС і ТЕС введено спеціальний режим роботи охорон, яка у разі загрози захоплення «даватиме відсіч без попередження».

 
31.01.2014р.

Інвестиції в електромережі Львівщини

Капіталовкладення у підвищення надійності роботи електромереж згідно з Інвестиційною програмою ПАТ «Львівобленерго» 2013 року становили 153,5 млн грн, з яких 115 млн грн вкладено у будівництво, модернізацію і технічне переоснащення електромереж Львівщини загалом у тому числі 23,2 млн грн – у міські електромережі Львова.

 
28.01.2014р.

Торік в Україні введено в експлуатацію 95,3 МВт нових...

За результатами опитування, проведеного експертами Української вітроенергетичної асоціації (УВЕА), у 2013 році в країні введено в експлуатацію 95,3 МВт нових вітроенергетичних потужностей. Станом на 31.12.13 р. сумарна встановлена потужність вітроенергетичного сектора України становила 371,2 МВт (на 56% більше, ніж на аналогічну дату 2012 р.).

 
27.12.2013р.

Міністерські підсумки

В ІА «Укрінформ» відбулась прес-конференція міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького, під час якої підбито підсумки діяльності галузі у 2013 році.

 
26.12.2013р.

Ринок експорту вітчизняної електроенергії застряг в режимі ручного...

Річний обсяг ринку експорту української електроенергії становить близько 5 млрд грн, тому дефіциту охочих освоїти цю нішу ніколи не було. Останні три роки в цьому секторі панує група «ДТЕК» Ріната Ахметова, на яку припадає 100% експортних поставок струму. У Європі вважають, що така монополія можлива тільки при створенні дискримінаційних правил гри, і пропустити цю думку повз вуха офіційний Київ не може. Адже у 2011 році Україна приєдналася до Європейського енергетичного співтовариства, тим самим зобов'язавшись вживати всіх заходів до адаптації свого законодавства до норм Євросоюзу.

 
09.10.2013р.

Нові розробки серії МРЗС-05М

Постійно вдосконалюючи конструкцію й програмне забезпечення мікропроцесорних пристроїв релейного захисту, ДП "ВО "Київприлад" продовжує випуск широковідомої і яка добре себе зарекомендувала серії пристроїв МРЗС-05М. Від початку цього року лінійка МРЗС-05М набула нового конструктивного виконання. Зменшена глибина пристроїв дає змогу зручніше розміщати їх у релейних відсіках комірок. На передній панелі додали нові елементи керування й інтерфейси. Змінився не тільки зовнішній вигляд і конструкція пристроїв, перероблене й програмне забезпечення: уведені нові функції й поліпшені характеристики.

 
14.08.2013р.

Політика «кожного»

Енергетичний сектор завжди був невід’ємною складовою політики. Це не відкриття і не українські реалії, а просто факт. «Енергетичний сектор є ключовим і стратегічним» – це всі чули, запам’ятали, але далеко не всі це зрозуміють.

 
1 2 3 4 ... 49   наступна>
Статті
Статті
RSS-канал: статті
RSS-канал: статті
Останні надходження
Найвідвідуваніші
31.10.2014р.

Війна вирішила болюче питання нерентабельних шахт, або Де у питаннях...

Російських ЗМІ поширюють думку, що Україна, мовляв, намагається замінити російський газ, але все, на що вистачає її фантазії, – купувати російське вугілля. Цю тезу можна відкоригувати: Україна змушена купувати у Росії вугілля, яке та краде у нас щомісяця з Донбасу навіть не вагонами, а вантажними конвоями. При цьому зауважимо, що половину електроенергії країни виробляє та постачає громадянам через свої підприємства Ринат Ахметов, олігарх, який виховував Донбас в дусі «Русского міра». Становище теплоенергетики активно експлуатують політики, деколи складається враження, що вугільні теплоелектростанції стали повноцінними учасниками передвиборних перегонів, принаймні, представники пропутінської сили у своїх передвиборних телероликах, показуючи на візочок з вугіллям, кажуть «ось-ось закінчиться, і буде темно, тому – виберіть нас». Чи можна замістити обсяги електроенергії, об’єктивно втрачені через війну? Як державі будувати свої відносини з власником енергогенерувальних та енергорозподільних компаній, який примудряється зручно реструктуризувати борги навіть в часи АТО? І де у питаннях електроенергетики закінчується політика, а починається економіка? Про це розмова з директором Бюро комплексного аналізу та прогнозів Сергієм ДЯЧЕНКОМ.

