This version of the page http://www.ukrswift.org/index.php?lang_id=2&menu_id=35 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-26. The original page over time could change.
IBAN для українських банків
  Головна     Офіційні документи     Навчання     Партнери     Стандарти     Підключення до СВІФТ     Новини     Конференції    

IBAN для українських банків



Робочою групою Асоціації УкрСВІФТ розроблений документ "Положення про правила формування IBAN (міжнародного номера банківського рахунку) в Україні".

Даний документ був переданий до Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики (Держспоживстандарт) для його затвердження у якості національного стандарту - Настанови (ДСТУ-Н).

Відповідно до Наказу Голови Держстандарту України № 454 від 11.10.2010р. Настанова про правила формування міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні була затверджена з наданням чинності з 01.01.2011р.

З останньою версією документу "Положення про правила формування IBAN (міжнародного номера банківського рахунку) в Україні" (що була передана на затвердження до Держспоживстандарту), а також з алгоритмом формування  українського IBAN можна ознайомитись тут.


Головна
Офіційні документи
Навчання
Стандарти; Робочі групи
 
Платіжні системи, IBAN (International Bank Account Number)
 
Склад Робочих груп УкрСВІФТ з платіжних систем, SSI та IBAN
SMPG (Securities Market Practice Group)
Підключення до СВІФТ
Конференції
IBAN Validation !NEW!
Новини
Схема проїзду
Контакти
Реєстрація
SSI (Стандартні платіжні інструкції) українських банків
Центр ключової підтримки


Асоціація "УкрСВІФТ"

Україна, 04053, м. Київ
вул. Обсерваторна, 21-А
тел: (044) 536 96 66
факс: (044) 536 96 65

e-mail: ukrswift(at)ukrswift.org


  Головна     Офіційні документи     Навчання     Партнери     Стандарти     Підключення до СВІФТ     Новини     Конференції    
© Асоціація "УкрСВІФТ" 1998-2013. Всі права застереженоFGS_Studio