This version of the page http://www.uba.ua/ukr/biography/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-31. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Біографія

Денис Бугай,

Президент Асоціації правників України

Адвокат, партнер ЮФ VB PARTNERS

Освіта

  • Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, Харків (2001)
  • Програма «Open World», США (заснована Конгресом США) (2008)
  • Українська школа політичних студій (входить в мережу шкіл, створених Генеральним директоратом Ради Європи) (2009)
  • Summer University for Democracy of the Schools of Political Studies of the Council of Europe, Strasbourg (2009)

 

Громадська діяльність

У травні 2013 року обраний Президентом Асоціації правників України. В якості новообраного Президента продовжує займатися регіональним розвитком Асоціації, побудовою ефективних відносин з державними органами, лобіюванням інтересів професії, а також активною участю в системі адвокатського самоврядування.

Поточні проекти: (1) розробка пропозицій до проекту Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», (2) розробка концепції реформування судової системи, (3) розробка пропозицій по удосконаленню діючого КПК, (4) проект притягнення до відводальності судів, які порушували права людини під час масових протестів, пов'язаних із Євромайданом.

Протягом останніх 7 років працював у виборчій комісії Асоціації, був членом Ради відділення в місті Києві, дві каденції поспіль входив до Правління АПУ.

В якості члена Правління займався питаннями регіональної політики та Ліги студентів. Організував проведення регіональних правових форумів, які стали фундаментом формування мережі ключових регіональних відділень (Львів, Харків, Дніпропетровськ, Одеса).

Протягом 3 років, як Генеральний партнер, здійснював фінансову підтримку Лізі студентів.

У 2010 році заснував іменний стипендіальний конкурс наукових і публіцистичних робіт з державного управління для студентів-юристів, з метою професійного розвитку студентів та заохочення їх до здійснення досліджень у праві. Щорічно автори кращих робіт отримують стипендію Дениса Бугая.

Професійна діяльність

Адвокат. Спеціалізація: корпоративне та медіа право, M&A, White Collar Crime, GR, супровід політичного та виборчого процесів.

У 2005 р. заснував ЮК VB PARTNERS, яка стабільно входить до ТОП 50 провідних національних юридичних компаній України.
Досвід роботи: (1) центральний апарат НБУ, (2) інвестиційна компанія з іноземним капіталом, (3) наглядова рада медіа-холдингу.

Визнання та досягнення

  • За версією авторитетного професійного видання «Юридична практика» визнаний одним з 10 найбільш діяльних юристів України в 2013 році;
  • За версією міжнародного видання «Best Lawyers International» один з кращих фахівців у кримінальному праві (номінація Сriminal Defense) у 2013-2014 роках;
  • Входить в ТОП 10 провідних юристів України з кримінального та медіа права, а також в ТОП 20 провідних юристів з корпоративного права за результатами дослідження «50 провідних юридичних фірм України», що проводиться газетами «Комерсант-Україна» та «Юридична практика»;
  • За версією дослідження «Ukrainian Law Firms: A Handbook For Foreign Clients 2012» один з провідних фахівців у сфері White Collar Crime.

 

Знання мов: українська, російська, англійська.

Мої сторінки: