This version of the page http://www.kostopilpost.com/old/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-31. The original page over time could change.
Головна - "Віче Костопільшини" Костопіль, Рівне: новини, оголошення, реклама

  • Головна
  • Новини
  • RSS
  • Контакти
  • Партнери
  • SiteMap
Ви тут:  Головна
Головна
У Костопільській ЗОШ №5 навчається переможець двох обласних олімпіад
02.05.2012
ЗОШ №5 Максим Карпець із вчителями


З року в рік школярі Костопільського району досягають вагомих результатів у Всеукраїнських олімпіадах із базових дисциплін, Малій академії наук учнівської молоді.

У нинішньому навчальному році сповна зумів розкрити свої розумові здібності учень 10-А класу міської ЗОШ №5 Максим Карпець. Талановитий хлопчина посів перші місця у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад із фізики та математики. Варто додати, що добірні зерна юний олімпієць черпає від вчителя фізики Сергія Васильовича Бондарчука та вчителя математики Галини Василівни Осипчук.

Детальніше...
 
Батько і мати – найголовніші вихователі дитини
02.05.2012
Театр Життя


Епоха всюдисущої комп’ютеризації та над стрімкий розвиток новітніх технологій знаходять своє відображення в житті та поведінці підростаючого покоління. Як живуть і чим цікавляться наші діти, що на них чекає в майбутньому? Про це велася мова на форумі батьківської громадськості «Свій голос віддаю на захист дитини» за участю представників владних структур, відділів освіти, охорони здоров’я, фізичної культури і спорту, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, правоохоронних органів.

Як зазначила у вступному слові начальник відділу освіти РДА Людмила Новак, метою цього представницького зібрання є консолідація зусиль батьківської громадськості та педагогів для спільних дій, спрямованих на подолання духовної кризи, удосконалення організації навчально-виховного процесу, створення сприятливих умов для перебування дітей у соціальному середовищі. Вона ж закликала всіх бажаючих висловити свої думки з приводу того, що потрібно нашим дітям, щоб вони почувалися комфортно у школі і далі в дорослому житті.

Детальніше...
 
Депутати висадили дерева та ознайомились з роботою Музею лісу
24.04.2012
Майбутнє лісу в твоїх руках


12 квітня з ініціативи депутатського корпусу Костопільської районної ради та в рамках щорічної акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», депутати районної ради, працівники її виконавчого апарату, керівники райвідділу міліції разом з представниками регіональних засобів масової інформації мали можливість ознайомитися з діяльністю створеного на території державного підприємства «Костопільський лісгосп» та відкритого у вересні минулого року Музею лісу, а також особисто взяли участь у посадці дерев на його території.

Даний музей лісу відкритий у мальовничому куточку поблизу Костополя. Будівництво його тривало кілька років. Ідейним натхненником створення музею став наш земляк, народний депутат України, голова обласного товариства лісників – Микола Харитонович Шершун.

Детальніше...
 
Тече річечка…
13.04.2012
Тече річечка…


Враховуючи минулорічну посуху і пониження рівня води у Замчиську, про постійне наповнення річки дбають працівники Костопільводоканалу. До джерела, що протягом кількох років б’є з труб поблизу центрального входу до місцевого стадіону, місяць тому додалось ще одне, поряд із трибунами.

Цікаво, а хто ж оплачує таку щедрість комунальників?

Детальніше...
 
Світ тримається на добрих людях
13.04.2012
В цьому ще раз могли переконатися костопільські правоохоронці, адже святковий день не віщував для молодої багатодітної родини з с.Моквин Костопільського району нічого особливого. Сім’я у повному складі – мама, тато та троє чудових діток вирішила поїхати до районного центру на святкове богослужіння до собору, адже цього дня в православному світі відзначалося свято Входу Господнього до Єрусалима, в народі (Вербна неділя). Однак цього дня до святині прийшла велика кількість людей, щоб послухати слово Боже та принести гілочку освяченої верби додому.

Детальніше...
 
Додаткові статті:
  • Майбутнє лісу в твоїх руках
  • Звіздівська сільська рада: погляд зі сторони
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 7 з 175
Головна
Новини
RSS
Контакти
Партнери
SiteMap

Новини (Архів)

Новини 2008
Новини 2009
Новини 2010
Новини 2011
Новини 2012
Костопіль
Карта сайту

Друзі:

articles


місто Рівне
http://online-essay-help.com