This version of the page http://pik.cn.ua/9003/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-28. The original page over time could change.
Адмінресурс на марші: хто керуватиме виборчою кампанією Тимошенко в Чернігівській області | Події і коментарі
Ви можете додати свою інформацію на сайт, або надіслати повідомлення адміністрації.
Тема:
Ваш e-mail:
Ім`я:
Додати фото:
Текст:
(Оновити зображення коду)
Всі поля окрім фото обов'язкові до заповнення

Вівторок, 28 жовтня 2014, 22:52
Вхід Реєстрація
  • Головна

  • Чернігів

  • Ніжин

  • Прилуки

  • Фото-Відео

  • Вибори

  • Інтерв'ю

  • Блоги

  • Вибори 2014

  • Профілі

  • Контакти

;

E-mail:

Пароль:

Я забув пароль
Увійти
Зареєеструватися
Реєстрація користувача
Зареєструватися

Вкажіть ваш E-mail:

На вказаний E-mail буде відправлено посилання за яким ви зможете втсановити новий пароль.
Нагадати пароль
Зареєеструватися

Популярні

Адмінресурс на марші: хто керуватиме виборчою кампанією Тимошенко в Чернігівській області

14:02 09.04.2014    Версія для друку  Коментарі 5 Оцінок:
0

В розпорядженні ПіК опинився цікавий документ, а саме «Розпорядження про призначення керівників окружних виборчих штабів кандидата в президенти Юлії Тимошенко Чернігівської області».

Згідно цього документу виборчими штабами керуватимуть  в основному нинішні очільники чернігівської  влади.

Тож на посаду керівника окружного виборчого штабу Тимошенко територіально виборчого округ № 208, який включає Деснянський, Новозаводський райони в місті Чернігові призначили народного депутата від «Батьківщини»  Валерія Дубіля.

На посаду керівника окружного виборчого штабу Тимошенко територіально виборчого округ № 209, який включає Городнянський, Ріпкинський, Чернігівський, Щорський райони призначили чернігівського губернатора Володимира Івашко та Івана Якубу.

На посаду керівника окружного виборчого штабу Тимошенко територіально виборчого округ № 210, який включає Бобровицький, Козелецький, Куликівський, Носівський райони призначили  заступника голови Чернігівської обласної ради Олександра Кодолу та екс-начальника чернігівської  міліції Івана Катеринчука(за уточненою інформацією замість Катеринчука призначений активіст чернігівського Євромайдану Олександр Бондарев).

На посаду керівника окружного виборчого штабу Тимошенко територіально виборчого округ № 211, який включає Бахмацький, Борзнянський, Ніжинський райони та місто Ніжин призначили голову Чернігівської облради Миколу Звєрєва та депутата Ніжинської міської ради  підприємця Сергія Охонько.

На посаду керівника окружного виборчого штабу Тимошенко територіально виборчого округ № 212, який включає Варвинський, Ічнянський, Прилуцький, Срібнянський, Талалаївський райони та місто Прилуки призначили депутата Прилуцької райради від «Батьківщини» Володимира Тінюкова та   очільник  Срібнянської та Прилуцької  райдержадміністрацій  за часів Януковича   Олега Власенко.

На посаду керівника окружного виборчого штабу Тимошенко територіально виборчого округ № 213, який включає Коропський, Корюківський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький райони та місто Новгород-Сіверський призначили нинішнього заступника голови Чернігівської ОДА  Сергія Журмана та помічника-консультанта народного депутат Валерія Дубіля  Олега Нюнько.

Нагадаємо, що народний депутат Валерій Дубіль наголошував, що саме він є   куратором виборчої кампанії Тимошенко у всій Чернігівській області.

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
До теми:
Дубіль привіз Тимошенко поагітувати за Дериземлю, а Луценко приїхав до Атрошенка
На даний момент офіційно не призначений в.о. голови ОДА,- Журман
Перелік виборчіх округів Чернігівщини
В ожидании нового губернатора
Чернігівщину очікують гучні призначення цього тижня?
Твитнуть

КОМЕНТАРI

 | 

КОМЕНТАРI FACEBOOK

 | 

КОМЕНТАРI ВКОНТАКТЕ

Гість Патріот 2014-04-09 17:23:33   Оцінок:
0

А Ви що думали, що з приходом до влади Батьківщини - життя поміняється? Чи стиль роботи їх поміняється? ПР=Батьківщина, якщо хтось цього не помічає, то потрібно виписати очки. Ці дві партії обслуговують великий капітал, і ті брехали і ці брешуть.

