This version of the page http://www.autolux.ua/bonus/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-26. The original page over time could change.
Бонусна програма Автолюкс
  • НОВИНИ
  • ПРЕДСТАВНИЦТВА
  • БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ "АВТОЛЮКС"
  • ГАЛЕРЕЯ
  • ВАКАНСІЇ
ПОСЛУГИ
КОМПАНІЇ

Бонусна програма

Бонусна програма компанії Автолюкс

Компанія "Автолюкс" запрошує всіх своїх клієнтів і партнерів стати учасниками нової накопичувальної бонусної програми, яка починає діяти з 1 січня 2010 року.

Бонусна програма діє у всіх офісах компанії "Автолюкс" на території України. Для корпоративних учасників програми надаються корпоративні картки (кілька бонусних карт об'єднані одним рахунком).

 

Які умови участі в бонусній програмі компанії "Автолюкс"?

Брати участь в даній програмі мають право всі бажаючі клієнти компанії.

Для того що б стати учасником нової накопичувальної бонусної програми і отримати накопичувальну бонусну карту "Автолюкс", Вам необхідно в будь-якому з офісів компанії "Автолюкс" пред'явити 10 оплачених декларацій або декларацію разової відправки вантажу на суму від 200 гривень. Крім того, учасниками програми можуть стати пасажири, які придбали квитки на пасажирські рейси компанії "Автолюкс" на суму від 500 гривень або пред'явили 5 квитків на будь-які рейси компанії "Автолюкс". Також, накопичувальні бонусні карти можуть бути видані клієнтам на розсуд керівника філії при особистому до нього зверненні.

 

Які переваги власника накопичувальної бонусної картки "Автолюкс"?

Ставши учасником програми, Ви отримаєте можливість:

  • Накопичувати бонуси за кожну отриману послугу компанії "Автолюкс" в сфері вантажних та пасажирських перевезень у розмірі її вартості.
  • Обмінювати накопичені бонуси як на одноразові знижки на всі послуги компанії, а також на цінні призи та подарунки від наших постійних партнерів.
  • Проводити оплату послуг компанії "Автолюкс" за допомогою накопичувальної бонусної картки.
  • Брати участь у програмі лояльності наших партнерів, про що Вам буде повідомлено додатково.

 

Який порядок отримання накопичувальної бонусної картки "Автолюкс"?

  • Якщо умови для участі в бонусній програмі виконані, то для отримання накопичувальної бонусної картки "Автолюкс" Вам необхідно заповнити анкету учасника програми в будь-якому офісі компанії "Автолюкс" та передати її співробітнику компанії, пред'явивши при цьому паспорт, для звірки заповнених відомостей. Якщо на питання даної анкети про побажанні отримувати нову інформацію від компанії "Автолюкс" буде дано позитивну відповідь, то відразу буде нараховано 20 бонусів на накопичувальну бонусну карту. При отриманні картки клієнту необхідно надати: - для фізичних осіб - паспорт; - Для юридичних осіб - довірчий лист від фірми і паспорт співробітника.
  • Карта учасника накопичувальної бонусної програми оформляється в перебігу 2 робочих днів.
  • Період дії накопичувальної бонусної картки "Автолюкс" - 2 роки з моменту реєстрації.

 

Як правильно користуватися накопичувальною бонусною карткою?

  • Для участі в програмі накопичення бонусів бонусна картка повинна бути пред'явлена оператору компанії "Автолюкс" до початку оформлення послуги.
  • Бонуси можна використовувати для оплати послуг компанії "Автолюкс", таких як відправка вантажу, його зберігання, переадресація (будь-яка зміна в декларації після її оформлення), придбання квитків (тільки в офісах компанії "Автолюкс") та їх бронювання.
  • Для використання накопичених бонусів або оплати бонусами послуг компанії "Автолюкс", необхідно пред'явити саму накопичувальну бонусну карту і паспорт власника, а для корпоративних клієнтів довірчий лист від Вашої компанії.
  • У сфері вантажних перевезень користуватися накопичувальною бонусною карткою може як відправник, так і одержувач.
  • При відправленні вантажу з умовою оплати одержувачем - відправник отримує 5 бонусів на свою бонусну карту.
  • Бонуси нараховуються на накопичувальну бонусну картку власника на наступний день.
  • При втраті накопичувальної бонусної картки необхідно повідомити в центральний офіс компанії "Автолюкс" (м. Київ., Ул. Чистяківська, 30., Тел. 044536 00 55) номер загублені накопичувальної бонусної картки та номер паспорта для її блокування і подальшого перенесення накопичених бонусів на знову видану.
  • Накопичені бонуси не видаються готівкою, а тільки використовуються для оплати послуг компанії "Автолюкс" і беруть участь у програмі лояльності наших партнерів, про що Вам буде повідомлено додатково.

 

При заповненні анкети опитування клієнтів, який проводить компанія "Автолюкс" для поліпшення якості роботи Ви можете отримати подарунок - 50 бонусів на Вашу накопичувальну бонусну карту.

Слідкуйте за оновленням інформації (можливі зміни) про накопичувальну бонусної програмі на нашому сайті, у газеті "Автолюкс", а також в офісах компанії.

Ваші запитання, пропозиції та зауваження надсилайте за адресою: bonus@autolux.ua

ОСТАННІ НОВИНИ КОМПАНІЇ

21 жовтня 2014 р.

Раді Вам повідомити, що компанія "Автолюкс" відкрила нове представництво з приймання та видачі вантажів за адресою: м. Дніпропетровськ, пр-т Гагаріна, 63.

Читати далі  

17 жовтня 2014 р.

Компанія "Автолюкс" запровадила на своєму веб-сайті новий сервіс онлайн-продажу ваучерів на пасажирські квитки.

Читати далі  

8 жовтня 2014 р.

Шановні клієнти! Починаючи з 08.10.2014 компанія "Автолюкс" поновлює прийом вантажів для відправлення в м.Луганськ.

Читати далі