13.10.2014р.

Будівництво століття: Україна сподівається за півроку освоїти кредит на ЛЕП РАЕС– Київ

Президент Петро Порошенко запропонував Верховній Раді продовжити на 2,5 року термін використання кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), призначеного для будівництва високовольтної лінії електропередач (ЛЕП) між Рівненською АЕС, Хмельницькою АЕС та Києвом. Проект, що передбачає підвищення надійності енергопостачання столиці, повинні були реалізувати ще два роки тому.

21.08.2014р.

Майже 40% росіян потерпають від перебоїв електропостачання

Дослідження Фонду «Громадська думка» (ФГД) на замовлення компанії «Schneider Electric» засвідчило, що навіть мешканці великих міст РФ часто відчувають незручності через збої електромережі, а третина населення активно використовує засоби захисту від них.

09.07.2014р.

Альтернативна енергетика

Відновлювана енергетика останніми роками існувала в Україні не завдяки законам, а всупереч їм.

18.06.2014р.

Істерія ТВЕЛу в ЗМІ: низька якість паливних збірок і патологічна...

В Україні російські ЗМІ останні півроку стали притчею во язицех. Цього разу вони почали освоєння й суто інженерно-технічної сфери, а саме – використання ядерного палива різних виробників на українських АЕС. Особливо актуальною ця тема стала навесні. Тоді українські ЗМІ повідомили про початок переговорів між НАЕК «Енергоатом» та американською компанією «Westinghouse» про продовження нинішнього, чинного до 2015 року, контракту ще на п'ять років. У відповідь Росія кинулася зберігати свій ринок ядерного палива. Адже Україна є найбільшим його споживачем за межами РФ, забезпечуючи половину валютної виручки компанії-виробнику «ТВЕЛ».

04.06.2014р.

Чому терористам не відмикають світло

Той факт, що фірми Рината Ахметова, нарешті, визначившись на підтримку єдності України, продовжують надавати послуги людям, які зі зброєю в руках борються проти цієї єдності, давно викликає питання. Якщо це бізнес, то хто платить? А якщо політика – то чого варті запевнення олігарха у його патріотизмі? Журналіст донецької інформагенції «ОстроВ» Сергій Миронов звернувся за роз’ясненнями до директора з дистрибуції та збуту електроенергії ДТЕК Ігоря МАСЛОВА.

19.05.2014р.

Дайте дешевого струму

Багато років українська економіка деградує через корупцію, хабарі, «відкати» та тіньові схеми. Ми довго терпіли це знущання над країною та нами, і тепер хочемо змін, а зміни до кращого – це економічні реформи.

21.03.2014р.

За електроенергію Криму доведеться платити монопольно високу ціну

Так вважають експерти, продовжуючи на різних рівнях, у різних ЗМІ обговорення питань енергозабезпечення півострова.

18.03.2014р.

А Криму ж потрібна енергія…

Про те, що енергоресурсами, зокрема електроенергією, Крим забезпечує Україна, не знає хіба що вже хтось геть не обізнаний з економічними реаліями, нерозсудливий політик-балакун чи лінивий.

13.03.2014р.

Кабмін розробляє варіанти захисту населення від подорожчання енергоресурсів

Уряд шукає варіанти для компенсації витрат незаможних, якщо будуть підвищенні тарифи на газ та електроенергію. За даними видання «Комерсант», зараз розглядають два варіанти: адресні субсидії і введення спеціальних низьких тарифів для найменш платоспроможних споживачів. Експерти вважають, що яким би не був механізм, державі все одно необхідно відмовлятися від заниження тарифів з політичних причин.

11.03.2014р.

Сонячна електростанція спалює птахів

12.02.2014р.

І «повісили» борги на Майдан…

08.02.2014р.

Кампанія антимонопольників щодо збирання сотень мільйонів штрафів з енергетиків...

31.01.2014р.

Наскільки реальна загроза вибуху на АЕС чи ГЕС?

31.01.2014р.

Інвестиції в електромережі Львівщини

28.01.2014р.

Торік в Україні введено в експлуатацію 95,3 МВт нових вітроенергетичних потужностей

27.12.2013р.

