This version of the page http://if.biznesoblast.com/4121/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-27. The original page over time could change.
Івано-Франківськ Бізнес-область
Закрити
Пилосос т
онерний А
П 2388 з ...
3062 грн.
Купити
Тонер HP
LJ P1005/
1505 (па...
207 грн.
Купити
Чорнило (
200 г) Ep
son Stylu...
52 грн.
Купити
Ізопропан
ол WWM дл
я очистки...
15 грн.
Купити
Тонер HP
LJ 1010/
1012/ 101...
23 грн.
Купити
Фотопапір
WWM, гля
нцевий 18...
15 грн.
Купити

РЕКЛАМА


НОВИНИ

На Івано-Франківській митниці запрацювала «гаряча лінія» для волонтерів

27.10.2014

 На Івано-Франківській митниці ДФС запрацювала «гаряча лінія» з оперативного вирішення питань, які можуть виникнути під час проведення митного контролю та митного оформлення товарів, які ввозять на митну територію України донори гуманітарної, благодійної, технічної допомоги або волонтери для потреб АТО. Про це повідомляє Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

коментувати)

В Івано-Франківській області спіймали вбивцю пенсіонерки

27.10.2014

 Повідомлення про виявлення тіла 75-річної жінки зі слідами насильницької смерті надійшло в райвідділ міліції надвечір, а вже за кілька годин правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні цього злочину та затримали його.

коментувати)

Учасники «круглого столу» обговорили питання діяльності Івано-Франківської ДФС

24.10.2014

 22 жовтня 2014 року відбулась чергова зустріч начальника Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірини Столярик з представниками інститутів громадянського суспільства Прикарпаття. Учасники «круглого столу» обговорили питання діяльності відомства, основні зміни діючого законодавства, передбачені Концепцією реформування податкової системи, з врахуванням останніх ініціатив Державної фіскальної служби України. 

коментувати)

Івано-Франківським комунальникам прийдеться плідно попрацювати через негоду

24.10.2014

 У зв’язку з різким погіршенням погодних умов, для забезпечення своєчасного механізованого прибирання міста в осінньо-зимовий період директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак підписав наказ для КП «ДРЕУ» про переобладнання техніки на зимове прибирання і цілодобове чергування працівників.

коментувати)

В Івано-Франківській області викрали ноутбук з міні-буса

24.10.2014

 Із автомобіля «Citroen Jumpy» водій, якого перевозив пасажирів із обласного центру до міста Долина вчинено крадіжку техніки. Чоловік одразу ж зателефонував на спецлінію «102».

коментувати)

Майже 110 млн.грн.надійшло до місцевої скарбниці від «спрощенців» Прикарпаття

24.10.2014

 З початку року платники єдиного податку Івано-Франківщини сплатили до місцевих бюджетів 109,6 млн. грн., перевищивши минулорічні результати на 17 відсотків. Про це повідомили в координаційно-моніторинговому управлінні Головного управління ДФС в Івано-Франківській області. 

коментувати)

Майже 370 профілактичних антикорупційних заходів проведено в фіскальній службі Прикарпаття

23.10.2014

 З метою запобігання, попередження, припинення корупційних проявів та зменшення рівня корупції в органах фіскальної служби області, працівники відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в Івано-Франківській області провели 369 профілактичних заходів, виступів, бесід, лекцій серед працівників служби та митниці.  

коментувати)

У Єдиному реєстрі зареєстровано майже 900 тис. податкових накладних від платників Прикарпаття

23.10.2014

 Як повідомили в управлінні IT та обліку платників Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, протягом січня-вересня поточного року реєстрацію податкових накладних в Єдиному реєстрі здійснили  близько 4  тис. платників області. Вони зареєстрували 864,6 тис. податкових накладних. 

коментувати)

Опалення в Франківську увімкнуть 24 жовтня

23.10.2014

 Згідно рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міськради, з 24 жовтня у житловому фонді та закладах освіти, медицини і культури міста розпочнеться опалювальний сезон.

