This version of the page http://www.kreator-bud.com/index.php/mn-about/mn-articles (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-03. The original page over time could change.
Креатор-Буд - Статті

Maxi Menu CK

Один з найцікавіших проектів в Україні- ЖК "Квіти Львова" будує Креатор-Буд

На вулиці Стрийській, 195 у Львові розпочалось будівництво нового житлового комплексу «Квіти Львова». Будівельні роботи виконуватиме відома у Тернополі компанія Креатор-Буд. За словами головного архітектора проекту, доцента інституту архітектури університету «Львівська політехніка» Богдана Гоя, – це буде один з найцікавіших архітектурних проектів України.

Детальніше: Один з найцікавіших проектів в Україні- ЖК "Квіти Львова" будує Креатор-Буд

«Креатор-Буд» Ігоря Гуди збудував кращий будинок в Україні

Інтерв'ю з директором будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігорем Гудою

— Пане Ігоре, на початку цього року житловий комплекс “Арго" був номінований на звання “Кращий будинок України 2012-го року". Що це за конкурс і чи відомі уже його підсумки?

— Комплекс, який ми урочисто відкривали торік у жовтні, справді увійшов в історію не лише нашого міста, а й держави. За результатами найбільшого Всеукраїнського архітектурного конкурсу ІНТЕР'УЕАР, який щорічно проводить Національна спілка архітекторів України, цьогорічним переможцем у номінації “Багатоповерхові житлові будинки" став житловий комплекс “Арго", що на вулиці Протасевича у Тернополі.

Детальніше: «Креатор-Буд» Ігоря Гуди збудував кращий будинок в Україні

Чим звітує і що планує «Креатор-Буд» у Новому році

Інтерв'ю з директором будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігорем Гудою

-Пане Ігоре, закінчується 2012 рік. Яким він запам’ятався Вам і яким він був для Вашого колективу?

-Для компанії «Креатор-буд» 2012 рік був, безумовно, успішним. Все, що ми запланували, - зробили. У цьому році наша компанія здала в експлуатацію три об'єкти: 106-квартирний житловий комплекс «Butterfly» з приміщеннями для торрівлі та офісів на бульварі Куліша, 30-квартирний елітний будинок на вул. Шухевича біля Старого парку та житловий комплекс «Арго», що на вулиці Протасевича. Цікаво, що 160-квартирний будинок із торгово-офісними приміщеннями під назвою «Арго» був збудований у результаті архітектурного конкурсу. У цьому році він номінований на звання «Кращий будинок України 2012-го року».

Цьогоріч компанія «Креатор-Буд» втретє за опитуваннями тернополян перемогла у номінації «Краща будівельна компанія» у щорічному конкурсі «Бренд року», а також отримала найвищу золоту нагороду всеукраїнського рівня «Визнання року 2012». Тому хочу подякувати всьому колективу за професійну злагоджену роботу і побажати здоров'я та натхнення для втілення нових ідей.

Детальніше: Чим звітує і що планує «Креатор-Буд» у Новому році

«Креатор-Буд» не лише будує, а й творить милосердя

Наприкінці липня цього року «НОВА...» писала про немічну 68-річну тернополянку Надію Головач, яка після пожежі у її квартирі майже півроку не мала ні що поїсти, ні де переночувати. Жінка тулилася на розкладачці в обгорілій кімнаті, а в пошуках їжі щоранку шкандибала до добрих людей, які вділяли їй скибку хліба чи миску супу. Старенька досі з острахом згадує про ту пожежу, яка ледь не забрала її життя. Того зимового ранку вона готувала сніданок і непомітно за сковорідкою до запаленої конфорки потягнула ганчірку. Вмить загорілася плита, вибухнув газ і за лічені хвилини квартиру охопило полум'я. Від сильного вибуху господиню відкинуло на підлогу і вона знепритомніла. Хтозна чим би все закінчилося, якби вчасно на допомогу не прибігли сусіди. Старенька ледве прийшла до себе, лікарі ще кілька місяців виходжували її. На щастя, все минулося...

Детальніше: «Креатор-Буд» не лише будує, а й творить милосердя

600 квадратних метрів нових приміщень отримало КП «Кінодністер» від Креатор-Буду

Урочисте відкриття двох нових будівель з офісними приміщеннями площею 600 квадратних метрів відбулось у Тернополі на вулицях Лисенка та Глибокій.

