This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-31. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

КНЛУ оголошує набір абітурієнтів для вступу на напрям підготовки «Маркетинг» зі знанням двох іноземних мов
У грудні 2014 року відбудеться сесія Європейського молодіжного парламенту – Україна
Відкрито набір на програму AIESEC "Командний гравець"!
Харківська медична академія післядипломної освіти оголошує прийом на факультет МЕНЕДЖМЕНТУ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я

Новини

Представники Національного фармацевтичного університету взяли участь у польсько-українському проекті із популяризації науки

20 вересня у парку ім. Т.Г. Шевченка м. Харкова відбувся II Польсько-український проект «ScientificFun – наукові пікніки в Україні», у якому взяла участь 21 команда з харківських вищих навчальних закладів. На заході було представлено понад 50 наукових експозицій.

У НТУУ «КПІ» відбувся ярмарок професій

Цей захід щорічно збирає представників галузей, керівників підприємств і компаній та представників адміністрації й усіх навчальних підрозділів університету з метою налагодження партнерських стосунків між НТУУ «КПІ» та підприємствами на довгострокову перспективу.

Оприлюднено проект Концепції розвитку освіти України на період 2015–2025 років

 

На офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки (рубрика Громадське обговорення»)  розміщено Проект Концепції розвитку освіти України на період 2015–2025 років.

Сергій Квіт: Університети – це платформа для розвитку суспільства і конкурентоздатності національної економіки

30 жовтня 2014 року в Міністерстві освіти і науки за участю Міністра освіти і науки Сергія Квіта відбулася робоча зустріч представників Світового банку з представниками урядових установ та ректорами провідних університетів країни.

У Харківському політехнічному стартувала школа студентського телебачення

В НТУ «ХПІ» стартувала Школа студентського телебачення «ХПІ Online». Перші майстер-класи 28 і 29 жовтня вже провели директор ТРК «Ніка-Відео» Дмитро Головачов, а також генеральний директор ТОВ Телерадіокомпанія «Регіон» Сергій Гулевський.

У ЛНУ імені Івана Франка пройшла зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Латвії в Україні

Надзвичайний і Повноважний Посол Латвії в Україні Аргіта Даудзе 29 жовтня 2014 року з робочим візитом відвідала Львівський національний університет імені Івана Франка, де зустрілася з Ректором Університету.

Представники КНУ імені Тараса Шевченка увійшли до складу Ради з питань судової реформи

Указом Президента України сформовано Раду з питань судової реформи, яка займатиметься розробкою ключових пропозицій стосовно стратегії реформування судоустрою та судочинства.

Для випускників тимчасово окупованого Криму збережуть спрощений вступ до ВНЗ в 2015 році

Як стало відомо, у  2015 році Кримські випускники шкіл зможуть вступати в інститути та університети Російської Федерації та Республіки Крим за спрощеною системою без здачі ЄДІ.

Дітям загиблих воїнів можуть дозволити вступ до вишів поза конкурсом

Президент Петро Порошенко підписав указ, яким пропонує дозволити дітям загиблих воїнів вступати до вишів поза конкурсом.

У МОН обговорили національний стандарт юридичної освіти

29 жовтня в Міністерстві освіти і науки України за участю першого заступника Міністра освіти і науки Інни Совсун відбувся круглий стіл з питань розробки національного стандарту юридичної освіти, організований Міністерством освіти і науки та Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

Адреналин
В Московской области сегодня пройдут осадки в виде дождей