Міністерські підсумки

26.12.2013р.

Ринок експорту вітчизняної електроенергії застряг в режимі ручного управління

09.10.2013р.

Нові розробки серії МРЗС-05М

14.08.2013р.

Політика «кожного»

09.07.2014р.

Альтернативна енергетика

Відновлювана енергетика останніми роками існувала в Україні не завдяки законам, а всупереч їм.

21.08.2014р.

Майже 40% росіян потерпають від перебоїв електропостачання

Дослідження Фонду «Громадська думка» (ФГД) на замовлення компанії «Schneider Electric» засвідчило, що навіть мешканці великих міст РФ часто відчувають незручності через збої електромережі, а третина населення активно використовує засоби захисту від них.

13.10.2014р.

Будівництво століття: Україна сподівається за півроку освоїти кредит на ЛЕП РАЕС– Київ

Президент Петро Порошенко запропонував Верховній Раді продовжити на 2,5 року термін використання кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), призначеного для будівництва високовольтної лінії електропередач (ЛЕП) між Рівненською АЕС, Хмельницькою АЕС та Києвом. Проект, що передбачає підвищення надійності енергопостачання столиці, повинні були реалізувати ще два роки тому.

31.10.2014р.

Війна вирішила болюче питання нерентабельних шахт, або Де у питаннях...

Російських ЗМІ поширюють думку, що Україна, мовляв, намагається замінити російський газ, але все, на що вистачає її фантазії, – купувати російське вугілля. Цю тезу можна відкоригувати: Україна змушена купувати у Росії вугілля, яке та краде у нас щомісяця з Донбасу навіть не вагонами, а вантажними конвоями. При цьому зауважимо, що половину електроенергії країни виробляє та постачає громадянам через свої підприємства Ринат Ахметов, олігарх, який виховував Донбас в дусі «Русского міра». Становище теплоенергетики активно експлуатують політики, деколи складається враження, що вугільні теплоелектростанції стали повноцінними учасниками передвиборних перегонів, принаймні, представники пропутінської сили у своїх передвиборних телероликах, показуючи на візочок з вугіллям, кажуть «ось-ось закінчиться, і буде темно, тому – виберіть нас». Чи можна замістити обсяги електроенергії, об’єктивно втрачені через війну? Як державі будувати свої відносини з власником енергогенерувальних та енергорозподільних компаній, який примудряється зручно реструктуризувати борги навіть в часи АТО? І де у питаннях електроенергетики закінчується політика, а починається економіка? Про це розмова з директором Бюро комплексного аналізу та прогнозів Сергієм ДЯЧЕНКОМ.

RSS-канал: новини
RSS-канал: новини
26.09.2014р.

Стабілізатори напруги IEK®

IEK Україна вивела на ринок нову серію стабілізаторів напруги Extensive IEK® із розширеним діапазоном вхідних напруг. Стабілізатори, що надійно захищають електрообладнання при високих відхиленнях мережевої напруги, – це довгоочікувана новинка від IEK® на електротехнічному ринку. Фахівці ГК IEK розробили спеціальну серію стабілізаторів, призначених для найскладніших і найпроблемніших ситуацій в умовах провалів напруги в мережі.

28.04.2014р.

Новинки продукції торгової марки ІЕК

03.04.2014р.

Про застосування ПЗВ типу А і S для захисту окремих видів електроприймачів

За останні роки номенклатура пристроїв захисного відімкнення (ПЗВ) значно розширилася. Загальної інформації про ПЗВ досить багато, а от приклади їх безпосереднього застосування в певних ситуаціях або на конкретних об'єктах знайти важко.

13.11.2013р.

Електротеплове реле РТИ для великогабаритних контакторів КТИ ТМ IEK®

Група компаній IEK розширює асортимент електротеплових реле і вводить в асортимент електротеплові реле РТИ для великогабаритних контакторів КТИ ТМ IEK®. Застосування реле РТИ допоможе уникнути перевантаження електродвигуна і значно подовжити термін його служби, зникнення однієї з фаз, затягнутого пуску, заклинювання ротора й інших проблем. Споживачам добре знайомі теплові реле РТИ торгової марки IEK для малогабаритних контакторів типу КМИ. Тепер магнітні пускачі можна буде складати на більші струми, із застосуванням великогабаритних контакторів КТИ.