Більш ніж пів сторіччя комунальне обласне підприємство «Кінодністер» працювало у жахливих умовах. Як стверджує його директор Андрій Градовий, - це було приміщення , яке підприємство отримало для тимчасового користування. За останні 20 років з державного бюджету ми не отримали жодної копійки для проведення капітального ремонту. Як наслідок - стіни вкриті грибком, стеля протікає, грунт осів, умови для роботи – жахливі, в таких умовах не можливо було вберегти фільмофонд. 2 роки тому, - розповідає керівник комунального підприємства «Кінодністер», - голова обласної ради Олексій Кайда зініціював кампанію вкладення інвестицій. Нам було дозволено за рахунок коштів інвестора побудувати приміщення. І сьогодні ми маємо результат.

Детальніше: 600 квадратних метрів нових приміщень отримало КП «Кінодністер» від Креатор-Буду

У День міста на співочому полі у Тернополі Сергій Надал нагородив відзнакою міського голови директора будівельної компанії Креатор-Буд Ігоря ГУДУ

Як зазначив у своїй святковій промові міський голова - у День Незалежності України та День міста Тернополя відзначають кращих із кращих. Тих, хто своєю щоденною працею долучається до розбудови рідного міста. - Завжди приємно, коли твою працю бачать і належно оцінюють. Як тернополянину, як українцю, особливо приємно отримувати нагороду у ці святкові дні. Відзнака  міського голови є символічною подякою для усього колективу Креатор-Буду . Бо все, що ми робимо, все, що ми будуємо – для Тернополя і тернополян. Хочеться, щоб наше місто, місто, де живуть наші рідні і близькі, місто де народились і виростають наші діти розвивалось і ставало ще красивішим. А колектив компанії Креатор-Буд робитиме усе для того, аби рідний Тернопіль став гордістю для кожного тернополянина, - зазначив  Ігор ГУДА.  

Детальніше: У День міста на співочому полі у Тернополі Сергій Надал нагородив відзнакою міського голови...

Пристрасті довкола «Жені-Женічки» не стихають

Наприкінці лютого у місцевих ЗМІ уже висвітлювали конфлікт довкола будівництва чотириповерхового будинку замість піцерії «Бенедетто» (колишнє кафе «Женя-Женічка»), що на вулиці Сагайдачного у Тернополі. Проти будівництва, яке планує здійснювати будівельна компанія «Креатор-Буд», тоді виступили мешканці сусідніх з територією майбутньої забудови будинків – вул. Сагайдачного 6 та 8 і Грушевського, 1. Найбільші побоювання були за дитячий майданчик на даній території, який фактично відійшов у власність «Креатор-Буду».

Нагадаємо, рішенням від 16 лютого цього року міська рада затвердила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0817 га для обслуговування викупленої нежитлової будівлі з реконструкцією під 5-квартирний житловий будинок. Дана площа включає в себе як землю під кафе «Бенедетто», так і дитячий майданчик.

Попри запевнення директора «Креатор-Буду» Ігоря Гуди в офіційному коментарі, що дитячий майданчик залишиться на тому ж місці, тієї ж площі й у тому ж стані, у мешканців сусідніх будинків й досі залишаються побоювання щодо цього, проте є й ряд інших претензій.

 

Детальніше: Пристрасті довкола «Жені-Женічки» не стихають

Комплекси європейського рівня розпочинає будувати у Тернополі «Креатор-Буд»

Інтерв'ю з директором будівельної компанії "Креатор-Буд" Ігорем Гудою

— Пане Ігоре, “Креатор-Буд" - компанія, що стрімко увірвалася на будівельний ринок Тернопілля і дуже скоро завоювала статус кращої в області. Компанія, безумовно, відповідає своїй назві. Все, що ви робите - креативне, усе, що ви будуєте, має свій неповторний архітектурний почерк. Свого часу ви на відмінно закінчили Національний університет “Львівська політехніка", а сьогодні на відмінно розбудовуєте Тернопіль. Звідки черпаєте натхнення до роботи і в чому секрет вашого успіху?