коментувати)

Виявили любителя марихуани на Прикарпатті

23.10.2014

 Працівники Тисменицького райвідділу міліції на одній із вулиць міста виявили хлопця, який зберігав марихуану.

коментувати)

Лауреатів премії ім. Полєка нагородили на Прикарпатті

23.10.2014

 Щорічно нагородження проводиться у стінах Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, так як Володимир Полєк був професором цього університету та тривалий час працював у ньому.

коментувати)

Івано-Франківською митницею ДФС надано більше 300 адмінпослуг

23.10.2014

 Найбільшим попитом у суб’єктів господарювання Івано-Франківської області у сфері державної митної справи користувалися послуга з видачі свідоцтв про допущення дорожніх транспортних засобів до перевезення товарів під митними печатками та пломбами. Впродовж 9 місяців поточного року фахівці митниці надали 324 такі послуги, що складає майже 99 відс. загальної кількості наданих адміністративних послуг. 

коментувати)

Понад 600 тис. гривень фіксованого сільськогосподарського податку сплатили аграрники Прикарпаття

23.10.2014

 Як повідомили в управлінні оподаткування та контролю окремих об’єктів і операцій Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, сільгоспвиробники, які здійснюють діяльність на території області, перерахували до місцевих бюджетів 606,1 тис.грн. фіксованого сільськогосподарського податку. У порівнянні з минулорічними показниками надходження зросли на 10,8 тис.гривень. 

коментувати)

На Івано-Франківщині 335 іноземців отримали реєстраційний номер облікової картки платника податків

22.10.2014

 Протягом дев’яти місяців 2014 року до органів ДФС в області звернулось для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків 335 іноземних громадян, які виявили бажання розпочати власну справу на Прикарпатті. Серед них найбільше громадян Російської Федерації – 53,7 відс. Також звернулись громадяни Молдови – 6 відс., Німеччини – 4,2 відс., Польщі – 3 відс., Італії та Йордану – по 2,4 відс. 

коментувати)

Активісти на Прикарпатті продали м’яч з автографом Зідана

22.10.2014

 Активісти прикарпатського "Правого сектору" продали футбольний м’яч з автографом відомого французького футболіста Зінедіна Зідана, виручені кошти підуть на потреби бійців АТО.

коментувати)

Ще один пам’ятник Тарасу Шевченку відкрили на Прикарпатті

22.10.2014

 На Прикарпатті на честь 598 річниці від першої писемної згадки про село Старий Лисець урочисто відкрили пам’ятник Тарасу Шевченку.

коментувати)

Івано-Франківцям нагадують що потрібно їздити з увімкненим світлом фар

22.10.2014

 Державтоінспекція Прикарпаття нагадує, що на заміських дорогах транспортні засоби у денну пору доби повинні рухатися з увімкненим світлом фар.

коментувати)

В Івано-Франківську жінка вкрала коробку з косметикою

21.10.2014

 До Івано-Франківського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 30-річна місцева жителька, яка працює продавцем в одному із торгівельних магазинів обласного центру. Жінка розповіла, що в приміщенні було багато людей, одна із відвідувачок скористалася нагодою та взяла коробку з косметикою й швиденько пройшла повз касу, не оплативши косметичні засоби.

коментувати)

На Прикарпатті родини загиблих героїв АТО отримають земельні ділянки в горах

21.10.2014

 Родини полеглих в зоні АТО отримають земельні ділянки в Карпатах не раніше, ніж за півроку.

коментувати)

П’яний чоловік в Івано-Франківську хотів ввірватись до гуртожитку

21.10.2014

 На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал спрацювання. Тривожний сигнал поступив з гуртожитку, що в Івано-Франківську.

коментувати)

12345678910...114


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Пошук вакансій в Івано-Франківську
Фінансист
Automation engineer
Територіальний представник
Директор магазину
Менеджер проекту
работа Донецк специалист по маркетингу

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".