This version of the page http://navlux.luxena.com/poi-news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-26. The original page over time could change.
НавЛюкс - актуальная навигационная карта Украины для автомобильных GPS-навигаторов Garmin

До Стартової Сторінки
Новини
НавЛюкс Трафік
НавЛюкс Android
НавЛюкс CE
Оновити карту
Придбати ліцензію онлайн
Придбати ліцензію в магазині
Повідомити про помилку або POI на карті
Питання та відповіді
Дилерам (дистрибуция НавЛюкс)
 
 

Міста або регіони

  • Донецьк
  • Дніпропетровськ
  • Київ
  • Львів
  • Одеса
  • Харків

Донецьк

Льодова арена "Алмаз"
Тепер жителі Донецька мають можливість активно відпочивати на катку, а також дивитись хокейні поєдинки на новозбудованій льодовій арені. Тут працює дитячо-юнацька спортивна школа з хокею та фігурного катання.
м. Донецьк вул. Щетініна, 1 "Д" в Пролетарському районі
детальніше читайте тут
Готель Європа
Один з найновіших висококласних (4*) готелей м. Донцьк. Готель знаходиться недалеко від центру міста, має зручну парковку і відповідну інфрасруктуру. В комплекс також буде входити бізнес-центр, діагностичо-лікувальний центр і цілий ряд найсучасніших ресторанів.
м. Донецьк пр-т Панфілова, 86 A
http://europehotel.in.ua
Багатофункціональний комплекс "Пушкінський"
До складу комплесу входять торгова, офісна і спа-зона. Комплекс розташований в самому центрі міста по вул Маріїнській 1.
м. Донецьк вул Маріїнська 1.

Дніпропетровськ

Десертний ресторанчик "IcyBerry"
Розташоване в самому центрі Дніпропетровська, кафе кардинально відрізняється від інших закладів такого типу. Тут Вам приготують смачний десерт на основі замороженого йогурту з додаванням найрізноманіт-ніших фруктів.
м. Дніпропетровськ вул. Миронова, 5
детальніше читайте тут
WOK ресторан паназіатської та європейської кухні
Розташоване в самому центрі Дніпропетровська, кафе кардинально відрізняється від інших закладів такого типу. Тут Вам приготують смачний десерт на основі замороженого йогурту з додаванням найрізноманіт-ніших фруктів.
м. Дніпропетровськ вул. Чернишевського 29 тел. (056)7670878
http://www.wok.dp.ua

Київ

«Експериментаніум» − наука може бути цікавою!
«Експериментаніум» − це науково-розважальний центр, де наочно і доступно демонструються закони науки та явища навколишнього світу. Хочеш перевірити електро-провідність різних предметів, запустити хмаринку під саму стелю, намалювати хитромудрий візерунок за допомогою маятника? Тільки простягни руку, щоби ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути і на власні очі побачити, як працює той чи інший закон науки.
м. Київ, вул. Верхній Вал 2А тел. (044)4174033
http://www.experimentanium.com.ua/
Некафе БеседниZza — самое уютное место вне дома. Бесплатно все, кроме времени!
Тут Ви зможете прємно провести час з друзями чи діловими партнерами. Зіграти в настільні ігри чи приготувати собі сніданок, провести ділову зустріч чи просто попрацювати за комп’ютером. Чай, кава чи узвар тут безкоштовні. Працює швидкий Wi-Fi інтернет зв’язок, за який не потрібно платити.
Київ, метро «Майдан Незалежності», провулок Т.Шевченко 7/1, вхід в арку напротів будинку-музею ім. Т.Шевченка.
http://www.besednizza.com/
Креативний простір «Часопис» – місце для роботи та спілкування у Києві
Заклад розташований у самому центрі Києва – на площі Льва Толстого. Простір поділений на кілька зон, кожна з яких має своє призначення. У головній залі (Бібліотека) розташовані столи зі стільцями, а також стелажі з книгами та журналами, які можна вільно брати і читати. Рівнем нижче – Камінна зала з великими м’якими кріслами, Talk’ова з настільними іграми, та Кінозал, де ви разом з друзями можете принести власні DVD і переглядати улюблені фільми.
м. Київ вул. Льва Толстого 3 тел. (044)3840710
детальніше читайте тут