— Моя робота - це моє покликання, невід'ємна частина мого життя, справа, яку я люблю і намагаюсь робити якісно. Тішусь, що маю можливість працювати з прекрасним колективом, а це понад 300 кращих інженерно-технічних працівників, робітників на будовах, людей, безумовно, відданих своїй справі. Кожен будинок для мене — як живий організм. Він має своє обличчя, свою енергетику і своє призначення. Як батьки радіють і співпереживають народження і процес зростання дитини, так і справжні будівельники переживають процес творення нового будинку. Чому я кажу “творення”? Тому, що будівництво -це не просто механічна робота від закладання фундаменту до встановлення вікон, це складний творчий процес, успіх якого залежить від кожного, хто бере у ньому участь, це колективна робота і у цьому її складність. Переконаний, що працювати потрібно тільки за покликанням, адже тільки тоді, коли ти любиш свою роботу, вмієш її робити якісно і отримуєш від цього задоволення, - вона дасть добрі плоди і служитиме на користь людям.

Детальніше: Комплекси європейського рівня розпочинає будувати у Тернополі "Креатор-Буд"

Краща будівельна компанія Тернопілля "Креатор-Буд" починає будівництво нового житлового будинку на вулиці Карпенка

Інтерв'ю з директором будівельної компанії "Креатор-Буд" Ігорем Гудою

— Пане Ігоре, розпочався новий будівельний сезон і у ваших планах з'явився ще один проект - будинок на вулиці Карпенка. Чим він буде цікавий для терно-полян?

— Перш ніж приступити до роботи, ми довго обдумували, яким має бути цей будинок. Відомі архітектори Володимир та Богдан Гої під час роботи над проектом будинку зупинились на варіанті, фасад якого перед вами. Як керівник будівельної компанії я переконаний, що будинок має бути красивим зовні і зручним усередині. Він має складати гармонію з архітектурним ансамблем мікрорайону, де розташований, і одночасно планування кожної квартири повинно бути максимально зручним для її власників, для сім'ї, яка в майбутньому у ній житиме. Будівельні роботи на вулиці Карпенка уже розпочаті. Це буде дев'ятиповерховий 106-квартирний будинок з торгово-офісними приміщеннями.

Детальніше: Краща будівельна компанія Тернопілля "Креатор-Буд" починає будівництво нового житлового будинку...

Ігор Гуда: "Для "Креатор-Буду" дорожче народне визнання та довіра, заради чого ми і працюємо"

Директор будівельної компанії "Креатор-Буд", як і загалом уся його організація, не стоїть на місці. Він завжди намагається працювати на випередження, щоб об'єкти, які зводить "Креатор-Буд", відповідали не лише всім будівельним стандартам, а й у першу чергу задовольняли найвибагливіших майбутніх власників квартир. Саме тому пан Ігор нещодавно побував у Канаді та запросив у гості до Тернополя кращих архітекторів з Німеччини. Про це та багато іншого читачам "Номер один" розповів Ігор Гуда в ексклюзивному інтерв'ю.

- Пане Ігорю, сьогодні багато говорять про вибори, що чекають нас у жовтні, друкуються рейтинги імовірних кандидатів до Верховної Ради. Поширюються чутки, що ви також збираєтесь брати участь у виборчих перегонах. Чи правда це?

- Це питання ставлять мені чомусь досить часто, хоча ніяких підстав для таких висновків немає. Тому хочу офіційно спростувати усі чутки і сказати, що до Верховної Ради балотуватись не буду, а у виборчому процесі братиму участь обов'язково, але тільки як виборець.

- Нещодавно ви повернулися з відрядження з найбільшого канадського міста Торонто. Чим пам'ятною була для вас ця поїздка?

Детальніше: Ігор Гуда: "Для "Креатор-Буду" дорожче народне визнання та довіра, заради чого ми і працюємо"

Більше статей...

  1. "Креатор-Буд" випереджає план з будівництва на пів року
  2. 2011-ий: номінації від «НОВОЇ...»
  3. Краща будівельна компанія Тернопілля Креатор-Буд розпочинає сезон нових будівельних проектів
  4. Ігор Гуда: «Молоді сім'ї зможуть придбати житло у компанії «Креатор-Буд» на вигідних умовах»
  5. Краща будівельна компанія Тернопілля

-

,