21.05.2013р.

«Кабельна ТЕМА» №2

Редакція газети «ЕлектроТЕМА» вже вдруге готує до друку спеціалізований додаток "Кабельна ТЕМА", який присвятимо виключно кабельній тематиці. До додатку увійдуть тематичні статті про кабельно-провідникову продукцію: корисна для фахівця інформація про різноманітні види кабелів і кабель-каналів, муфти для з’єднання кабелів, новинки тощо, а також інформативні статті з різноманітними порадами для спеціалістів кабельної галузі та монтажних організацій. Формат – А4, глянцевий повноколірний друк, обсяг – 24 сторінки, тираж – 5 000 примірників.

22.04.2013р.

Сучасні рішення від торгової марки IEK

Уся кабеленесуча продукція групи компаній IEK вироблена на власних заводах у м. Ясногорську Тульської області. У компанії вже накопичений достатній досвід і різноманітний асортимент виробів, щоб забезпечити споживачів надійною продукцією при прокладанні кабельних трас будь¬якого призначення та найвищої складності. Досвід численних користувачів показує, що завдяки вдалому поєднанню ціни й високої якості вибір кабеленесучої продукції IEK® у підсумку вигідний як у процесі монтажу, так і при тривалій експлуатації. Група компаній IEK не просто пропонує якісний і зручний продукт, а й прагне допомогти використовувати в роботі з ним найсучасніші технології, у тому числі в роботі з металевими лотками й аксесуарами до них.

03.04.2013р.

Новинка: «Щитова тема»

Газета «Електротема» випустила новий спеціалізований додаток «Щитова тема».

12.03.2013р.

Сучасні рішення від ТМ ІЕК

Додаткові пристрої для автоматичного вимикача ВА47¬60 Нещодавно в асортименті компанії «ІЕК Україна» з’явився новий автоматичний вимикач ВА47¬60 (рис. 1) із граничною вимикальною здатністю 6 кА. Для будь¬якого, навіть найінноваційнішого продукту необхідні аксесуари, які розширять його функціональність. До переліку аксесуарів модульних автоматичних вимикачів ВА47¬60 входять: незалежний роз’єднувач РН60 для дистанційного вимкнення, а також додатковий і/або аварійний контакт КДУ60 для сигналізації про стан контактів і причину вимкнення автоматичного вимикача, що дає змогу переналаштувати режими «контакт стану» (КС) і «контакт стану/контакт аварійний» (КС/КА). Ці пристрої значно розширюють можливості проектувальників при розробці найрізноманітніших електричних схем.

22.02.2013р.

Корпуси "УЭРМ" торгової марки ІЕК для житлових будівель

Бюджетне житлове будівництво помітно активізувалося, внаслідок чого зріс попит на сучасні поверхові розподільні пристрої типу УВРМ, призначені спеціально для встановлення в будинках блокового і монолітного типу. Тому, компанія «ІЕК» ввела в асортимент продукцію, яка відповідає всім сучасним технічним вимогам і дає змогу розміщувати на сходових майданчиках будь-які прилади обліку електроенергії. Це корпус поверхового розподільного модульного пристрою для житлових будівель УВРМ ТМ ІЕК.

31.10.2014р.

Посилення прозорості енергетичного сектору має бути пріоритетом...

Рішення про підвищення чи зниження цін на енергоносії для споживачів має прийматись тоді, коли буде чітка і прозора система формування їх вартості, вважає президент аналітичного центру DIXI Group Олена Павленко.

31.10.2014р.

«Донбасенерго» планує залучити кредити на 385 млн грн

ПАТ «Донбасенерго» оголосило тендери на залучення кредитів на 285 млн грн і 100 млн грн.

29.10.2014р.

КМДА закликає не вмикати одночасно велику кількість електроприладів

Київська міська державна адміністрація закликає мешканців столиці не використовувати одночасно велику кількість електроприладів, щоб уникнути виникнення аварій і пожеж.

29.10.2014р.

Гуртова ціна електроенергії на листопад не змінилася

Прогнозна гутова ринкова ціна на електроенергію на Гуртовому ринку електроенергії (ГРЕ) України в листопаді 2014 р. збережеться на рівні 900,46 грн за 1 МВт-год (без ПДВ).

29.10.2014р.