Львів

Музей пивоваріння
Музей пивоваріння на території «Львівської пивоварні» – це подорож крізь сторіччя в історію виготовлення та споживання бурштинового напою, починаючи від стародавніх часів і до наших днів. Для відвідувачів Музею передбачена можливість переглянути відеофільм про «Львівську пивоварню», відвідати дегустаційний зал, де кожен може скуштувати найкращі сорти першого українського пива «Львівське» та насолодитись смаком бурштинової легенди.
м. Львів вул. Клепарівська 18 ВАТ „Львівська Пивоварня“ тел. 38(032)2948065
http://www.lvivbeermuseum.com/
Єзуітський костел (Храм святих апостолів Петра й Павла)
З часів Другої Світової Війни костел використовувася як бібліотечний склад. Тут зберігалось більше 2 млн книг з фондів бібліотеки ім. Стефаника. Тепер, зусиллями громади міста, святиня відновлена. Тут проводяться екскурсії підземеллям костелу також в підвалах Костелу Ордену Єзуїтів діє мистецька галерея «Равлик», яка виставляє і продає нові, ще не експоновані, твори сучасного мистецтва іменитих авторів.
м. Львів, вул. Театральна, 11
детальніше читайте тут
Ресторан у Винниках "Винна Гора"
Атмосфера вишуканого ресторану «Винна Гора» спонукає до нових знайомств і романтичного настрою. Тут ви можете пообідати з діловим партнером, повечеряти в колі друзів і знайомих та відсвяткувати будь-яку визначну подію у вашому житті.
м. Львів-Винники, вул. Шевченка, 3в тел. (032)2964024
http://vynnagora.lviv.ua/

Одеса

Піцерія Olio pizza маленький куточок великої Італії
"Bellissimo! Perfètto! ” захочеться сказати відвідавши справжню італійську піцерію в центрі Одеси. Родзинкою цієї піццерії є відкрита кухня де "все на показ" і єдина в Україні італійська піч, піцца в якій випікається на камені який постійно крутиться. Безперечно тут Ви зможете скуштувати справжню лазанью, спагетті, равіолі, фетучіні, факачу і інші оригінальні італійські страви.
м. Одеса вул. Буніна 35 тел. (048)7770242 вул. Гаванна 7 тел. (048)322377
http://oliopizza.com.ua/
Rokka Перший м’ясний японський ресторан
Цей ресторан пропонує Вам новий для Одеси японський стиль харчування IZAKAYA. Їжа в цьому стилі - це неформальне спілкування між Вами і Вашими друзями, а страви подаються на стіл по мірі їх приготування і розділяються між усіма учасниками застілля.
м. Одеса вул. Черняховського 4 тел. (048)7070070
http://www.rokka.od.ua/

Харків

Клуб-кабаре-пивоварня AltBier
В цьому ресторані є все для ідеального відпочинку за кухлем пива. Середземноморська і чесько-німецька кухня цього ресторану задовольнить будь-якого гурмана.
м. Харків вул. Героїв Праці 14В (057)7272207
http://altbier.com.ua
Фірмові кондитерські Tortini
Два нових магазини по вул. Іванова 20/13 та пр. Гагаріна 1 вражають своїм вибором весільних і святкових тортів. Тут ви знайдете найрізноманітніші тістечка, печиво, цукерки ручної роботи, ароматну каву і чай, ну і, звичайно ж, сувенірні фігурки з бельгійського шоколаду.
м. Харків вул. просп. Гагаріна 1 тел. (057)7318571 вул. Іванова 20/13 тел. (057)7644145
http://www.tortini.com.ua
Ресторан Оsteria Pinocchio
13 липня цього року в місті Харкові по вул. Клочковська 28 відкрився острівок сонячної Італії - ресторан Pinocchio. Домашній італійський ресторанчик для всіх - так задумувалась ідея нового закладу. Меню складається з простих і зрозумілих страв домашньої італійської кухні - піцца різних видів, паста, горячі блюда, фокачча, різотто, салати і, звичайно ж, неперевершені ітілійські десерти.
м. Харків вул. Клочковська 28 (вхід з провулку Кравцова 19) тел. (057)7051391
http://www.pinocchio.kh.ua
 
 
Garmin (R), Luxena (R), Navionika (R) are a registered trademarks of Garmin Ltd, Luxena Ltd, Navionika Ltd respectively. Garmin (R), Luxena (R), Navionika (R) є зареєстрованими знаками Garmin Ltd, ТОВ “Луксена Софт”, ТОВ “Навіоніка” відповідно.
 
ТОВ "Луксена Софт" © Luxena Software Company
служба підтримки користувачів
+380 (44) 585 77 23, +38 (099) 246 52 14, +38 (096) 760 59 13, +38 (093) 215 43 05
звернутись по e-mail