Гість Юрий Федорчук 2014-04-09 20:50:10   Оцінок:
0

Патріот, а хто з претендентів в президентське крісло не представляє великий капітал??? Богомолець, Ляшко , Порошенко, Гриценко, Симоненко, Тигипко, Тимошенко хто з них, можливо царько-допа-королева. Всі вони г....ни!!!

Гість Семен Палій 2014-04-11 07:56:47   Оцінок:
0

З такими керівниками програш Юлі в нашій області забезпечено. А дюбєль її "сдаст при первом шухере"

Гість Патріот 2014-04-11 12:21:30   Оцінок:
0

Тільки глухий незнає, що Дубіль+Мірошниченко (БЮТ+ПР)=Європа (хто не виграє завжди при владі). Ну а Власенко завжди при Мірошниченко. Недавно Власенко обливав грязюкою та звільняв з роботи прихильників БЮТ. Цікаво, а яка думка членів партії???

Гість Муза 2014-04-15 13:36:17   Оцінок:
0

На кого батон крошиш, Семен? Европа, вона і в Африці Європа...

Додати коментар
Ім'я
Код

(Оновити зображення коду)
Максимальний розмір коментаря 250 символів

Читайте також

Як в 207 ОВК двері ламали

ПІК отримав від прес-служби кандидата по 207 в.о Ігоря Рибакова відео матеріал на якому видно деякі моменти напруженої ситуації довкола окружної комісії № 207. На відео зафіксовано коли ламали...

Скільки партії набирають в Чернігівській області? Дані ЦВК. Станом на 15:00

ЦВК оприлюднила інформацію про підрахунок голосів Чернігівців за політичні партії. Отже, станом на 15:00, 28 жовтня, підрахунок виглядає наступник чином: Всього опрацьовано протоколів по...

Результати виборів на Чернігівщині за мажоритарних кандидатів. Дані ЦВК станом на 15:00

Дані ЦВК, станом на 15:00, 28 жовтня, по мажоритарним округам Чернігівщини: Всього на Чернігівщині опрацьовано протоколів - 91.93% Округ №205 Опрацьовано протоколів - 45.78%  Валерій Куліч...  (Коментарів: 1)

Дубіль та Дериземля визнали поразку на окрузі

Народний депутат Валерій Дубіль та кандидат по 205 виборчому округу Андрій Дериземля визнали свою поразку на мажоритарному окрузі. Дериземля привітав свого опонента Валерія Куліча з перемогою, не...  (Коментарів: 6)

Чернігівський інститут мікробіології: майбутнє сільського господарства – за новими біотехнологіями

Чергове виїзне засідання міжнародного Трейд-клубу в Україні відбулося на Чернігівщині. Двадцятьох трьох представників 19-ти зарубіжних посольств країн Європи, Азії та Америки 16 жовтня приймали...

Вибори закінчились – Соколов одужав

Олександр Соколов, сьогодні, 28 жовтня, знову приступив до виконання обов’язків Чернігівського міського голови. Так, сьогодні він вже брав участь у покладанні квітів у парку ім. Попудренка з...  (Коментарів: 1)

С 1 ноября в Чернигове подорожает проезд в троллейбусах

Теперь пассажирам троллейбусов придется платить на 25 копеек больше. За каждую поездку необходимо будет выложить 1,5 гривны. Такое решение принял исполнительный комитет Черниговского городского...

Статус учасника АТО присвоюється лише сотні людей в день

Українські військові просто зараз захищають суверенітет країни і наші з вами життя. І найменше, чим може віддячити їм держава, – це забезпечити пільгами, дотаціями та комфортними умовами...

Окружна виборча комісія №208 переписувала протоколи,- ОПОРА

Перепис протоколів просто у залі окружвиборчкому, підвіз печатки та деякі інші порушення – всі ці факти фіксував довготерміновий спостерігач у ніч на 27 жовтня у місті Бахмач (ОВК № 208)....

Атрошенко: Розслідування фактів підкупу виборців у Чернігові — справа честі для правоохоронних органів

Імідж. Виборча кампанія 2014 закінчилася. На Чернігівщині впевнену перемогу на них за попередніми результатами отримала політична сила «Блок Петра Порошенка». Ми вирішили поспілкуватися...