ПАТ „Львівобленерго” реалізовує Програму підвищення надійності електропостачання

ПАТ „Львівобленерго” продовжує реалізовувати заходи Програми, спрямовані на підвищення надійності та якості послуг електропостачання споживачам, а саме — заміну перевантажених трансформаторів на високовольтних підстанціях 35-110 кВ на нові, більш потужні, та переміщення робочих трансформаторів між підстанціями в залежності від їх завантаження та потужності.

28.10.2014р.

Винайдено спосіб захисту лампочок в під’їздах від злодіїв

Двоє молодих винахідників із Казахстану придумали простий спосіб уберегти від злодіїв лампочки у під'їздах житлових будинків. Вони зібрали патрон із сигналізацією. Як тільки лампу починають викручувати з патрона, спрацьовує сигналізація.

28.10.2014р.

Віяльні відмкнення допоможуть українському уряду досягти мети…

На зиму простим українцям не зайве запастися свічками. А підприємствам – подумати про те, як звести до мінімуму шкоду від перебоїв в електропостачанні.

27.10.2014р.

Порошенко хоче замінити Продана Домбровським або Єрміловим

Після виборів, при формуванні більшості й зміні уряду Президент Петро Порошенко лобіюватиме іншу кандидатуру на посаду міністра енергетики і вугільної промисловості.

27.10.2014р.

НКРЕКУ може зменшити на 30% тариф на електроенергію…

Кабінет Міністрів рекомендував НКРЕКУ зменшити на 30%, порівняно із звичайним тариф на електроенергію, використовувану для опалення і підігрівання води.

23.10.2014р.

Екс-міністр енергетики та вугільної промисловості отримав...

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що Ізраїль надав екс-міністру енергетики та вугільної промисловості України Едуарду Ставицькому громадянство.

23.10.2014р.

Росія загарбала і перевозить Луганський електромашинобудівний завод

23.10.2014р.

Енергетик підірвався на міні у Донецькій області

23.10.2014р.

Львів’ян закликають не вмикати електрообігрівачі зранку та ввечері

21.10.2014р.

Українські конструктори створили гібридне авто і шукають інвесторів

17.10.2014р.

Виробником реакторів для ХАЕС-3,4 може стати чеська «Skoda»

16.10.2014р.

Білорусь планує імпортувати 1 млрд кВт-год електроенергії з України

16.10.2014р.

Житловий фонд - пріоритет №1 для національної стратегії України щодо зниження...

15.10.2014р.

ЗТР виготовив обладнання для грузинської ГЕС «Жинвалі»

15.10.2014р.

Заява Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо ситуації із забезпеченням...

р.

Подарунок від Proelectro.info

Текстове інфо
Текстове інфо
RSS-канал: текстінфо
RSS-канал: текстінфо
11.03.2013р.

Газета Електротема

29.12.2010р.

Привітання 2011

23.06.2010р.

Реклама на порталі

16.07.2009р.

Послуги порталу

17.05.2008р.

Контакти порталу

26.03.2008р.

Комерційні статті та новини порталу

20.03.2008р.

VIP-пропозиції

30.11.-001р.

RSS-канали порталу

30.11.-001р.

Привітання

30.11.-001р.

Пакети для роботи на порталі

30.11.-001р.

Медіа-план онлайн

р.

Подарунок від Proelectro.info

Останні новини
Останні новини
Посилення прозорості енергетичного сектору має бути пріоритетом реформ
31.10.2014р.

Рішення про підвищення чи зниження цін на...

«Донбасенерго» планує залучити кредити на 385 млн грн
31.10.2014р.

ПАТ «Донбасенерго» оголосило тендери на залучення...

КМДА закликає не вмикати одночасно велику кількість електроприладів
29.10.2014р.

Київська міська державна адміністрація закликає...

Гуртова ціна електроенергії на листопад не змінилася
29.10.2014р.

Прогнозна гутова ринкова ціна на електроенергію на...

ПАТ „Львівобленерго” реалізовує Програму підвищення надійності електропостачання
29.10.2014р.

ПАТ „Львівобленерго” продовжує реалізовувати...

Реклама: кровати Киев | |
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.proelectro.info (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Торговий майданчик
Статті
Реклама на порталі
Каталог учасників
Послуги
Контакти
Новини
Теги
Газета Електротема
© 2005—2014 PROELECTRO.INFO. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”